Catch-up time

Okej, då var det paus i Idol och jag hamnade såklart här framför datorn medan. Idolerna var riktigt duktiga ikväll tycker jag, tänk om man själv hade kunnat sjunga! Men den talangen har man såklart inte i blodet:P
 
Igår efter jobbet hade jag en mysig dejt med min älskade Sandra inplanerad. Vi bestämde oss för att gå till Barista och fika och surra. Men där träffade vi på Alexandra och Elin så det blev ingen catch-up time där för oss inte, utan istället hamnade vi vid deras bord och pratade massa skit med dem tills de stängde:P Jag och Sandra knallade då upp till min lägga och där blev det massa surr i soffan framför tv:n, pratade om allt mellan himmel och jord och uppdaterade varandra på vad som hänt under dessa 2,5 år som vi tråkigt nog helt tappat bort varandra under(varför vet vi inte, fullt upp på varsitt håll kanske?). Kom fram till att tiden gått så sjukt fort och att det snarare känns som 2,5 månader och inte 2,5 år sedan vi träffades sist. Men nu är det ändring på den fronten, inga mer "borttappanden" av varandraa;). Kort och gott hade vi en jätte trevlig kväll där vi verkligen tog igen förlorad tid, tack gumma!

Nämen, hörde jag idol-tonerna i bakgrunden?? Jajjamen! Så nu måste jag kila!

Hörs!


Fastklistrad

Ikväll hittar ni mig framför tv:n, nörd som jag är så följer jag ju iiiidol;)


En tillbaka-blick

Har suttit och läst igenom gamla blogginlägg ikväll, man har gått igenom ganska mycket på sina hittills ganska korta tjugo år ändå. Man kanske har mer skinn på benen än man tror!? För ser man tillbaka så har man varit med om både det ena och det andra. Ibland undrar jag hur livet sett ut om man gjort vissa val annorlunda? Skulle saker och ting blivit på ett helt annat sätt och det mest intressanta skulle de ha blivit till det bättre? Eller var de val man gjorde, de ord man valde att säga eller behålla för sig själv de bästa valen? Ja, man kan ibland inte låta bli att undra.. Hur som helst så är gjort ändå gjort och det förflutna kommer inte tillbaka.. Kanske hade man valt och gjort saker annorlunda om man bara fått blicka in i framtiden sådär för en sekund?, Kanske hade man inte gjort ett skit annorlunda ändå? Ja, ja det får man aldrig reda på, så dessa saker är ganska onödiga att fundera över, ändå kan man inte låta bli!


"I nästa liv kommer jag välja de rätta vägarna,
just nu testar jag bara lite olika valmöjligheter"

Here we go

Okej då kör vi, nu är det dags att lägga upp lite bilder på läggan(tänkte jag). Eftersom min kära kusin Maria mer eller mindre har begärt detta så tänkte jag fixa det dagen till ära. Men vad händer då? Jo av någon anledning fungerar det inte att ladda upp bilderna på datorn.. Så inte heller denna kväll blir det något av :( Jag och elektronik har aldrig riktigt fungerat, är helt värdelös på den biten, Sara! Du kan nog intyga:P

Idag har jag varit hos min älskade Carro och fått naglarna fixade igen, en vardagslyx som jag verkligen inte klarar mig utan. Dyrt är det, men verkligen värt varenda öre. Dessa naglar blev också en hetsig debatt i helgen, vissa tycker att det är helt vansinnigt att lägga ut pengar på "naglar", men jag säger som jag alltid sagt - Killar förstår sig inte på sånna "tjejiga" saker, så det är ingen idé att diskutera sånt med dem!

Ikväll har jag bara slöat framför tv:n tillsammans med en stor kanna te och goda glassbåtar, mumsigt värre!

Nej nu ska jag återgå till tv-tittandet!



För dåligt..

Ja, det är bara för dåligt att jag inte skrivit här på så länge.. Ska bli bättring nu jag lovar(Ja, jag vet att jag sagt det förr utan resultat, men nu känner jag mig mer motiverad).

Har hänt en hel del sedan sist, jag har bland annat hunnit flytta. Ni hittar mig nu mera på Storgatan 2. Trivs hur bra som helst och är så glad att jag tillslut fattade beslutet att flytta hit. Just nu undrar jag varför jag någonsin tvekade!? för jag skulle verkligen inte kunna bo bättre:) Ska lägga upp lite bilder inom kort! Och kan ni inte stilla nyfikenheten tills dess så är det bara att komma förbi och hälsa på!
 
Annars så rullar dagarna på som vanligt, har varit ovanligt mycket jobb de sista veckorna, känns som att jag inte gör annat än jobbar och sover, men så ramlar pengarna in också;) Och framöver blir det inte mindre jobbande eftersom julen närmar sig med stormsteg och en kaotisk julhandel är att vänta:)

Men denna helg är jag heeelt ledig, hur härligt som helst! Eftersom P är i Tyskland och dyker så får jag roa mig på egen hand, men det ska nog gå bra. Som det ser ut nu så blir det en lugn helg, har varit förkyld och småhängig hela veckan så en rehab-helg är nog välbehövligt för min kropp.

Nu ska jag kika klart på Idol, vi hörs snart;)



RSS 2.0