Finally

Nu är skolan avslutad och klar. Sista lektionen ägde rum igår, går inte att beskriva med ord hur otroligt skönt det känns att äntligen vara klar. De två kommande vekorna nu innan studenten kommer förmodligen vara några va de roligaste veckorn i mitt liv, så jag ska njuta och åter njuta.

Igår blev det en liten utgång med Sara. Det blev i vanlig ordning lite vindrickande innan det bar av mot Aveny, där blev vi kvar hela kvällen och hade det riktigt trevligt.

Nu ska jag ta en flygtur in i duschen, sen blir det lite grillning och efter det är kvällen oplanerad, jag är öppen för förslag med andra ord, först till kvarn:P

Tjarå!

There's no need to complicate, our time is short ,
This is our fate, i'm yours!


Tuffa tider

Segast i stan är jag idag, gårdagen blev lite för hård för lilla Sandra.. Tid för återhämtning finns inte eftersom det blir utgång ikväll med, lärarmiddag på Stats står på schemat, hur ska jag orka? Men som med allt annat så lär jag hitta en lösning på det med!

Återkommer när jag återuppstått.

Hate it

Jag hatar matte, jag har ingen motivation till att plugga och provet imorgon kommer förmodligen gå åt skogen. Ja, så känner jag för stunden. Funderar starkt på att ta till mig Homer Simpsons kloka ord och handla därefter.. Nä, det vore kanske att ge upp på mållinjen? Är ju trots allt det allra sista provet.. PEPPA, PEPPA, PEPPA!

image176

Sunny

Läste precis tidningen och kunde glatt konstatera att vädret inte sviker denna vecka. Imorgon ska det bli 20 grader och sol, kan vi få en bättre mösspåtagning? Torsdagen lovar också bra väder liksom fredagen, uunderbart!

Legat ute i solen nu på morgonen och tänkte strax bege mig ut för nån timmes stekande till, kanske lyckas man bygga upp lite mer färg inför morgondagen(?), vore verkligen inte helt fel. Nu ska jag ta matteboken under armen och bege mig ut i det vackra solskenet. Ikväll blir det Birsta med Brinky, grundtanken är att lite kläder ska inhandlas, mer får se hur det går med den saken, Sundsvall råkar ha världens sämsta utbud i sina butiker just nu, finns verkligen ingenting.

Nej solen varar nog inte för evigt, bäst att ta del av den då den visar sig!


Aussie is the shit

Om det inte vore får det där satans matteprovet så vore veckan ultimat. Är peppad som få till onsdagen då det är mösspåtagning, är bara det där rackarns matteprovet som ställer till det, attans..

I varjefall så ska vi försöka stöka av provet så fort som möjligt på onsdagsmorgonen, efter det är det mösspåtagning för hela slanten. Jag och Brink har dock planer på att avrunda ganska tidigt och istället bege oss hem till mig och fixa oss och pimpla vin. Framåt eftermiddagskvisten bär det sedan av in till staden, de provisoriska planerna ser ut som så att vi ska mötas upp vid hamnen ett gäng och umgås lite, om vädret tillåter förstås, vädergudarna har makten i sina händer.

Torsdagen bjuder på ekonomernas dag följt av lärarmiddag på Stats. Då ska det förtäras lite rosé innan minsann och det är ju aldrig fel. Tror detta blir en riktigt bra vecka trots det opeppande provet!


Matteångest

Jao då har man en mysig kväll framför sig innehållandes matteplugg av världsklass, inte riktigt kanske, men nästan iallafall. Har stört mycket tal att räkna inför det avgörande provet på onsdag.. Snälla ta mig härifrån någon. Mitt i stressen inför matten kan jag åtminstone glädja mig åt ett spikat prov i internationella ekonomin, något som verkligen kändes lättande i dessa hektiska dagar.

Här har jag inte tid att sitta.. Nu åker matteboken fram gottfolk!




näe en till bal istället för matteplugg vore att föredra..

image174

I fader, sonen och den heliga andens namn

Hej och hå, då har man varit på gudstjänt i två timmar med tjejerna in klassen. Och nej det var inte frivilligt, utan en skoluppgift, en dryg sådan.

Nu sitter jag med en stor godispåse och trycker i mig massa godis, sjukligt gott och väääldigt välbehövt. Ska försöka ägna några minuter åt lite matteplugg sen, får som sagt se hur det går med den saken.

Dags för lite kaffe nu!

Sjuttielva kaffekoppar senare

..Och jag är sjukligt less på den där satans internationella ekonomin.. hur provet går i morgon återstår att se, men enligt mina beräkningar så bådar det inte gott. Ska läsa på lite mer sedan innan jag kvällar, men just nu orkar jag bara inte. I morgon börjar vi kl 12.30, har bara provet sedan slutar vi, lyxigt va?

Känner mig drygare än drygast just nu. Kan det bero på det höga koffeinintaget tro? Hah, vem bryr sig..:P
Dags att göra ett sista ryck med pluggandet nu, sen blir det tv:n, kanske ett mysigt phonecall och efter det en dejt med John Blund.

Hejs


Dagen

Idag hade vi redovisning av nötknäckaren, gick åt skogen för oss, förlåt klassen, men jag tror ni gillar mig ändå(?), Hah! Slutade runt halvtolv-tiden och då drog jag med mig Brinken ner på stan, vi köpte glass och satt oss i  solen med Julsor x 2. Hoppas solen stannar kvar nu eller åtminstone besöker oss på onsdag till veckan då det är mösspåtagning, är det svinigt kallt då så går jag fan i ide..

Efter skolan var jag sjukt trött, satt mig ute i solen med internationella ekonomiboken när jag kom hem, men efter en halvtimmes läsande var jag mer eller mindre mer död än levande, kunde bara inte hålla ögonen öppna. Efter en snabb överläggning med mig själv så kom jag fram till att det enda kloka var att lägga sig och sova en liten stund. Väl nerkrupen i sängen så blev den där "lilla stunden" nästan två timmar, skönt var det iallafall.. Det sjuka är bara att jag fortfarande är helt slut. Blir många koppar (eller kanske hinkar?) kaffe ikväll för att orka plugga.

Nu ska jag göra ett ryck och plugga som en dåre. Sedan belöna mig med det absoluta favoritprogramet Sanningens ögonblick.

image173

Sandy och Brinky

Kvällen har jag ägnat åt att umgås med Sara. Vi har glidit runt i stadstrakterna och skrattat oss genom kvällen som vanligt, våra diskussioner är inte nådiga kan jag lova.. Sen hann vi hälsa på Bobbe en sväng också. Jag blev djupt förälskad i hans två hundar Alva och Annie och dom gillade nog mig en smula också:P Hah!

Imorgon ska dagen gå åt till att knäcka nötter, inte bokstavligt talat, men nästan. Nötknäckaren står nämligen på schemat för årets studenter på hedbergska. Vår klass har planerat att vinna eftersom priset är att gå ut som nummer fyra på trappan. Får se hur det går, men vi ska kämpa och åter kämpa!


Sen vill jag säga lycka till till Bobbe som ska mönstra i morgon, detta genom att tillägna honom denna bild! Yeah, You go kid!

image172

Update

Varit väldigt seg idag, inte fått mycket gjort alls. I varje fall så har bilen blivit tvättad och det var på tiden. Tog med mig broder och så åkte vi bort till tvätthallen på pappas jobb. Han fick tvätta och jag tittade på, är för jäfligt bra arbetsledare måste jag säga:P Efter det så åkte vi på donken och svullade, dock blev det bara en glass för min del, men det räckte gott och väl.

Och matteboken är fortfarande inte framtagen.. jag som skulle räkna matte hela långa dagen, vad gick snett liksom!? Äh, orkar verkligen inte idag.

Nu ska jag ta en powernap, sedan hitta på något roligt hade jag tänk! förslag mottages gärna!

Dagens horoskop

Virgo: Just because you feel strongly about something doesn't mean others feel the same way. Be open-minded.

image171

Nähä..!? Synd för mig då! Bäst att passa sig kanske:P

A day off

Idag är vi lediga från skolan, känns sådär sjukt underbart. Anledningen är att vi har avslutat alla kurser som inkluderar uf-arbete, så alla tisdagar i skolan framöver är numera historia.

Idag hade jag tänkt hinna med några sidor matte, har det avgörande provet på onsdag till veckan som ska bestämma om jag ska få mitt g eller inte. Helt stört enligt mig.. Men vad har jag att säga till om?

Tog mig iallafall en rejäl sovmorgon i morse, har jag precis ätit frukost och nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen med solen som värmer från det öpnna fönstret. Dagen kan nog bli rätt bra!

Studentbalen

Lite bilder från helgen!



                       

Dagen efter

En händelserik kväll blev det då igår iallafall... Jag återkommer!


Hot stuff

Denna kärra har jag och min läckra kavaljer fixat till morgondagen!
Ida ska agera driver och vi ser fram emot en färd med henne i denna, dock ska taket av:)

image147





Sug på den du

En sista solning inför morgondagens bal står på kvällens schema. Sedan ska jag även hinna med en snabbdejt med min kavaljer, gissa vem det är?;)

Där satt den du

Jag har åter igen lyckats.. 
Hade en skön eftermiddag på skolan, vi åt kladdkaka och glass på marknadsföringen och hade det mycket trevligt,  därefter skuttade jag och Sara ut mot min bil för att bege oss iväg och sola, hittills var allt toppen. Meeen, så sätter vi oss i bilen och jag ser något som fladdrar lite lätt på rutan, vrålar mer eller mindre "Va faan" och rusar ut. Ja, gottfolk, det som satt där och fladdrade så lätt var inget mindre än en tung parkeringsböter..

Känns som att denna vecka inte varit min turvecka precis, bara motgångar i princip. men för att se till det positiva så borde jag ha haft min otur för ett bra tag framöver(?), först nationella och sen det här! Blir inte helgen lyckad så vet jag inte vad jag tar mig till.. Nä, tänker inte ens tänka den tanken, inte en chans att balen ska få gå åt pipan, jag ska vara full, glad och ha  det trevligt med alla andra studenter, ja det är då säkert:)

Nu ska jag städa rummet och kanske bilen också, får se om orken räcker till!

image146
På något likande sätt måste den där rackarns lappen ha smygit sig
fast på min bilruta.. Attans.

Där kom det

Och så var dagen här, dagen då jag lyckades med mitt allra första ig på ett prov. Tråkigt nog för mig så var det inte vilket prov som hellst utan det nationella provet i matte C, känns kul. Kan ju nämna att alla tjejerna i klassen fick ig, så jag var inte ensam iallafall. Tre stycken lyckades utan större marginal få godkänt på provet, vår mattelärare var alldels tårögd och sa att det var det sämsta resultatet han varit med om i hela sin lärarhistoria, pinsamt för oss.
Att jag fått vg på de tidigare proven verkade inte ha någon betydelse, så känner mig allmänt less just nu.. Nu ska vi göra ett nytt prov om två veckor för att få godkänt i kursen, känner mig inte inspierad direkt, men något som måste göras tyvärr.

Nu ska jag ordna med lite mat tills mamsen kommer hem och efter det blir det till att skriva klart religionsarbetet till morgondagen, huh..

Prov och dylikt

Det sista naturprovet gick av stapeln idag, svårt som vanligt. Kan ju tillägga att vår lärare anser att det som står i läroboken är typ g-nivå och att man inte behöver ha några närmare genomgångar på det, eftersom man kan ju trots allt läsa sig till det. Helt stört resonemang, jag vet! Men nu är kurshelvete avklarad i princip, har bara en redovisning nästa måndag, sen så! Can´t wait..

Men sen så råkar det vara en hel drös med andra kurser som också är i sluttampen, vilket i sin tur innebär att proven hopar sig och vi har sjukt mycket att göra. Mitt liv består enbart av pluggning just nu.. Eller kanske ska säga att det borde bestå av pluggning. Av någon anledning är jag världsbäst på att hitta på anledningar, riktigt bra sådanan också, till varför jag inte kan plugga. Är det inte något bra tv-program, så är det solariebrännan som måste bättras på och är det inte det så är det rummet som måste städas, eller nått.. Så vill någon ha något tips hur man kan skippa att plugga med gott samvete, så vet ni till vem ni ska höra av er.

Hej på en stund då!


Ps. Fick en komentar idag, som jag kommer att leva på länge. Den var välbehövd och ljöd enligt följande "Tycker du är sjukt vacker sandra". Den var det länge sedan man hörde.. så tack!

Gårdagens lugna bravader

Ytterst konstig kväll igår, men som alltid så slutade den rätt bra ändå. Blev nyktert igår, för att slippa sitta hemma och undra vad alla andra gjorde, så bestämde jag mig fö att ta pappas bil och bege mig ut och kolla läget. Julia följde med mig och vi åkte överallt och ingenstans, verkligen. Åkte förbi Vigor som hade fest, sen upp till Bydalen på ytterligare en fest. Där blev vi dock kvar i bilen då en viss liten man hamnade i baksätet och ville lyssna på min musik, för att godkänna musiksmaken liksom. Det visade sig att vi tyckte i princip lika på den biten och vi satt där och ylade med i låtarna som två vargar.. Inte riktigt kanske, men nästan.. Efter det blev det lite mat på Donken för att sedan skjutsa hem Pappa, Liza och även Julia. Åkte sen ner och hämtat upp Jocke och Hållander, de tvingades åka med när jag cruisade runt och vi hann med en liten battle på motorvägen också, som jag såklart vann, Hah, behöver ju inte nämna exakt hur det gick till.. Eftere det, återstod inte så mycket av kvällen, jag skjutsade hem min shotgun och efter det ytterligare en person, sen var det dags för sängen och en låång natts sömn! Rätt okej kväll sammanfattningsvis!

Nu ska jag plugga som en liten blådåre, naturprov i morgon. Jsus, kommer att bli tufft.

Hörs då!

Chris Browns - With you



Lite B:ig tjej kanske, men hon hade iallafall gjort om låten till en "tjej version" :)

Solsken

Underbar dag ur alla synpunkter, utom EN, matte nationella gick åt skogen. Blir väldigt glad om jag lyckas med ett godkänt. Hur som hellst, så borde jag i vilket fall klara kursen, så antar att man inte ska deppa ner sig.

Efter det glädjedödande matteprovet åt jag och Sara lunch på skolan och begav oss sedan ner på stan. Där blev det lite impulsshopping för min del, en bikini, ett par örhängen och en balväska åkte med hem. Sedan blev det lite schtek i solen på torget, för att sedan ta bilen ner till hamnen och glassa vidare där. Där blev vi kvar ett par timmar och hade det alldeles förträffligt. Fick oss även ett mycket oväntat besök av en viss herre som skulle kolla om båttankgrejset var öppet.

Nu ska jag ut på lite äventyr!

Update

Mattepluggandet går åt skogen, det värsta är att jag inte ens försöker.. Nu sitter jag bara här och tittar på klockan och väntar på att Sex and the city ska börja, då har jag åtminstine en ruskigt bra anledning till att slippa plugga. Pratade med Sara för en stund sen också, hon verkade lika opeppad som jag. Det sjuka är att vi motiverar varandra till att inte plugga typ, Hah, härlig vänskap det där. Men snart är skoltiden över, då ska vi bara glassa, jobba och ha det riktigt bra, den tiden känns mer än välkommen.

Imorgon ska jag till min kära vän och frisör Linnéa, hon ska göra mitt hår ytterligare lite ljusare. Snart är jag tillbaka till mitt blonda jag igen. Hittade för övrigt en film på mig på Saras telefon idag, där var jag blond, full och glad och roade mig med någon slags "tunglek"(?) som ingick i nått spel som vi körde på en förfest. Ja, roligt hade vi iallafall. ..Och därmed kan jag konstatera att blondiner har roligare är brunetter.. Nejdå, min tid som brunett har varit förträfflig. Kanske ramlar jag till och med tillbaka till brunetternas värld till hösten igen, hmm, det återstår att se. I sommar ska jag iallafall vara blond och galen. 

image145
En blond sommar med gamla ligan!

Stackars man

Tur, jag säger bara tuuur, att jag och Sara inte gjorde som denna man igår!! Visserligen hade det väl blivit ett bra klipp, men jag tror faktiskt att vi nästan skulle stryka med om vi försökte alltså..




Men om några år är det kanske vi som kan brilljera med följande trick..? Hah


Schaallå

Då var det muntliga nationella talet avklarat och jag kan iallafall ta bort en grej från min långa "att göra lista". Talet gick riktigt bra, så jag är nöjd. Väldigt skönt att ha svenska nationella överstökat nu.

Funderar starkt på att ta tag i matten nu, har en hel del att plugga in där inför fredagens nationella prov. Men tror jag ska vänta någon timme innan jag börjar, för att sega ut på det maximalt liksom.. Tänkte bege mig neröver byn snart och inhandla lite mat, mamma är borta i eftermiddag och kväll så då får man fixa bäst man vill på egen hand. Har inga krafter till att ställa mig och kocka så blir antagligen hamburgare, thai eller sushi.


Några bilder från helgen
  
1. Jag, hemma hos ida.
2. Ida hemma hos sig själv.
3. Emelie och Sara hos Dennis och Johan.

Exprimenterarna

Idag har vi haft en ledig dag från skolan. Jag och Sara bestämde oss för att slå oss ihop och plugga lite, eftersom vi har så sjukligt mycket i skolan just nu. Men tror ni att vi fick något gjort? Hah, såklart inte.

Först yrade vi runt inne i stan, skulle köpa lite Sushi till lunch hade vi tänkt oss, problemet var bara att det var slut på samtliga Ica-affärer och den enda Sushibaren som vi kände till, ja, den hade såklart stängt för ombyggnation. Efter en hel del valsande runt i stan så fick vi tillslut vår älskade Sushi, men vägen dit var inte lätt. Att vi var totalt unfixed gjorde ju det hela inte bättre, vi ber om ursäkt om någon chockerades av två osminkade tjejer, iklädda mjukiskläder och med håret i en enda stor ruffsig toffs..

However, åkte vi hem till Sara och planen var att börja plugga. Kikade först runt lite på youtube och blev plötsligt så extremt sugna på att pröva det tillsynes enkla "coca-cola och mentos tricket". Det vill säga att man tar en flaska cola-cola och proppar i massa mentos, sedan skakar flaskan och skruvar av korken. Vilket i sin tur ska resultera i en fontänliknande liten "smäll". Taggade till tusen begav vi oss därför ner till granlos stolthet Hemköp och inhandlade de magiska ingredienserna. Resultatet, kan ni se här nedanför.. Och jag vill poängtera att det hela INTE var enkelt och samtidigt erkänna att vi var lite rädda för flaskan.. Innan ni tittar på klippen vill jag be er ha lite överseende med hur vi ser ut! Enjoy!




 
 

Skolhelvete

Ja skolhelvete tär på mig.. Igårkväll insåg jag att vi har nationellt prov i matte på fredag, bra att jag har börjat plugga liksom.. Fick total panik och kände att mitt liv var över. Ska detta bli mitt livs första IG? Återstår att se, men kan meddela att det ser mörkt ut.

Sen har vi även nationellt prov i svenska på onsdag, det oroar jag mig inte speciellt mycket för, men är ändå en hel del förberedelser kvar. Sen på måndag har vi genetikprov i naturkunskap, klassen har fått jobba fritt med det under ca fyra veckors tid, dålig idé av lärarn då det tragiska är att ingen har gjort ett skit, vilket i sin tur betyder att alla måste plugga sönder totalt i helgen.

Och det hela slutar inte här, efter lite överläggande på luchen idag kom vi även på att religionsarbetet ska vara inlämnat på måndag, heja, bra att man har börjar på det också, eller inte.. Hur som hellst fick jag och Sara en depression, vi drog med oss Johan och gick ner på stan och tröståt lite glass, kändes pyttelite bättre, men inge mer. Vi gick sedan och la oss på en bänk på skolan, Sara somnade, dee ni! En syn för gudarna!

Nu ska jag peppa lite och sedan börja med religionen.. Ta mig härifrån någon!

Schleten

Livet har gått på högvarv de senaste dagarna och sömnen har ansetts som överskattad, vilket känns som ett stort misstag av mig så här i efterhand, jag är trött som fan... Helgen har bestått av väldigt sena kvällar och tidiga mornar följt av långa arbetsdagar.

Igår blev det utgång med Sara, vi var bjudna på inflyttningsfest hos Dennis och Johan, så där började vi kvällen. Blev glatt överaskade av Ida, Emelie och Amanda där, hade det riktigt trevlig där med dem. Vi sjöng, hade girltalk och byggde öltorn, ja, så kan vi sammanfatta det hela. Vid halvtolv tiden drog vi oss neröver staden, fick skjuts av en snäll själ, tack! Sen blev det Svenssons följt av Stads, riktigt rolig kväll och vi var taggade till tusen allihop.

Idag har jag tagit det mycket lugnt, drog på bikinin och satt mig ute i solen med mamma ett tag, våren är verkligen här! Läste även i tidningen att det ska bli 20-25 grader på torsdag, vågar man tro på det? låter nästan för bra för att vara sant.. How ever duschen kallar nu!

Hej så länge!!



We can´t deny this any longer
Day by day it´s getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.

Leona Lewis - Angel

Första maj

Då var vi inne i maj månad, vilket såklart firades hejdundrandes igår. Planerna var stora och började hemma hos Brink där vi  hade planerat lite grillning, slutade dock med att det bara var jag och Sara som grillade, dessutom på en engångsgrill! Vacker syn kan jag lova! Damerna hade istället köpt med sig tjockismat från Big Boy.. Men vi var glada ändå och alkoholen flödade! Vid nio-tiden anlände vår driver, aningen besvärad över alla frågor och påståenden som haglade mot och över honom, kan inte vara lätt att ha fem fulla tjejer i bilen och vara nykter själv(?) tyckte ändå att han tacklade det hela mycket bra. Anlände så småningom till vårt mål, destination Stoffe och hade en mycket trevlig kväll där tills det var dags att traska ner på Oscar. Väl där nere dansade vi så svetten rann och hade det riktigt roligt. En superkväll sammanfattningsvis!

Lite bilder från gårdagen. Mysan besitter ett gäng till, som dyker upp inom kort!

        

RSS 2.0