Gårdagskvällen

Gårdagskvällen tillbringades tillsammans med Sara. Vi gjorde först middag hos mig, sedan blev det några groggar för hennes del innan vi åkte hem till Pappsen för att hämta Bmw:n. Resten av kvällen blev nyktert för min del och desto onyktrare för Saras. Jag agerade privatchaufför åt henne somsagt. Först svängde vi förbi Ellen som var på en förfest i Sidsjön, var riktigt trevligt där med alla fulla tjejer:) Inte så tråkigt att vara nykter ändå! Skjutsade ner några av tjejerna till stan innan jag och Sara for på hemligt uppdrag;) Tolka det som ni vill!? Haha!

Confused

Precis druckit en gigantisk kopp kaffe, var så illa tvungen för att orka hålla ögonen öppna! Har varit en händelserik dag med möte hos Vasa med UF-företaget följt av att jag och Sara åkte in till stan, till åhléns, för ännu ett möte. Ikväll ska vi äntligen ta oss i kragen och görat klart affärsjuridiksarbetet, varför skjuter vi alltid upp allt till sista stund? Ja, vi brukar som sagt försvara det med att "vi jobbar bäst under press", men jag vet fan inte om det är så sant egentligen!? En sak är då säker och det är att jag är sjukt less på skolan!

Ja, då har jag fått tjata lite om mitt tragiska liv i skolan... Över till något annat trevligare.. Kan berätta att jag blivit erbjuden ett nytt jobb, fick erbjudandet igår över telefonen. Känner mig dock riktigt kluven i beslutsfattandet, trivs ju så bra på Åhléns, men samtidigt är detta också verkligen ett riktigt roligt jobb med fler arbetskamrater i min egen ålder, så ja?!?  ..Tiden får utvisa hur det blir! Återkommer mer detaljerat om det när jag vet bättre!

Snart kommer Sara, måste peppa lite för att orka plugga ;P

Hej Svejs

I´m back

Detta inlägg skulle ha publicerats igår, men det ville bara bråka då!


År och dagar sedan jag skrev här sist nu.. Men har haft fullt upp med skola, jobb, jul och allt vad det har varit. Ska jobba på att bli bättre på att skriva lite oftare.

Idag har iallafall Sara varit här. Vi har varit mycket duktiga och gjort klart naturarbetet. Hann även med en färgnng av mitt hår, det var verkligen på tiden, till och med min kära bror har kommenterat utväxten och då är det illa kan jag lova. Sitter just nu och funderar på om jag ska vara duktig och börja skriva satiren till svenskan som ska vara inne till veckan, återstår att se om det finns några krafter kvar till att börja med det ikväll!?

Sara är förhoppningsvis på väg hit snart igen, har lite saker att ordna med inför morgondagen och den kommande skolveckan. Som jag har längtat att skolan ska börja, NOT!


Bilder från nyår
      
  
 

RSS 2.0