Kursad

Kvällen har spenderats på Hotell Strand, Kanebo-kurs stod nämligen på kvällens schema. Hade stängning ikväll så det var bara skynda sig som bara den och därefter rusa iväg. Vi fick en supergod middag i hotell restaurangen innan vi begav oss till konferensedelen för lite utbildning. Kursen var lika som  maten, dvs SUPER! Timmarna bara sprang iväg och helt plötsligt var klockan över tio och det var dags att avsluta och traska hemöver. Men innan det fick vi en härlig kompott av produktprover, det tackar man inte nej till precis:)

I morgon börjar jag inte för ens kl tolv, riktigt skönt! Men ska för ovanlighetens skull försöka att ta mig upp tidigt och få lite gjort i här hemma innan jobbet. Får se hur det går:P Brukar vara sjukligt trött när klockan ringer på morgonen och därför vara grymt duktig på att hitta på ursäkter till mig själv för att kunna sova vidare med gott samvete!

Nä nu ska jag dra mig mot sängen! John Blund kallar!


Det går undan

Helgerna går som vanligt oförskämt fort.. Och när man är ledig verkar dem gå ännu fortare, det har jag verkligen fått bevis på denna helg..

Hämtade Patrik på flygplatsen i fredags, offrade slutet på Let's dance för hans skull och allt, men det var han lätt värd;P När vi kom hem blev det mys i soffan och sedan en natts välbehövd sömn utan en klocka som ringde och tvingade upp oss på lördafsmorgonen:P
Lördagen bestod av en tur till Birsta följt av en sväng ut till Alnön så Patrik fick kramas med mamma och pappa lite;P Efter det hämtad vi upp gosen Xantos(Patriks kusins hund) och åkte hem till Mamma och åt en god middag. Slutligen blev det en sväng förbi Ellen och hennes 20-års fest... Sedan var den lördagen över!

I morse blev vi väckt av Xantos som ville pussas, när han märkte att jag var långt ifrån pigg och att Patrik sov så tog han till grövre knep och började slå oss med lilltassen, Haha, han är så söt!
Till frukost blev det Amerikanska pannkakor med sirap, bär och glass, gott var det men inget som kommer att bli en vana, då lär man snart rulla fram.

Nu har Patrik åkt hem till mor och far och jag funderar på vad man ska hitta på resten av denna dag. Eventuellt blir det en surr-kväll  med Sara framför tv:n lite senare iallafalll, vi har en hel del att ta igen;)

Jag älskar dig!


Tusen tankar

Nu är helgen över och en ny arbetsvecka väntar! För en gångs skull känns söndagen inte lika tung som den brukar, ska bli skönt att jobba faktiskt, det får tiden att gå och det är precis vad jag behöver just nu. Har under de senaste dagarrna haft massa tankar snurrandes i huvudet och vet inte vad jag ska göra åt dessa. Ibland vill an bara lägga allt man tycker och känner på is och sedan återuppta det när man fått tänkt igenom allt och blivit lite klokare, men det går ju som sagt inte..

Nu ska jag diska, plocka ihop lite och sedan förbereda tvätten inför ikväll. Gruvar mig sjukt mycket för att behöva tvätta ikväll, det är verkligen ngt speciellt med tvättstugor och jag gillar det inte..

Memories

Ikväll bar det av mot Granlo och familjen Blom efter jobbet, har ätit god mat, tårta och firat min kusin Marcus som fyllde 21 år. Tiden går så himla fort, känns fortfarande som igår när Maria, Marcus, Robert och Jag var små och gjorde en massa bus i mormor och morfars stuga, Maria och jag var i Spanien samt när våra familjer var utomlands tillsammans.. Ja, listan skulle kunna göras lång.. Vi fyra växte som gott upp tillsammans och nu är vi allihopa vuxna och lever självständiga liv. Man kan inte annat än bli sentimental när man tänker tillbaka! Tack älskade kusiner och speciellt Maria för alla fina år och minnen, de är ovärderliga!

Ja som ni förstår har vi pratat minnen en hel del ikväll, något som vi kan sitta i timmar och göra.  Och efter ikväll kan jag inte annat än säga att jag ser fram emot hösten och det underbara som väntar då!


Whiskey Lullaby



Surt

Ja då var det slut spelat för Timrås del denna säsong. Kikade på den avgörande matchen på pappsens jobb ikväll, jag och gubbarna:P Var ett himla liv kan jag lova och värre blev det när slutsignalen ljöd och HV71 stod som segrare. Nu får Timrå bita i det sura äpplet och komma igen nästa säsong!

Just nu slöar jag i soffan med en stor godisskål, denna får agera min middag idag eftersom jag inte orkar ställa mig och kocka ihop någon mat:P Men ska bli skärpning på den fronten inom kort hade jag tänkt!

Nu ska jag kika vidare på tv:n!



Perfect

Varit en underbar helg på alla sätt, men nu närmer den tyvärr sig sitt slut. Usch, jag vill inte att det ska vara måndag i morgon, det innebär nämligen att man är så långt man kan komma från helg...

Igår gjorde P en supergod middag åt oss, så det vara bara att sätta sig till dukat bord när man kom hem från jobbet, kändes riktigt lyxigt. Middagen var perfekt, precis som P.  Men någon efterrätt hann vi aldrig med, Alex kom förbi och vi myste ner oss framför tv:n och melodifestivalen alla tre. Det blev ett och annat glas innan vi strax efter elva begav oss ner över stan. Kvällen var lugn och sansad för min del och jag njöt när jag vaknade i morse och insåg att jag mådde riktigt bra, ingen baksmälla denna helg minsann.

Nu sitter jag och gruvar mig för att ta tag i disken, det är helt sjukt vad man kan dra sig för att göra något som går så fort bara man sätter igång.. Jao, bara några minuter till framför tv:n, sedan ska jag göra lite nytta!



You and me

Eftersom folk hela tiden frågar hur det går med kärlekslivet och gärna vill höra lite smaskiga och mer ingående detaljer så tänkte jag stilla den hungern en smula nu. Hittade denna halvlöjliga men ändå lite roliga "grej" i en annan blogg, så nu är jag en copycat och härmas lite:P



Patrik och Sandra!

Hur träffades ni? Kände varandra lite sedan innan, men det hela startade utomlands;P
Hur länge har ni varit tillsammans? Jao, bra fråga.. Sedan början på oktober nån gång:)
Bor ni ihop? Stundvis, Patrik bor hos mig när han är hemma på helgerna.
Har ni barn? Nejdu, inte än på ett par år.
Har båda körkort? Yes.
Isåfall, vem kör bäst? Jao, det beror såklart på vem passageraren är och vilken fart denne gillar. Vill man känna adrenalinet pumpa så anser man nog också att Patrik är den bäste föraren av oss två:P
Kommer du ihåg er första kyss? Oh jaa;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Patrik.
Vem är äldst? Jag såklart!!!! Jag är lite drygt en månad äldre än karln min:P
Vem fyller först på året? Jag.
Vem är längst? Patrik, tack och lov.
Vem sjunger bäst? Haha, efter Patriks lilla trudelutt igårkväll är jag faktiskt lite lur på att jag möjligen är något bättre:P OCH då kan jag tillägga att jag är grymt dålig:P
Håller ni i handen på stan? Såklart:)
Var nån av er oskuld när ni träffades? Det tror jag inte:P
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, om inte annat lärde vi känna varandra innan, det är ju inte så att man frågar chans på  den första bästa man ser längre:P
Vad har ni gemensamt? En hel del!
Blev du kär i första ögonkastet? Nja, det var nog något som växte fram. Men intresset var stort;)
Har ni någon speciell låt? Not yet.
Har ni några "fri kort"? Nä så jobbar vi inte:P
Har ni stora framtidsplaner? Absolut, ni skulle bara veta;)
Har ni gråtit i varandras armar? Ja ett par tårar har man väl fällt.
Har ni varit utomlands tillammans? Japp japp, det var där det hela började;P
Vilket är ert bästa minne? De finns ett par stycken och fler och bättre lär det nog bli:)
Vem lagar bäst mat? Har inte fått se så mycket kocktalanger hos Patrik ännu, men det ska det bli ändring på, vänta bara:P
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser i soffan framför tv:n.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oja!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ne det kan jag inte påstå.
Blir du lätt svartsjuk? Njao, inte så jag visar det iallafall:P
Brukar ni bråka? Nej, det tycker vi om varandra för mycket för att göra.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? I like it all:)
Brukar nån av er prata i sömnen? Det skulle vara Patrik i så fall, han brukar ligga och drömma om veckans hårda militärövningar på helgerna:P Underhållande att lyssna på kan jag lova:P

Huvudstaden

Befinner mig just nu i vår älskade huvudstad på Clinique-kurs, haft en riktigt rolig och lärorik dag och ikväll ska jag ha lite hudterapi här på hotellrummet, det är nämligen vår hemläxa tills i morgon. Man tackar ju inte direkt nej till att få gratis produkter med ända kravet att man måste prova dem under kvällen och sedan göra en utvärdering i morgon. Så nu ska jag alldeles strax rengöra huden, göra en mekanisk peeling och slutligen bombardera den med fukt.

Hotellrummet är för övrigt super fint och jag trivs som fisken i vattnet. Dock är jag dödstrött nu så ska bara göra min hemläxa och sedan krypa ner i sängen, kan tillägga att den är hur stooor och skööön som helst;P

Uppdaterar lite mer detaljrikt på tåget hem i morgon!

Slutkörd

Är helt slut efter en omtumlande men underbar helg. Efter jobbet i fredags skjutsade jag in Pappa och Bella till stan, därefter plockade jag upp Sara. Vi åkte och köpte Sushi och bänkade oss därefter framför tv:n.. Surrade en massa och hade det väldigt trevligt. Helt plötsligt ringde min telefon, det var Patrik, tänkte att han kanske började närma sig sundsvallstrakterna och ville ha skjuts, men neej neej.. Karl var redan hemma och stod på min balkong och ringde.. Haha! Frågan är bara hur  jag och Sara kunde undgå att märka att han klättrat upp där, soffan står liksom bara någon meter från balkongdörren:P Hur som helst  blev jag otroligt överaskad och glad, kunde inte ha blivit en bättre fredagskväll!

Lördagen började sedan tidigt. Planerna var att bege sig ut för en heldag med skotrarna. Patrik väckte mig tidigt, alldeles för tidigt och han fick ligga och slå på mig länge innan jag vaknade till liv och gick upp. Blev en snabbfrukost och därefter plockade vi upp brorsan och styrde sedan bilen mot ön för att hämta skotrarna. Sedan bar det av mot mina gamla trakter, dvs Njurunda. Blev lång och stundvis väldigt kall dag ute på skotrarna, men var riktigt roligt. Grillade korv och brottades i snön i mellanåt. Allt var roligt ända fram tills vi nästan var tillbaka, då fick brorsan för sig att hoppa över ett dike, jag var helt oberedd och ovetandes, vilket resulterade  i en rejäl smäll för min stackars rygg.. Men bortsett från den lilla incidenten var det en toppendag!

Idag känns det dock som att jag blivit överkörd av en lastbil, kroppen värker. Man är verkligen inte van att sitta på en skoter en heldag. Därfför blir det lite rehab med semlor ikväll, har jag tur kanske Sara kikar förbi också!


       
   

RSS 2.0