Kvällen

Idag efter jobbet har jag haft fullt upp, har tvättat, lagat mat och varit och storhandlat med Sara. Nu ligger jag i soffan framför tv:n och äter chokladmuffins och dricker mjölk, hur gott är inte det!?
Måste snart dra mig mot sängen, ska upp tidigt i morgon. Först är det Skanska som gäller och efter det ska jag slita på Åhléns. Men som sagt så är det bara jobb idag och i morgon sedan har jag en helgs ledighet framför mig:)
På fredagkväll ska jag och Brinky köpa med oss Sushi hem och sedan mysa ner oss i soffan framför Let´s dance! ..Och sedan kommer min underbara pojkvän hem på fredagkväll också, kan det bli mycket bättre? Näe!

I morgon har jag stängning på Åhléns och efter det harjag planerat att städa och ta hand om tvätten. Känns inte så speciellt lockande, men tyvärr måste det bara göras. Har ingen lust att ha det liggandes över mig i helgen, då vill jag bara njuta av ledigheten och Patrik förståss;)

God Natt!


Mina två älsklingar kikar på turkarna när de spelar fotboll i hamsterburen:P





Fuck

Denna förkylning tar låångsamt död på mig! Den vill verkligen inte ge med sig... Gaaah!


Förkylningstider

Varför går helgerna så förbaskat fort!? Veckorna rullar i och för sig på ganska bra de med, men de är bara häften så roliga dock. Insåg något läskigt förut när jag kollade igenom min almanacka, det var 14 veckor sedan Sara, Jag, Patrik och Alex var i stockholm, vart tog dessa veckor vägen? Var till och med tvungen att ringa Sara och fråga vad som händer med våra liv egentligen, allt går så fort:P

Var länge sedan jag updaterade nu.. Har under den tiden hunnit varit sjuk igen.. Hade den stora oturen att dra på mig årets största förkylning. Låg däckad i feber både torsdag och fredag och lät som en utomjording när jag pratade.. Igår kämpade jag mig igenom en arbetsdag, men var långt ifån pigg, fick bita mig i läppen för att inte ge upp och gå hem.
Idag känner jag mig tack och lov mycket bättre, så ska slita på som vanligt till veckan.. Nästa helg är jag äntligen hel-ledig, ska njuta till bristningsgränsen kan jag lova! Då blir det skoteråkning hemma i de välkända njurundatrakterna och såklart massa mys framför tv:n.

Nu funderar jag på att ta tag i mig själv och göra lite nytta, skulle verkligen behöva åka och handla också, kylskåpet gapar väldigt tomt. Sedan ska jag nog bege mig hem till Sara för lite välbehövt girltalk.



Ett gott skratt förlänger livet?

Känner mig så elak när jag skrattar åt detta klipp, men erkänn att det är rätt roligt?
Sara sa nyss att det skulle vara så typiskt mig att råka ut för ngt liknande, haha. Så i framtiden kanske det är ni som skrattar åt mig i en liknande situation ;P

..Jo, sjukt roligt ser det faktiskt ut, bara att konstatera..!



Städar-dag

Vilken kväll det blev igår.. Blev som sagt förfest hemma hos Sara, grundtanken var att jag, Sara, Maria och Amanda skulle mysdricka lite och kika på melodifestivalen, men planerna utvecklades i takt med att glasen tömdes och det slutade med att melodifestivalen dissades och antalet personer ökade från 4 till omkring 20 stycken! Vår från början planerade lugna tjej-förfest får vänta till en annan helg!

Hur som helst hade jag riktigt roligt, såklart blev det ett... eller kanske tre glas för mycket, vilket  har resulterat i en mycket lugn dagen-efter-dag för min del.. men nu börjar jag komma tillbaka till verkligenheten igen och roar mig i skrivande stund med att storstäda hela lägenheten. har en hel del kvar att göra så här har jag inte tid att fördriva mer tid nu!



You got a piece of me

Precis hemkommen från en vild ute kväll..
Hamnade såklart på stadshuset, as usual. När klockan närmade sig två kändes det dock som att det var nog läskat för min del och brorsan fick agera taxi hem... Sara är min ängel, hon räddade mig ur en situation som jag aldrig klarat mig ur själv.. När alkoholen slår till får man för sig saker man aldrig skulle tänka på annars, gamla minnen väcks till liv och känns så självklara, vilket de givetvis inte är..

Nä nu ska jag äta lite och sedan krypa till sängs!

Valentine - Girls night out

Då var äntligen helgen här! Varit en hård arbetsvecka och än är den inte över, morgondagen väntar först, söndag blir den efterlängtade lediga-dagen.

Ikväll åkte jag hem till mina gamla trakter efter jobbet. Var skönt att få bli lite ompysslad av mamma. Vi åt god mat, surrade och myste med godis framför tv:n, just like old days =)

I morgon blir det utgång med tjejligan, ser riktigt fram emot det. Vi ska förfesta hemma hos Sara och kika lite på melodifestivalen, sen blir det fullt ös ner på stan! Känns som att det kommer att bli en lyckad kväll!

Gamla mindre goda tider

Efter ett par samtal ikväll snurrar tankarna.. Man tar sjukt illa vid sig när man hör att någon i sin nära omgivning har det svårt.. Man vill hjälpa till på alla sätt, men ibland är lyssna det enda man riktigt kan göra.. Tyvärr tillhör jag den lilla skaran som bär runt på andras problem, dvs jag kan inte bara skaka dem av mig och vara tacksam över att jag inte är i deras situation, utan ofta resulterar det i att jag själv går runt och mår dåligt.. Denna gång känner jag inte bara medlidande för den drabbade personen utan otäcka minnen väcks till liv.. Jag får flashbacks från en tid i mitt liv som jag aldrig mer vill uppleva.. Fy fan säger jag bara.

Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen. Ska upp tidigt och jobba på Skanska i morgon, sedan börjar jag på Åhléns kl 11.00. Kommer att bli en tuff dag så ett rejält par sköna timmar med John Blund är nog att sträva efter.

Ses!


A hard working girl

Efter en skön sovmorgon och en god lunch med Sara på Barista var det bara att inse att det var dags att jobba lite. Kl.13.30 var jag på plats på Skanska och blev sedan kvar till 19.00, hade egentligen behövt stanna hela natten, har så sjukligt mycket att göra... Måste dit och jobba mornar hela denna veckan för att få undan lite.. Så hela veckan består av tidiga mornar följt av sena kvällar på Åhléns..

Pratade en sväng med P förut också, som väntat så kommer han inte hem till helgen, känns inge roligt alls.. Men bara att härda ut och hoppas att dagarna springer iväg! ..Tror att den kommande helgen blir mycket trevlig ändå:)

Under eftermiddagen har öven en förkylning börjat smyga sig på, börjar få rejält ont i halsen. Antar att det är resultatet av förra veckans sjukdagar.. Så nu ska jag kurera mig med lite c-vitamin och honungste och hoppas på att jag känner mig bättre i morgon. Vägrar att ta ut fler sjukdagar denna månad!




In a hurry

Nu ska jag flyga in i duschen och sedan snabbt göra mig i ordning, ska hinna med en lunch med Sara innan jag måste iväg och slita lite på skanska. Tisdag-Lördag blir det sedan jobb på Åhléns, vilket betyder att söndag blir min enda lediga dag.. Ytterst härligt... Sedan som grädden på moset verkar det som att P inte kommer hem till helgen heller, inge roligt alls. Ser ut att bli två långa veckor innan jag får träffa honom igen. Men får väl hitta på något roligt med tjejerna till helgen om inte annat;) Är ju alla-hjärtans-dag!

Nä dags att speeda upp lite om man ska hinna med sig!

A standin' ovation

Vilken helg! Bestämde mig i fredags för att jobba i helgen, dock är jag helt slut nu. Har verkligen inga krafter kvar efter att ha legat en hel vecka. Men nu är jag ledig i morgon, eller snarare ledig från Åhléns, självklart har jag tagit på mig att jobba på Skanska istället, så ledig blir man då inte.


I fredags var jag och Sara iväg på City gross och handlade efter hennes jobb. Sedan åkte vi hem till mig och åt pizza, lite senare kom även Amanda och Maria förbi. Vi kikade på Let´s dance, åt godis och surrade en massa. Riktigt trevligt.. Och trevligare blev det sen när P kom hem sen på kvällen också. Sån himla skön känsla varje helg han kommer hem, i hans armar känns allt perfekt. Kom i säng ganska sent och senare än så blev det  sen också, Patriks kära bror Mattias hade varit ute och slirat på stan och var full och ville ha sällskap samt någon stans att sova. Snäll som man är så var det bara att komma. Min lilla 120 cm säng blev rätt trång den natten kan jag lova, men och andra sidan: Hur ofta får man möjligheten att sova med en karl på varje sida!?;P
På lördagen var jag  trött som bara den när det var dags att kliva upp och gå till jobbet. Det kändes inte bättre av att veta att P och brorsan var ute med skotrarna, en heldag med massa bus och grillning.. Jag hade också velat varit med:(
När jag kom hem från jobbet gjorde vi en tacopaj och myste ner oss med framför melodifestivalen, mycket gott!

Och idag har jag jobbat som sagt, var helt dött på stan. Men vem ger sig gärna ut i snöstormen för att gå på stan? Skulle inte jag göra precis..


Ljusare tider

Ikväll har det dykt upp en massa saker som fått mig tänka, tänka och åter tänka..  Och såklart tvivlat, men antar att tvivel är nån slags restprodukt som uppstår när man vänder ut och in på sig själv!? ..Ja, hur som helst så tycker jag ändå att resultatet av allt tänkande varit positivt..  Det är så lätt att bara leva kvar i det gamla och inte inse vad mycket som faktiskt kan förändras av så lite! Upp till bevis säger jag bara, Things going to happen!

Nu ska jag kurera mig med lite te och alvedon, satsar stenhårt på att vara pigg på lördag så att jag orkar jobba helgen! Så i morgon blir det en riktig sköta-om-sig-själv-dag, det ska nog kunna jaga bort alla bacilusker!

Tvättstugsmonstret

Idag har jag inte gjort mycket alls. Har varit alldeles yr och haft ont i huvet till och från.. Men febern är åtminstone helt borta, så i morgon blir det jobb igen. Ska vara på Skanska hela dagen och jobba häcken av mig, måste bli klar med bolagiseringen i morgon, så det blir åtskilliga timmar framför datorn där. Antar att huvet inte kommer kännas speciellt mycket bättre i morgonkväll.. Sen på fredag kliver jag på helg-passet på Åhléns, vilket innefattar stängning samtliga dagar, HUH!

Just nu väntar jag på att tvätten ska torka, så att jag kan plocka upp den.. Gillar verkligen inte lägenhets-tvättstugor. Antar att man har sett på för många konstiga skräckfilmer:P Men man känner sig verkligen helt försvarslös där i de kalla betongkorridorerna. Tack och lov har jag haft brorsan som tvätthjälp i kväll, så ska väl inte klaga.

Nu ska jag kika lite på tv med broder och sedan ska vi tillsammans gå ner och fightas med tvättstugsmonstret!

It´s all for you


Frukost

Har precis ätit två stekta ägg och druckit lite kaffe, så nu börjar man vakna till. Idag känner jag mig rätt pigg, så ska pröva mina krafter genom att göra lite nytta idag. Men först och främst ska jag avsluta det jag påbörjade igår, beroende på hur det går updaterar jag er sedan om vad det är:P

Movie night

Igår kväll hade jag och Sara en mysig tjejkväll, åt goda räkor och såg på filmen The Holiday. En riktig tjejig feelgood-film som jag verkligen kan rekomendera. Men kände mig konstig hela kvällen, mådde illa och frös som en liten hund.. Skjutsade hem Sara strax före tolv och när jag kom hem insåg jag att jag hade feber. Så i natt blev det inte många timmars sömn, svettats och frysit hela tiden vilket resulterade i omkring två timmars sömn.. I morse mådde jag tack och lov lite bättre, men febern fanns kvar och jag var helt slut. Så därför fick jobbet klara sig utan mig idag. Nu har jag precis ätit lite frukost och tänkte ta en alvedon och gå och lägga mig en stund igen.


Ett litet smakprov!

Thoughts by Sandy

Då har jag tagit mig igenom diskberget (dock har ett nytt redan hunnits byggas upp), tvättat håret med min nya hårvårdsserie Aussie(Ja, samma namn som det bejublade vinet Aussie) och gråtit mig igenom Bonde söker fru bröllopet.

Det är helt sjukt vad rörd man kan bli av att se någon annan gifta sig, självklart drömmer man sig också själv in i situationen, alla hoppas väl på ett sagobröllop nån gång i livet!? Jag gör iallafall det... Och vill verkligen att den drömmen besannas en vacker dag. Tänk er att gå gången fram mot Altaret med mannen man ska leva resten av sitt liv med, alla ens nära och kära är på plats och allt är perfekt. Det är en känsla som man nog inte kan sätta sig in i för ens man väl är där själv, men absolut något som jag tror att alla vill uppleva. Har hört många som säger att de aldrig vill gifta sig, vilket jag bara tror är bullshit, de har bara inte hittat den rätta. Hittar man den rätta så är jag helt övertygad om att man VILL göra det.

Ikväll kommer Sara till mig, vi ska äta räkor och surra en massa som vanligt. Förstår inte att vi alltid har så mycket att prata om eftersom vi pratar med varandra minst ett par timmar varje dag. Bara för ett par år sedan kände vi inte ens varandra och nu är vi oskiljaktiga. 

Jsus vilket djupt inlägg jag fick till nu, men sådanna måste också få förekomma ibland!


Love

Efter en underbar helg är det åter dags för P att bege sig söder ut igen, usch jag hatar dessa söndagar. Vill ha honom hos mig jämt, men det är ett x-antal månader kvar  tills jag får känna den lyckan. Nu får jag nöja mig med att ha honom hos mig på helgerna och det funkar faktiskt jätte bra det också.

Igår blev det utgång. Jag, Sara och Patrik lagade mat hos mig sen förfestade vi även lite här. Mattias och Gabbi kikade förbi en sväng också, sen bar det av ner på stan. En trevlig kväll med mycket skratt.

Nu har P åkt hem för att packa och jag funderar starkt på att ta tag i mig själv och göra lite nytta. Har bland annat ett berg med disk från gårdagen som ligger och väntar.


Kvällen då det hela började!


RSS 2.0