Yesterday and today

Gårdagen bestod av en kort skoldag som tyvärr innehöll ett naturprov. Dock gick det bättre än väntat så jag känner mig ganska nöjd med min prestation:) Jag och Sara firade det hela med en fet fika på Charm:)
Blev sedan en riktig slapparkväll till att börja med, men fick sedan ett ryck och ringde Amanda och Danne, tog bilen och mötte upp dem nere på stan, för att sedan åka hem till dem att dricka kaffe. Blev kvar där ett bra tag, såg idolutröstningen och nån film på trean, åkte sedan hem och dog i sängen, allt slit i skolan tar död på mig! Gah!

Nu har jag precis slängt i mig en mycket god middag, var så hungrig då jag kom hemfrån jobbet att jag kunnat ätit precis vad som hellst. Eric övertalade mig dock att göra fläskifilé med ugnsbakade potatishalvor, rödvinsås och ett berg med sallad, så det blev det! Att endast äta en macka på en hel dag är inget att rekomendera kan jag tillägga!

Ikväll ska jag agera chaufför till en hel del människor. Utgång kändes inte som något alternativ denna helg eftersom jag ska jobba och åter jobba hela helgen! Vad gör man inte för lite PENGAR!;)



FÄRGNINGAR

Sara har precis varit här och färgat håret på mig! Jag blev jätte nöjd, tack så mycket gumman!
Vi åt först äppelpaj sedan satte vi igång, brorsan och fredde kom förbi en sväng, så vi passade på att slänga i färgen som blev över på min kära broder. Fick oss några goda skratt under tiden, haha, han är bra rolig! Sara fick sig lite färg i sin utväxt också, tjusigt tjusigt:)

Inte varit någon höjdardag i övrigt för min del, glömde plånboken på bussen men fick tack och lov igen den, mattelektionen fick dock sota för mitt slarv och jag missade viktiga genomgångar, typiskt!
Hade även rättskunskapsprov idag också, gick bättre än väntat, trots att jag pluggat sjukt lite, så fick något att glädjas för iallafall.

Hade även inlämning av hemprovet i filosofi idag, ett ämne som jag verkligen ite förstår mig på. Kan ha gått precis hur som hellst på hemprovet.. klurigt ämne det där, huh..

Nej nu ska jag se klart på Prison break!

HELGEN

Hatar söndagar, de är riktiga ångestdagar. Så vad passar då bättre än lite pluggande? ..Har rättskunskapsprov imorgon samt inlämning av hemprovet i filosofi, känner mig väldigt opeppad måste jag erkänna!


Hade planerat en lugn helg med sjukt mycket pluggande, men så blev inte fallet.. Visserligen blev helgen lugn, men åkte på att jobba hela lördagen, så där försvann pluggmöjligheterna, hade tänkt plugga sönder totalt då på dagen, eftersom det är störtomöjligt att göra det på en lördagkväll.. Nöjde mig mig med att att "nästan" göra klart hemprovet iallafall. Efter det skjussade jag pappa och Lisa till Viforsen på fest!

Nej back to work nu!


Körkort

DÅ VAR KÖRKORTET FIXAT!!!!
Känns helt underbart! Tror att jag ska ha nån form av cermoni någon kväll och elda upp alla gamla körhäften! Vill aldrig mer se dem:P

Så ikväll och hela helgen för den delen så blir det nyktert, ska bara köra bil! 
Ikväll ska jag vara Saras privata chaufför, om hon nu behöver någon skjuts:)


RSS 2.0