skor

nyaste skor
Senast inhandlade pjuxen

Utlandsresa

Den 9/6 bär det av till Turkiet en vecka, alltså dagen efter skolavslutningen. Kan man få en bättre start på sommarlovet? tror faktiskt inte det :-) Ska bli så sjukt härligt och så får man ju ett försprång med brännan på köpet!

Sitter just nu på åkersvik i datasalen, ska ha information och layout, inte så roligt. Sedan är det ännu en plågsam lektion innan man får sluta för dagen.
Ikväll blir det träning igen, på kvällens schema står Step up, sedan hade jag eventuellt tänkt hinna med någon sida matte efteråt, känner att jag inte förstod alltför mycket på dagens lektion...
Till helgen blir det partaj, som jag nämde i gårdagens inlägg, slapp inte undan jobbet heller, så måste jobba minst lördag och evetuellt söndag.

Solad

Idag blev det lite solariestekning efter skolan med Sara. Gick bort till hennes pappas jobb och grillade oss lite, det tog ordentligt, så tummen upp för solariet där :-) Inhandlade även en vårjacka innan jag begav mig hemöver, och att nämna är också att jag och Sara gjorde varsitt fynd på myrorna, en jätte fin sjal vardera blev det :-)

Ikväll blir det träning iallafall, Core följt av Aerobics, kalorier ska brännas inför helgens vilda partajande :-) Var riktigt länge sedan jag var ut nu, så ska bli jätte roligt. De enda jag roat mig med de senaste helgerna är jobb.


Shopping och jobb

Igår var det en riktigt riktigt slapp dag, hade endast en lektion och där fick vi order om att arbeta på valfri plats, med andra ord "vi fick sluta". Kunde inte bli mycket bättre än så. Så jag och Sara begav oss ner på stan där vi tog en fika och sedan shoppade lite, med i påsarna hem fanns bla en tröja,  ett par solglasögon och en bikini :-)

Idag blev det ett par timmars jobb, var mycket folk så dagen gick riktigt fort. Pappa var också in en sväng, övertalade honom att köpa nya Escada doften, Sunset heat, den är heeelt underbar, kommer lätt att bli sommarens herrdoft. Dock är jag inte lika imponerad av damdoften i samma doft, den luktar juicekoncentrat, alltså för fruktigt!
Imorgon blir det jobb igen, sedan hade jag tänkt hinna med några sidor matte också.

hate mondays

Då var det en ny vecka igen. Blev en hel del arbetande i helgen, har blivit ganska många timmar denna månad, så ser fram emot den 15:e då lönen kommer :-)
Något som jag dock inte ser fram emot är måndagar, huh, dessa dagar är verkligen dryga, känns så jobbigt när man kliver upp på morgonen och vet att man har en hel veckas slitande framför sig, innan det är helg och ledighet igen.

Hade sista lektionen idag inför info. och layout provet, kände mig verkligen inte införstådd i det vi höll på med i början av lektionen, men tror jag hade lite större koll på slutet, åtminstone så vill jag tro det :-P
Var meningen  att jag skulle på bodypump ikväll, men så gick min käre träningskompis och blev sjuk och vill inte stå där själv bland alla vältränade människor, så det får bli en riktigt llång powerwalk ikväll istället.
Sedan kl: 22.00 är det Prison break, lätt dagens höjdpunkt!


Black out

Blev en runda på stan med Elin efter skolan, fyndade en jätte fin Esprit  väska på jobbet, bra att ha träningsgrejorna i :-) Fick även en ny mascara, nya Dior mascaran blackout, som Anna hade efterbeställt åt mig eftersom de tidigare beställda personalexemplaren tagit slut, blev  hur glad som hellst, ska bli roligt att prova den. Lånade också hem nya kanebopudret, så nu är det upp till bevis, är de exklusivare märkena verkligen bättre? De ska jag ta reda på!

image18

It's friday

Äntligen fredag! Fast måste åter igen säga att veckorna går riktigt fort nu.
Spang ner på stan på rasten igår och köpte ett par skor, förlåt Sara, but I love them ;-)
Igår efter skolan jobbade jag lite, kom sedan hem vid 19-tiden, då var det bara till att äta en snabb middag och sedan byta om, för att slutligen bege sig iväg och träna, Step up stod på gårdagens träningsschema, var riktigt riktigt jobbigt, men roligt som bara den :-) sommaren är inte långt bort, så kommer blir flitigt tränande nu framöver!
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan springa till bussen

Alltid samma gamla "nationaldräkt"? Jag och Sara hade riktigt roligt igår under denna "nationaldräkts diskution" ;-)

Lets get shapy

Varit en ganska slö dag idag, inte speciellt ansträngande alls, alltså en bra dag :-)
Hade redovisningen idag på spanskan, höjdpunkten var då Oskar helt plötsligt (mitt under sin redovisning) började bryta på finska, lät väldigt konstigt kan jag lova. Så vi fick oss en gott skratt.


Den kommande kvällen bjuder iallafall på lite träning, jag och julia ska gå en powerwalk på 6km och efter den så blir det core :-) Sommaren närmar sig med stormsteg so lets get shapy!


Tisdag

trög skoldag idag, bara jobbiga lektioner.. kändes som skoldagen aldrig tänkte ta slut! Sara och jag inledde dagen med en redovisning på organisationen och ledarskapen, så nu har vi den saken ur vägen iallafall, vilket känns väldigt skönt. Nu är det bara att ladda om inför spanskaredovisnigen imorgon, som kommer att gå mindre bra.

Blev en runda på stan efter skolan med Sandra iallafall, var riktigt roligt, hade en hel del att prata om kan jag lova! Vi passade även på att vara lite onyttiga, först åt vi på subway och sedan köpte vi en stor glass :-) gott var det kan jag lova!
Blev dock inga inköp, är så less på att shoppa i Sundsvall nu. Hoppas verkligen att Saras och min lilla sthlmstripp blir av, det måste den bara bli!

Back to reality

Då var skolan igång igen, känns inte alls något vidare. Men efter några dagar har man nog kommit in i rutinerna igen. Denna dag har dock varit väldigt seg, har verkligen kännt mig som en levande zombie, trodde att man skulle vara pigg efter en veckas ledighet? Men där trodde jag nog fel. Dagen blev inte bättre när jag sedan upptäckte att jag hade glömt pappren inför morgondagens redovisning på skolan.. Jaha, där var den redovisningen tänkte jag.. Men så agerade Sara min räddare i nöden och efter lite om och men fick jag tillslut pappren, Tack Sara!

De senaste timmarna har jag roat mig med en bilduppgift, som jag trodde jag hade gjort eller snarare hade gjort, tyvärr såg min lilla katt bilden som en mycket skön sovplats och passade på att lägga sig och sova på den, så den var lite sådär lagomt skrynklig då jag hittde den.. Så det var bara till att plocka fram "konstnärstalangerna" igen och måla en ny.. Så nu har jag bara en bild kvar att göra innan jag är ikapp övriga klassen, men den tänker jag dock inte göra idag.

Ska förbereda mig lite inför morgondagens redovisning nu och sedan spika mig framför tv:n, Prison Break är ju ikväll :-) ..och  Michael är ju galet snygg!! Eller hur? :-)

image17

Winnerbäck!

Det är något speciellt med Winnerbäck och texter! Så är det bara!

Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, id
iot!

En ny skolvecka väntar

Då har hela lovet gått, känns inte speciellt lockande med skola i morgon :-( Jag och Sara har blandannat  två stycken redovisningar att göra, som inte alls är förberedda, så vi kommer att ha det vi gör.
Hade också tänkt komma igång ordentligt med träningen denna vecka.  Så på morgondagens schema står bodypump följt av yoga, sedan spinning på onsdag och stepup på torsdag! Veckan kommer med all sannolikhet att bli slitig! Om vi tränar flitigt fram till sommaren så kanske beach 2007 inte blir så tragisk ändå? :-P haha.

Har iallafall jobbat i stort sätt hela lovet, vilket kommer att kännas mycket skönt då lönen ramlar in på kontot, ser ut som att det kommer bli lite jobb de kommande helgerna också, vilket betyder att en shopping weekend i sthlm inte ligger allt för långt bort:-) Om inte annat så har jag en utlandsresa att spara lite pengar till. Om planerna går som de ska så bär det av till Turkiet eller Grekland i början av Juni, så håller stenhårt tummarna för det!

Uggla runt halsen

     190788-15                                
Kunde inte motstå denna lilla krabat idag på stan!
Så nu går jag som så många andra också runt med en uggla runt halsen :-)

shopping

Jobbat och slitet hela veckan nu, är bara idag och på söndag som jag är ledig. Passade därför på att ta en runda på stan idag, efter en ordentlig sovmorgon, lyckades till och med dra med mig mamma, vilket jag inte lyckas med så ofta. Shoppingen resulterade i blandannat 2 t-shirtar, 2 kjolar och ett halsband, en hel del med andra ord, dessutom till en hyffsad slutsumma, så känner mig rätt nöjd :-) Hann också  med en jätte god lunch på 1891innan det var dags för hemresa.
..Och snart börjar skolan igen, känns verkligen som att lovet bara sprang iväg, motivationen inför måndagsens skola har väl inte direkt hunnit infinna sig, vilket jag inte heller tror den kommer att göra :-P
Ikväll måste jag studsa i säng tidigt för arbetsdagen börjar redan 08.00 imorgon och dagen kommer att bli lång, det är mycket vi ska hinna med.
Nu ska jag äta middag och sedan ta en lång powerwalk :-)


Vilken vecka, extremt trött

Veckan har verkligen varit rolig, var kanske lite skeptisk till danskarnas ankomst till en början, men det ändrade sig fort. Tisdagens fest var nästan oslagbar,  omjöjligt att någon kunde ha tråkigt där! Det var fullt  på dansgolvet från start till slut och alla skålade som galningar :-) riktigt lyckad fest, verkligen! Dock var nog inte alla riktigt lika glada på onsdagsmorgonen då vi hade strikta order om att vi måste infinna oss på skolan kl 09.00. Man var väl inte allt för pigg, kan jag säga. Blev som tur var en kort dag i skolan och jag och Sara passade på att ta en buss hem redan efter lunch. Medan jag tog en dusch passade Sara på att dö på soffan:-P Men efter en riktig tjockismiddag bestående av lövbiff, klyftpotatis, vitlökssås och en stor avokado- och fetaostsallad med ett x-antal glas cola till så kände vi oss hyffsade och fit for fight igen.
Det bar iväg på hockey i Eon-Arena, efter förlängning så vann Timrå tillslut. Då fick vi äntligen åka hem till våra efterlängtade sängar.
Torsdagen bara rann iväg, den med, som alla andra dagr. Vi spelade fotboll, landskamp, Sverige vs Danmark. Matcehn slutade 4-6 till Danmark, att tilägga är dock att vårt lag till hälften bestod av girlpower, så matchen var inte riktigt på lika villkor. Höjdpunkten var iallafall då My  i ren ilska sparkade ut en flaska vatten över Anneli (läraren), som inte blev alltför glad, haha ;-) Blev en liten shoppingrunda efter matchen, där jag passade på att inhandla ett par vårskor, sedan vid 18-tiden vinkade vi av danskarna... Vilken vecka säger jag bara! :-)

Igår tog jag iallafall a day off från skolan, kändes som att det behövdes. Blev dock tvuingen att jobba,  det hade kört ihop sig totalt på dagiset, så lite sådär halvdö som jag var fick jag härja runt halva gårdagen med ett gäng 3-5åringar. Det tog på krafterna kan jag lova. Så störtade i princip i säng efter att nästan ha plågat sig igenom lite tv-tittande.

Känns mycket skönt att det nu är lov. Har verkligen känt mig less på skolan. Blir dock inte så mycket vila eftersom jag ska jobba nästan hela lovet, inte på dagis denna gång, tack och lov :-P Har inte jopbbat sedan slutet på december så kommer nog att känna mig lite ringrostig där bakom skönhetsdisken!


En bild säger mer än tusen ord...? Det vill jag påstå ;-)

briinky

haha

RSS 2.0