Best ever



Han är den bästa och dessutom min! Vissa har tur!

I´m back

Efter klagaomål på mitt dåliga uppdaterande från ett flertal håll har jag bestämt mig för skärpning, hädan efter måste det åtminstone bli ett par inlägg i veckan :)

Varit en hektisk period med alldeles för mycket jobb, Men ska inte klaga allt för mycket för värre kommer det att bli. Men på något sätt är det bara att hitta krafter att kämpa sig igenom denna period som kommer att bestå av kopiösa mängder arbete, eftersom detta kan vara en stor chans i livet.

I varje fall har jag haft en underbar helg i sthlm med de som står mig närmast hjärat. Blev inte så mycket shopping som jag trott, men ändå en helg värd att minnas. Har haft riktigt roligt och helgen har bestått av dagar på stan, följt av vinpimplande och mys. Hur härligt som helst. Jag säger som Brinkarn, dvs att denna resa gör jag gärna om och det är väl ett betyg i sig!?

Nu ska jag ta min monster-bil och bege mig mot Pappa, ska lastas in lite däck ska skiftas på i morgon. Av någon anledning har jag för stunden europadäck på lillen, dvs däck som normalt ska användas i varmare länder där det i princip aldrig kommer någon snö, smart va? Ni kan ju kanske tänka er att jag mer sladdar fram än åker på vägarna!

Bilder från sthlms-trippen kommer inom kort!

Hej på en stund!

Sönderarbetad

Trodde aldrig att arbetslivet skulle vara så här hårt, jag gör inte annat än att jobba känns det som. Idag hade jag min första lediga dag på väldigt många dagar, självklart blev jag då väckt klockan åtta, det var mitt nya jobb som kallade. De få lediga dagar jag har på Åhléns kommer nämligen inte bli lediga nu framöver, istället ska jag jobba på Skanska dessa dagar. Frågan är bara hur jag ska hinna med mig, men kanske framförallt orka med mig!? Men som med allt annat så får det så lov att fungera bara, that´s it.

Har iallafall en härlig sthlms-weekend att se fram i mot  innan slitet börjar. Jag, Sara, Patrik och Alex drar neröver tidigt på lördags morgon, ska shoppa och bara ha det bra, kanske blir det några glas vin på lördagskvällen om man har tur, eller vad säger du fru Brink?;)

RSS 2.0