Pepp

Solen är sjukt varm, schtekt mer eller mindre hela dagen. Ska gå ut en sväng till sen är det dags att börja göra sig ordning för kvällen, samt ta hand om min vinleverans, som dagen till ära kommer ända fram till dörren, det tackar vi särskilt för. California White blir iallafall kvällens vin, riktigt somrigt vin som med stor sannlikhet kommer att förtäras rikligt under sommaren -08. Kan även säga att kvällens planer börjar att ta form nu, Mysan tog saken i egna händer och styrde upp det hela, credd till henne!


Schnygga och schtekiga schlinkor! (?)

     

Valborgsmässoafton

Ikväll blir det partaj med Brink och flickorna. Vart vi ska eller vad det blir återstår fortfarande att se, men har en känsla av att det snart klarnar. Hur som hellst lär det hela förmodligen sluta på Oscar, där det bjuds på studentfest. Tror kvällen kan bli riktigt bra:)

Nu ska göra mig i ordning lite och sen fara iväg och hämta lite vin!


Leona Lewis - Angel



Vårvädret är tillbaka

Ruggigt skön dag idag. hade endast en väldigt väldigt kort lektion i morse, sedan var skoldagen slut. Dock sprang de flesta raka vägen ut till parkeringen i panikartad fart, ryktena om att lapplisa var i farten susade i byggnaden. Därför flyttade jag min lilla kärra ner till stan, därefter avnjöt jag och Brink en sallad på stan och mötte sedan upp tjejerna för lite schtek i solen, en fika och lite shopping. Mycket trevlig dag!

Nu ska jag slänga på bikinin och försöka bli träffad av lite solstrålar ute!

Dagens


Glassigt värre

Sitter här med ett berg glass nu, vaniljglass med chokladkross, välldigt gott må jag säga. Behövde något uppiggande och glass är ju aldrig fel ur den synvikeln. Snart ska jag skriva klart mitt pm till svenskan samt maila iväg det. Efter det ska jag städa rummet, mamma har tjatat i nån vecka nu så lika bra att få det överstökat. Sen ska jag bara njuta av att inte göra någonting resten av kvällen!

Ny vecka

Söndagar är överskattade dagar..

Ska sätta mig ner och börja skriva pm:et till det nationella talet i svenska nu, som för övrigt ska vara inlämnat imorgon. Skjutit upp det in i det längsta, som vanligt. Ska bli så skönt när skolan är överstökad nu, då kanske man börjar uppskatta söndgarna mer(?), när dem liksom inte är fyllda till bristningsgränsen med plugg..

Hur som hellst, ska jag sätta lite fart med skrivandet nu, måste se "Sanningens ögonblick" sedan, sjukt unnderhållande program det där.

Adios

image122
En snabb visit hos Mattias

Yesterday

Gårdagen var trevlig trots att jag var nykter och chaufför. Hade Amanda med mig i bilen, vilket livade upp stämningen. Vi cruisade runt i stan, var ut en sväng till Kovland (av alla ställen?:P), skjutsade onyktra människor och hann med en sväng in på Svenssons också. Riktigt roligt att betrakta alla fulla människor från ett par nyktra ögon, man får se, veta och höra mycket. Blev sen en oversleep inne i stan, dock efter mycket om och men, då jag inte fick tag på Brinky som jag hade lovat skjuts hem om hon hade velat. How ever så löste allt sig till det bästa och alla blev nöjda och glada.

Nu kaffe, så ögonen inte faller ihop!


Jägarna

Helgen var då kommen och allt känns därför ruskigt bra. Hade en hmm "intressant" naturlektion som avslutning på dagen, vi skulle ta ut dna från en lök, jag och mina kära vänner Sara och Ante lyckades mycket bra, vi fick till och med känna lite på dna:t, skumt va?! How ever, så kom Ellen med sin bil Dolly och hämtade upp oss efter lektionen, det inhandlades lite diverse saker på Lidl inför morgondagens ståhej, sedan bar det av ner på stan. Väl där nere nlev det en snabbfika på Charm för att få lite energi, sedan gick jag och Sara ut på torget och satt oss med varsin glass, blev den porriga glassen Calippo dagen till ära, som man måste suga och sliska rejält på för att få i sig, De ni! Träffade även några trevliga schtekare som vi slog oss ner med där i eftermiddagssolen;)

Nu sitter jag här med en stoor godispåse framför mig, ska snart förbereda lite efterrätt som jag ska bjuda Brinky på, det blir hallonmousse med dajm och färska hallon i, smaskens! Sedan ska vi bege oss till min fader och skjuta lite luftgevär, har förhoppningar på att det ska komma någon grävling lunkandes också, så det blir lite action liksom..

Over and out!

En torsdag

Helgen kommer sakta men säkert krypandes, en härlig känsla det där! Får dock se vad den har att bjuda på, tror den kan bli intressant hur som hellst.

Nu är jag precis hemkommen från en liten joggingrunda, den blev inte långvarig, men var ute i en halvtimme iallafall, vilket jag tycker är riktigt imponerade med tanke på att jag inte har tränat just någonting på hela våren. Börjar inse att sommaren verkligen är på väg nu och att det är hög tid att shapa strandfiguren.

En annan viktig sak att tillägga är att jag hoppade i bikinin idag, för första gången i år! Underbaaart!

Solsken

Varit helt underbart väder idag, vilket vi också verkligen njutit av till bristningsgränsen. Men först av allt skrevs det nationellt prov i svenska för fulla muggar på morgonkvisten. Kändes som det gick rätt bra, men man ska aldrig vara för säker.

Efter det så gick jag och nåra av tjejerna i klassen ut till min bil och lyssnade på lite raggardunk inför Guldtrofén. Så om ni hörde något märkligt skrålande från en liten svart bil på skolparkeringen, så kan jag lugna er med att säga att vi iallafall inte har konverterat till raggare.. Sedan blev det en sväng ner på stan där vi schtekte i solen med varsin mjukglass, blev sittandes där i nästan två timmar, var så underbart varm och skönt! Slutligen gick vi till donken och köpte med oss lite mat som vi sedan tog med oss ner till hamnen, där i solskenet vid vattnet tillbringade vi resterande delen av eftermiddagen, lyssande på musik, åt mat och halvsov i solen, härligt va?

Att komma till insikt

Mitt livs kanske jobbigaste samtal är precis avslutat. Samtidigt som allt känns väldigt tomt så finns även en viss lättnad med i bilden. Nu har vi pratat ut en gång för alla.. Denna person har betytt oerhört mycket för mig och kommer alltid att ha en speciell plats i hjärtat, men här slutar det hela..

Detta inlägg skriver jag endast för att de som verkligen ska ta åt sig av det också vet just vem denna person är. Det jag vill säga till er är att jag och denna personen inte är ovänner på något plan, låt det förbli så, så sluta snacka skit och bry er! ..Tack!


Spring time

Idag har det varit en riktigt slö och skön dag. Hade en oseriös lek-lektion i morse och sedan marknadsföringsprovet efter lunch, som var överaskande lätt. Efter det så cruisade jag och Sara ett varv på stan, sen åkte vi till hennes fars jobb och stekte lite solarium i relaxen där. Mycket trevligt!

Ikväll ska jag läsa på lite svenska inför morgondagen då nationellt prov står på schemat. Fem timmars skrivande känns verkligen inte lockande, men bara att gilla läget antar jag!?

För övrigt är våren här och vi har under dagen konstaterat att väldigt många drabbats av vårkänslor, karlar slutar aldrig att förvåna säger jag bara, så har jag inget sagt!

Nu är det dags för lite kaffe för att orka hålla ögonen öppna!

image120

Bra där

Mm här sitter jag.. Och inte pluggar jag! Bra där Sandra, provet lär ju gå väldigt bra imorgon. Så typiskt mig att komma på miljoner med undanflykter för att slippa plugga, allt ifrån att jag måste sova en stund för att ens orka börja, till att jag måste kolla lite på Björn Gustavsson för att bli peppad. Ja, jag säger då det, undanflykter vare.

Skärpning nu!

Björn Gustavsson




Jet - Look what you've done

Oh well, it seems like such fun
until you lose what you had won



Helge helg

Roligaste helgen på länge. ..Och Sara har varit min alldeles privata inneboende och vi har haft det alla tiders bra. Ser framemot de där veckorna i Juni då far flyr fältet till Turkiet.

Bjussar på lite bilder från bravaderna:

  
 
  
  



kväll ska jag roa mig med att plugga marknadsföring, prov står på schemat imorgon tyvärr. Tänkte hetsplugga nån timme nu så man kan göra något annat trevligt sedan. 

Bye
  

Dagen efter

Sjukt rolig kväll igår.. Därför är jag väldigt trött idag. Sara har redan somnat på min soffa, som en söt liten hundvalp ser hon ut:P Bilder från galenskapen igår kommer senare, då jag har hittat kabeln.

Adjö

Saturday

På riktigt bra humör, nyduschad och med handuken snurrad på huvudet sitter jag nu och inväntar Brinky. Tog en rejäl sovmorgon idag, brukar i vanliga fall kliva upp ganska tidigt, men kände att det var välbehövt att få sova ut lite idag.. No comments..

Vi har en hel del uppskrivet på dagens schema. Ska ha lite spa, sedan laga en goooding middag och surpla i oss rikligt med vin, sedan blir det en liten förfest här, troligen beger vi oss iväg på en annan efter det, annars blir det krogen. Men allra först måste jag inta lite föda nu, annars blir nog ingen av kvällens planer genomförda..

Hej på en stund


You take my breath away


Enjoy

En rolig historia såhär på fredagseftermiddagen!

Det var en svart pappa och hans svarta son som skulle resa från USA till London.
Under flygresans gång säger piloten:
- The fuel tank is geting empty, we have to throw out the luggage."
Resenärernas bagage slängdes ut men efter ytterligare några minuter så säger piloten:
- The plane is still to heavy, I´m sorry but we have to start unloading people.
To make it as fair as possible we do it in the alfabetic order. So first off are africans."
Inget svar...
- OK, black people?"
Inget svar...
- OK, coloured people?"
Inget svar...
- Hmm, dark people?"
Fortfarande inget svar.

Då frågar sonen:
- But dad, I thougt you always said that we are proud african, black coloured dark people?"
- yes my son. But today we are NIGGERS!" 

Thank god it's friday!

Så var helgen kommen, underbart skönt! Mamma drog precis ner till huvudstaden med karln sin så jag har huset för mig själv, frågan är bara vart man ska bosätta sig, här eller hos far!? Han är nämligen också borta större delen av helgen. Min vän Brink ska få avgöra den saken tror jag, eftersom jag lider av rejäl beslutsångest..

Över till helgens planer! Denna fredagskväll blir mycket lugn, har planerat att göra så lite som möjligt och spara mig till morgondagen. Då ska det pimplas vin minsann! Jag och Sara ska ha spa-dag, sedan göra middag och efter det ut och göra stan osäker, så passa er!

Nu har jag lite saker som ska fixas och donas med!

image108
Ölhävning med girlsen, Danmark -07

Vild och skild

Är jag nu mera.. Eller både jag och Sara för den delen!

Idag har jag och Sara varit ute i Birsta och shoppat, fick med mig en hel del hem, lite kläder, ett par skor och lite ljus mm. Innan vi gasade vidare i monsterpolon så tröck vi i oss lite mat på donken. Sedan var det dags för lite fotboll på norrportenarena. Vi blev inte så långvariga för vi höll på att frysa sönder totalt, hann se första halvlek och lite av andra, sen blev det till att skjutsa hem Brinky och sedan bege mig hemöver själv.

Nu har jag precis varit och stekt på brännan lite, det börjar ta sig, kanske kan man ha den där klänningen ändå i helgen? Hmm tåls att fundera över i allafall..

Nu ska jag studsa in i duschen..
 
Hej på er!

Sick and tired

Pluggandet inför provet i internationell ekonomi, som är i morgon, går inte lysande precis.. Ringde nyss och panikade till Sara, hon hade kommit ungefär lika långt som mig, dvs inte gjort just någonting. Vilket gjorde att det hela kändes lite bättre. Som vanligt lär vi sitta och hetsa i morgon på lunchen, sen skriva provet och direkt när vi lämnar provsalen har vi glömt rubbet.. Är det detta som kallas effektiv studieteknik? Haha, tror knappast det.

För att prata om något roligare så kan jag berätta att jag ser fram emot helgen, då ska jag och Brinken ut och slira. Kanske får vi med oss nåra till också? Har planerat in fixning med vinpimpling at dads place iallafall, sen får vi se vart det bär av.

Nej det här funkar inte om jag vill fixa provet imorn.. back to study..

image107
Detta var en galen kväll med Brink

Weehey

Då var man klar med marknadsföringsuppgiften tills imorgon, finally. Nu är jag så trött och less så ska lägga mig i sängen och titta på lite tv som belöning, det är jag värd, trots att jag egentligen har tusen saker att göra!

image106
Ge mig sommar tack
(skolavslutningen 9:an)

I ögonfallande

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, så man får lite fritid ikväll också!
..Men först lite mer ögongodis ladies;)

 
 
 

At school

Så var naturprovet skrivet och klart, hur resultatet blir återstår dock att se. Kan ha gått precis hur som hellst. Men tänker inte spekulera mer i det, kan ända inte påverka det nu. Vore iallafall bra om jag hädanefter lära mig arbeta med lite framförhållning, har en magkänsla av att livet skulle bli lite lättare då.

Dagen i sig ser väldigt skön ut, har eget arbete nu i religionen samma gäller internationella ekonomin och naturkunskapen efter lunch. Bara matten i eftermiddag som känns lite smått jobbig.

Sen ska jag hem och läsa klart en bok till marknadsföringen i morgon och eventuellt börja plugga inför provet i internationell ekonomi som infaller på onsdag. Sen är det Prison Break! det ser jag enbart på nu för tiden efter som Michael Scofield(Wentworth Miller) är sjukligt snygg, serien i sig börjar annars bli mycket långdragen..

Hej på er!


image98
Jag drunknar i hans ögon..

Ser tufft ut

Inte blev det någon solning igår och fick inte mycket gjort i skolväg heller. Istället så gjorde jag en massa andra saker, men frågan är vad? Allt för att slippa plugga kanske?

Iallafall så ska jag försöka läsa på det sista nu, dock tror jag att det är to late för att lära sig något nytt, men man kan ju alltid göra ett tappert försök. På grund av mitt dåliga pluggande igår har jag inte sovit speciellt gott i natt heller, vaknade fem i morse med sundsvalls största ångest, rätt åt mig!

Nepp kaffet och naturboken väntar nu, önska mig lycka till..

En söndag

Gårdagen var välldans trevlig, fick reda på mycket om varandra där i soffan hos Linnéa och Rosen:P Men som alltid så spårar "jag har aldrig" ut till slut, vilket det också gjorde. Då blev det påfyllning av folk och ja kvällen blev galen.. Vid tolvsnåret började vi förflytta oss inöver stan, där splittrades vi upp och nåra valde att gå på Stadshuset medan andra föredrog Svenssons. Jag och Sara samt några till valde det sistnämnda, där blev vi kvar ett par timmar innan det var dags för tjockismat på Max. Väl på Max flummade vi som aldrig förr, men hade det riktigt roligt:) Jag bytte sedan ut min trofasta chaffis mot en annan och fick agera shotgun nån timme till innan det var dags att krypa ner i sängen.

Nu ska jag hetsplugga naturkunskap, elprov imorgon, huh. Sen ska jag belöna mig med en solning!

image97
Brinky and I

Tonight

Idag har jag och Mamma varit på äventyr i Härnösand, av alla ställen. Men vi hade en rätt trevlig dag, tjockade till oss på donken och köpte sedan en massa godis på vägen hem, sånt gillar jag.

Nu har jag precis kommit ur duschen, väntar på att Sara ska dyka upp, men det dröjer nog ett tag till. Ikväll ska vi till vår käre vän Linnéa som fyller 18 år, det ska vi såklart fira med dunder och brak!

Näe nu ska jag sätta lite fart här och göra mig klar!
 
SES I DIMMAN GOTTFOLK!

image96

Update

Precis varit iväg och storhandlat med Mamma, övertalade henne att köpa lite onyttigheter till mig också, onödigt? ja jag vet.. men gott som satan.

Nu ska jag brumma iväg till solariet och bli lite brun, har köpt babyolja för att maximera brännan, lika bra det så man inte bleknar bort här i snöovädret. Ja jag säger då det, vart fan tog våren vägen?

Later

En upplevelse

Jag och Sara var med om en märklig, vidrig och såhär i efterhand rätt rolig upplevelse idag. För att låta upprepande(för er som läser både min och Saras blogg) väljer jag att kopiera händelsen ur hennes blogg idag:

Idag var det en tjej som spydde som en gris utanför datasalen. Haha.. Det var sjukt vidrigt och jag hade tyckt synd om henne om det inte hade varit för att hennes kompisar var störd i huvudet. Jag och Sandra höll för näsan när vi gick förbi spyan (okej, lite barnsligt men jag var rädd för att andas in och bli smittad plus att spya inte luktar hallontårta) och då säger en av tjejerna: Meeeeeh varför håller du för näsan? Det luktar ju för fan ingenting! Din andedräkt luktar värre!!

Hur tänker man då man säger en sån sak? Hennes kompis hade för fan spytt ner hela golvet! Håll lite låg profil och skäms för fan. Haha..


Jag kan inte beskriva med ord hur fort datasalen tömdes på folk, alla fick nog lika stor panik som oss, vem vill liksom åka på en härlig magsjuka? ..Iiinte jag i varje fall.
Efter denna spyincident vandrade vi ner till Waynes, väl där köpte vi varsin hallonpaj i tröstande syfte, hade nämligen ett religionsprov idag som gick mindre bra. När vi fick provet i handen satt mer eller mindre hela klassen gapande och tittade på varandra. Men filurig som jag är försökte jag med min kvinnliga list förvirra bort de frågor som var svåra, får se hur långt de håller, risken är stor att det tyvärr inte håller alls.. men men, som man brukar säga, people change, things go wrong, shit happens, life goes on!

Nu lite mat, sen kanske en solning om jag har tur och efter det är jag öppen för förslag!

image95

Time for religion

Ja, man har då ett saftigt religionsprov som ligger och väntar.. Fan, känner mig sjukt omotiverad. Dock har jag varit duktig och läst 40 sidor ur boken ikväll, så imorgon tänkte jag roa mig med att göra instuderingsfrågorna, riktigt så jag längtar, eller inte.  Sara och jag bedriver just nu seriös(?) konversation på msn, där hon villatt jag ska bli hennes lärjunge:

- Sara Brink' säger:

jävla apostlar och grejer


Sandra Larsson säger:

ah hate it


- Sara Brink' säger:

sandra vill du bli min lärjunge? 


Sandra Larsson säger:

ja varför inte! vad vill du att jag ska sprida för lära?


- Sara Brink' säger:

en viktig del av läran är panikfläcken! bara de riktigt frälsta kan uppnå det stadiet då den uppkommer


Haha, dock är det nog inte så många som förstår innebörden med "panikfläcken", men en sak som då är säker är då att endast den extremt frälsta kan uppnå stadiet då den uppkommer. Ska berätta lite om panikfläcken för er ofrälsta. Panikfläcken är ett panikrelaterat utslag som visar sig när en frälst person utsätts för enorm ångest, nervositet eller ja panik. Den visar sig då som en liten rödtonad fläck alldeles nedanför halsen. Den är helt ofarlig och kan dämpas genom att personen i fråga får lugnas av en kär vän. En stor shot(eller två) kan också ha en dämpande inverkan.
 
Haha ja, jag börjar som sagt bli lite smått trött..

Today

Precis hemkommen från the big meeting, som gick hyffsat bra. Så här i efterhand kan jag berätta att det handlade om vårt UF-företag och hurvida vår rådgivare eller ej hade stulit vår affärsidé. Mötet var iallafall i Handelskammaren(samma hus som Chats). Kändes sjukt wierd när vi kom in i den stora konferanslokalen, med allas blickar riktade mot oss kände vi oss rätt små. Mötet gick sedan rätt bra, kom som väntat inte fram till något, men fick iallafall föra fram vår talan, vår rådgivare såg uppriktigt ledsen ut om inte annat, vilket gjorde att det kändes lite bättre för oss. Så vi får väl se hur det går med allt det där.. Återkommer!

Kvällens planer ser ut som så att jag eventuellt kommer att styra mina steg mot Brinkens place, tänkte att vi skulle se Passion of the christ så vi klarar av kristendomsprovet på torsdag lite bättre, sen har jag även hört att den ska vara bra, så kan nog bli trevligt!

Nej, dags att få i sig lite föda så man inte tunnar ut så här på eftermiddagskvisten, vore ju synd..



 


Creeepy

Då var det måndag.. hatar verkligen måndagar, oavsett om man är ledig eller what så är det sjukt jobbiga dagar! Denna måndag känns jobbigare än på länge, har ett mindre roligt möte på eftermiddagen med i stort sett alla de översta i UF-styrelsen samt vår rådgivare. De som hängt med i svängarna vet vad mötet gäller, får tyvärr inte avslöja för mycket här, utan måste ligga lågt tillsvidare. Beroende på hur mötet går idag, så ska vi ta ställning till hur vi ska agera. Jag är i varje fall sjukt nervös, en obehaglig känsla det där.. Önska oss lycka till!

Nu ska jag sätta lite fart här, har lite att fixa, sen ska jag hämta upp Brinky också innan det bär av till the beloved school!


Hörs då!

En bit motivation tack

Suttit och läst lite inlägg från min gamla blogg och skrattat för mig själv, ibland förvånas man över vad man skriver! Hittade en hel del roliga bilder också, lätt hänt att man drömmer sig tillbaka..

Så var det återigen söndag och en ny vecka ligger och väntar. Tack och lov ser den ut att bli rätt lugn, ett religionsprov men annars inget att klaga över. Dock har jag heelt tappat motivationen till att som har med pluggande att göra så det ska bli intressant och se hur jag löser resterande terminens pluggande. Tänk att det bara är några få veckor kvar av min tolvåriga skolgång nu, det är ju nästan så man får en liten tår i ögontrakterna.

Ne nu ska jag vara lite social med min käre far, som jag just nu befinner mig hos!

Herrå!

Jaha..

Nu börjar huvudvärken krypa på och jag känner mig allmänt less. Fan vad jag klagar nu för tiden, men känner att jag har all rätt..!? Visst har jag? Eller är väl bara Brink som kan svara på den frågan, nobody  else knows!

Funderar starkt på att styra stegen mot nått solarie för grillningen en kvart eller två. Brukar alltid bli på bättre humör av det. Sen ska jag ringa sönder Brink när hon kommer hem från huvudstaden, måste nog kanske ta mig en svängom förbi hennes bostad sedan och spana in den nyinköpta foxy balklänning också! Till veckan ska vi ner på stan och välja färger till balsminkningen, har en ganska klar bild framför mig hur jag vill att min ska se ut och har även lite småidéer hur Brinks skulle kunna se ut!

Ne solariet nästa nu..


No comments

Jao, vet inte vart jag ska börja.. Men blev en minst sagt märklig kväll igår, helt sjuk om jag tänker efter..! Därför ska vi inte gå in närmare på den. Ramlade hem vid fyra tiden iallafall, fick skjuts av min kära bror som till och med följde med och låste upp dörren åt mig, Tack! Annars hade jag nog stått där ute på bron fortfarande:P

Efter att ha dragit iväg något fyllesms och surrat lite i telefonen så blev det en dejt med John Blund.. Och när jag vaknade alldeles för ett tag sen mådde jag oförskämt bra, det tackar man för! Alltså kan man göra något vettigt av dagen, frågan är bara vad!?

På återseende!




And then he ask me, "Do you feel all right?"
And I say yes, I feel wonderful tonight

Morgondagen räddad

Det blir utgång imorgon, hoppas att Frida och Sandra inte är allt för schletna, utan att de också joinar!
Men innan de roliga börjar har jag en arbetsdag att avklara, kl 11.30-16.30 för att vara exakt! Sen är det bara att ta värsting polon(som den så fint brukar kallas) och brumma hem för att fixa lite och sedan bege mig mot destination Ida. Ska bli riktigt roligt att träffa tjejerna igen!

Nu tillbaka till godisskålen, så man inte tunnar ut såhär på kvällskvisten!

Hej på en stund!

image92


Rubrik

Då har jag varit och tvättat bilen samt solat, provade massagestolen på pappas jobb också, den var inte nådig..
Blir iallafall lugnt ikväll, flickorna flajs lyckades nästan övertala mig att gå ut ikväll istället för imorgon, men precis i samma veva ringde de från jobbet och ville att jag skulle jobba imorgon, så utgången var bara att glömma.. Hoppas verkligen att de pallar en tvådagars!

Istället ska jag ha en myskväll med mamma, en riktig tjejkväll med massa godis och tv-tittande. Kan nog blir rätt trevligt det med! Får ladda inför lördagens bravader istället:)

Vi hörs då!

When it's real, I keep it alive

Blev en ledig dag för min del idag. Hade endast en lärarledd lektion, så bestämde mig för att fortsätta och sova när klockan ringde i morse. Känns som ett mycket bra val! Förhoppningsvis hinner jag få lite uträttat idag också!

Förövrigt så är helgen här igen, veckorna går vekligen fort nu, snart är det bal och sedan student.. och efter det bara underbart!! Måste ta tag i den där utlandsresan som ska planeras in också, frågan är när man ska hinna med den, med allt jobb osv!? Men som allt annat.. Det löser sig!

Nu ska jag åka och tvätta bilen sedan sola!



Who knows what tomorrow brings
In a world, few hearts survive
All I know is the way I feel
When it's real, I keep it alive


Hockeykväll med Brink

Kvällen bjöd som sagt på hockeytittande med min vän Sara. Vi laddade med chips och dip och kände oss rätt manliga där framför tv:n. Jag drog till och med på mig en fet hockeytröja, för att komma i stämning liksom..
Och nog hade vi riktig peppstämning där i tv-soffan, men timrå verkade inte lika taggade och det hela slutade med förlust för deras del.

Halvt deprimerade satt vi oss istället framför datorn och letade fram OK reklamen på youtube och skrattade åt den stackars mannen i den. Han är klockren!


Min vän och jag


image89
                                                  

          Brinken och jag från i fredags, fest på Våningen med IN-personalen!
          Och nej, festen var inte sådär död, utan vi befinner oss på toan..;)

Girlsen

Och läsandet förtsätter, har plöjt lite sidor i boken nu, men återstår fortfarande en hel del.. Jag är verkligen inte någon bokläsare, iallafall inte av dåliga romaner skrivna på lite sådär gammelsvenska, där man förstår sisådär varannat ord och som utspelar sig i Ryssland, vilket medför helt sjuka namn som "Petrovitj, Petrusjka, Semjonvitj, Vachramejev.." Och nej, jag har inte suttit och myttat ihop dessa namn.. Galet sjukt! Gaah..

I varjefall så närmar sig helgen med stormsteg. Hoppas verkligen på att utgången tillsammans med "gamla järngänget" blir av. Skulle vara riktigt roligt, var allt för länge sedan sist!


    
Lite smakprov från gamla tider!

Smitarn

Varit en trött skoldag idag, trots att jag tog mig friheten att smita hem nu efter lunch..
Blev inte mycket läst av romanen igår, som vi skulle ha muntlig analys på idag, därav denna tidiga hemgång! Istället för att läsa roade jag mig med att se på film och annat trevligt, hade planer på att läsa klart boken sen när jag kom hem, men efter ett fåtal sidor gav jag upp, sömnen hägrade mer.

Så idag måste jag avvara lite tid åt läsandet, har alldeles för många sidor kvar. Sedan har jag även lovat min kära mor  att städa lite på rummet, så det ska också hinnas med.

Förövrigt tog jag och Sara en runda på stan igår, blev en fika på Charm följt av lite inköp. Bland annat så fyndade jag en riktigt snygg pennkjol, ett par låga pumps samt en lång t-shirt.

Ne, nu ska jag ta och göra lite nytta!

På återseende dårå!


RSS 2.0