Schaallå!

Igår blev det åter en tur ut till Juniskärstrakterna. Två kubbmatcher gick av stapeln ganska snart efter vi anlänt. Tyvärr förlorade jag och Sara båda. Killarna ansåg att de vann "lekande lätt", medan jag nog snarare skulle säga att det låg lite taktik bakom de där förlusterna.. Ja, nu blir de ju tvugna att ställa upp på en revansch ;) Hah, man får väl inte vara dum!

Vidare så har det varit en ruskigt lång dag på jobbet idag, inte mycket folk alls. Mitt pass varade från kl. 9-19, mycket drygt och man var inte sådär jätte kaxig de sista timmarna, ville bara ut i sommarvärmen. Men dagen är hur som hellst avklarad nu, så ska inte gnälla mer om det, synd bara att jag har en till likadan i morgon, huh.

Är som sagt rätt schleten efter mitt monster till arbetspass, så känns som att kvällen blir väldigt stillsam. Ska nog mysa ner mig i sängen och avnjuta några avsnitt av SATC.. Ja så får det allt bli!

Sol och bad

Ännu en dag har spenderats ute i den underbara solen. Blev först någon timmes solande hemma på gården innan det bar av till Sandön med Julia och hennes lilla syster. Känns sjukligt drygt att jobba i morgon, ska ju såklart blir ännu varmare då. Men bara att bita ihop, man tjänar ju trots allt pengar. Efter morgondagen ska även vädret vända och enligt rapporterna, det underbara vädret ska ersättas av betydligt kallare klimat, så kanske inte är så tokigt att jobba ändå?

Igår blev det först en dejt med Sara, vi åkte till Birsta och shoppade och åt middag. Efter det blev det en fika på Waynes i kvällssolen och slutligen bar det av ut till Juniskär, till André och grabbarna. Kikade lite film och skrattade åt Luddes extrema, och då menar jag verkligen extrema, felsägningar. Haha. Går inte att beskriva, man måste uppleva de,! Riktigt trevlig kväll, synd bara att jag och Sara körde pch därmed inte kunde ta del av drycken som förtärdes, men som sagt det blir en annan gång!

Nu ska det målas lite naglar, sedan får vi se vad kvällen har bjuda på. Hur som hellst så ska jag iallafall umgås med Sara, får se om vi lyckas flörta med oss några till? ;)



Sommar!

Gårdagen bestod av arbete och sedan en dejt med Sara på kvällen. Vi åt glass med hallon och hemgjord chokladsås. Såg ut som ett barn när vi var klara, chokladsås överallt. Vi hade i varje fall en trevlig och stillsam kväll parkerade i tv-soffan.

Idag har jag spenderat dagen i solen, redan klockan tio åkte solstolen fram, med  mitt hawaian tropic balm i högsta hugg. Sedan har jag legat och schtekt fram tills nu, vinden har fläktat skönt så verkligen inte gått någon nöd på mig. Nu tänkte jag ta mig en snabb dusch och sedan bege mig mot staden, ska håva upp Brinky på vägen och kidnappa henne på en shopping-runda till Birsta, sedan blir det en fika på Barista i kvällssolen. Efter det kanske det också blir en tur ut till Njurundas gräddhylla, dvs Juniskär. Nämligen fått en inbjudan dit, De ni! Haha!

Tjoflöjt lovers!

Schteek

Tranan hela långa dagen blev det idag igen. Rosen och Linnéa hämtade upp sig strax efter tio och sedan bar det av. Plockade upp Joel och Pierre, Niclas teammates, på vägen. Väl på stranden mötte vi upp några fler kompisar till Niclas. ..Och dom har kört grabbsnack hela dagen, jag och Linnéa låg stundvis mållösa eller vred oss av skratt. Nu vet vi i alla fall vad ni grabbs pratar om, Haha. Mycket trevlig dag må jag säga!

Nu tänkte jag göra lite mat och sedan peppa Brinken m.fl att hitta på något trevligt!



Tonight

Blev en lugn och stillsam hemmakväll ikväll, chipsskålen fick göra mig sällskap. Hann även ner på affärn en sväng, köpte ett hawaian tropic balm, så det ska jag steka med i morgon,  man gör väll allt för att maxa brännan! Nä, men man måste ju passa på de få dagar man är ledig. Blir som sagt Tranan igen i morgon, ska hämta tjejerna i stan vid tio så ska försöka komma i säng i tid ikväll, annars kommer jag inte att orka upp.

Nu ska jag kolla nåra avsnitt av Satc, något som alltid får en på bättre tankar.. vilket råkar vara precis vad jag behöver just nu!

Syns på stranden imorn då!


Tranan

Det blev Tranviken iallafall! Lyckades även flörta med mig Ida. Underbart varmt, trevligt sällskap och strålade solsken, kan man begära så mycket mer?:) Blir en repris i morgon, men då ska vi vara ute i tid!

Vad har kvällen att bjuda på? Någon utomhusaktivitet hoppas jag på!

Hallå där

Morgonen har jag tillbringat hos Linnéa på salongen. Fixade och trixade lite med mitt hår, blev inte så jätte stor skillnad utan bara aningen ljusare och en lite annan nyans, hur som hellst blev resulatet mycket bra, tack gumman!

Så for jag kom hem slängde jag mig i solstolen för någon timmes stekande. Men alldeles nyss överföll ett jätte stort moln huset, så då hamnade jag såklart här inne en stund.

Kanske blir en sväng till tranan om en stund, skulle inte sitta helt fel:)


Allt blir bara bättre

Då var arbetsdagen avklarad och man kan slå sig ner i lugn och ro hemma, underbart! Känns lite konstigt att ha hela huset för sig själv, men också mycket skönt!

Ikväll blir det film, mys och onyttigheter hela natten lång, inte hela kanske.. men nästan. Ska bara njuta av de två kommande lediga dagarna. Att vädret ska bli strålande gör ju inte det hela sämre. Har en känsla av att allt håller på att vända nu, det går mot bättre tider helt enkelt, finally :)


God kväll!

Saras och min shopping-runda blev mycket lyckad, vi hade många påsar med oss hem. För min del blev det blandannat en bikini, en kjol, en t-shirt, lite smink och ett par skor. Allt till en rimlig summa dessutom, så jag känner mig stolt över mina inköp. Hah.

Nu ska jag peppa för lite jobb imorgon, det behövs eftersom motivationen är farligt låg. Det värsta jag vet är att vara på jobbet när solen skiner ute. Men är som sagt ledig på torsdag, så har iallafall något trevligt att se fram emot.

Imorgon beger sig även min kära mor iväg på semester en vecka, ska bli skönt att få lite egen tid. Förhoppningsvis lyckas jag även flörta till mig min alldeles egna inneboende någon natt också, jag ska göra ett tappert försök om inte annat!

På återseende!

Don´t bother, be unkind!

Min lediga dag och det är riktigt jävla blåsigt och kallt, STORT TACK alla vädergudar, det är tydligen vad man är värd.. Har sprungit ut och in hela dagen, allt för att ta til vara på de få solstrålar som sipprat igenom molnen.  Hur som hellst blir det en tur till Birsta med Brinky i eftermiddag, nått trevligt måste man ju få göra iallafall.

I morgon blir det återigen jobb, sen är jag ledig torsdag. Blir det inte strålande sol och stekande hetta då så vet jag inte vad jag tar mig till, flyttar till varmare breddgrader kanske? Tanken har ibland slagit mig, men hemmakär som jag är blir det nog inget av det. Men resa ska jag iallafall göra och det börjar redan i augusti då jag och my beloved friend drar till Bulgarien, jag riktigt längtar!

Godtrogen som jag varit har jag även insett ett och annat den sista tiden. De påstådda "lögnarna" viskade tydligen ärliga ord ändå, men tyvärr var jag dum nog att inte lyssna. Nu vet jag i varje fall vad du är för person och det gör det hela betydligt mycket lättare, så tack! :)

Nu ser jag att solen visar sig ute, bäst att skynda sig ut!

All summer long

Ska börja att berätta om fredagen, då jag och Sara bara skulle ut och ta ett glas vin och surra.. Tror ni att det blev så? Nääe.. Efter fjärde glaset tyckte vi att det var lika bra att köra på, vilket vi också gjorde. Fulla som kastruller vinglade vi och tre sköna lirare iväg från Svenssons och neröver stan, hittade sköna soffor på torget som vi vilade lite i, sedan gick vi vidare ner mot O´learys som var vårt tänkta ändamål. Tror det tog en halvtimme, om inte mer, att gå den korta biten. Väl nere vid O´learys insåg vi ganska snabbt att kön var ruskigt långt, BK fick därmed fungera som ersättare... Och roligt hade vi, kanske lite för roligt?! Ja, inte vet jag, men tiden gick fort och alkoholen flödade.. Igår när klockan ringde kändes det dock inte lika roligt, men det vara bara att bita ihop och bege sig mot jobbet. Dagen blev lång, behöver jag säga mer?

Men framåt eftermiddagskvisten var det bara till att ladda om. Sara och jag grillade lite med Mi Familia, sedan begav vi oss mot henne för att ta oss ett glas och sedan bege oss på förfest. Joinade samma grabbar som dagen innan och hade även denna kväll mycket trevligt. Det ena tequila-racet avlöste det andra innan det slutligen var dags att bege sig neröver stan. Det blev Svenssons följt av Stats.. Sedan efterfest och en taxi hem till Brink klockan fem på morgonen:P


Where´s the sun?

Nu ska jag och Linnéa ut och jaga solen;)

Plans

Imorgonkväll ska jag och Brinky ut och pimpla vin. Har en känsla av att vi kan bli rätt farliga.. på alla sätt. Så passa er!


Dagar kommer och dagar går

Igår var jag ledig så då passade jag på att umgås med Sandra till att börja med. Tog min monsterbil och brummade ut till Juniskär, där hennes syster bor. Fick träffa lilla Mira också, som bara är en vecka gammal. Insåg ganska fort hur underbart Anna har det med sina tre små troll samt att jag också vill ha några småttingar så småningom, men det dröjer ett par år dit kan jag lova. Under tiden har jag gott om tid till att hitta The perfect man. Haha. Efter besöket hos Anna så tog vi en promenad ner till Cafét och satt oss i solen och fikade lite.

Vid tre-tiden rullade jag hemöver och bytte lite kläder för att sedan bege mig mot Birsta för lite shopping. Inhandlades en hel del, däribland hela säsongen av SATC och en svart klänning. Vid åtta-tiden var det dags att bege sig vidare, närmare bestämt till Sara. Inte träffat Kvinnan på en hel vecka, så var riktigt roligt. Hon hade även köpt sprit och choklad till mig, hur kan hon alltid veta vad jag behöver? ..För att hon är min andra hälft kanske?:) Hur som hellst begav vi oss mot Waynes för lite te-surplande och surr, träffade Ida och Emelie där så joinade dem en stund.

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Slöaste dagen för min del på länge, inte känt mig på huggets alls. Förkylningen som ligger på lur gjorde sig påmind allt för ofta, tur att jag får betydligt mer gjort andra dagar.

Nu ska jag slänga mig i sängen och avnjuta några avsnitt av SATC!

Confused

Efter ett par dagar av väldigt blandade känslor har jag bestämt mig för att rycka upp mig och ta tag i saker och ting. Linnéa fick mig att inse en hel del igår, tack gumman, vad hade jag gjort utan dig? Och i morgon kommer den bästa av dem alla hem, SARA! Som jag har saknat henne. Hinner hända mycket på en vecka, så blir en catch-up kväll imorgon!

Ikväll blir det Sex and the city, saker och ting har gjort mig mer eller mindre beroende av den serien på sista tiden. Problem och bekymmer flyger all världens väg när SATC-boxen går på.

Och i morgon är jag ledig. Så då ska jag spendera dagen med Sandra hade jag tänkt. Vi ska umgås och ta igen förlorad tid, alldeles för länge sedan vi träffades sist, blir skärpning på den fronten nu! Hoppas på bra väder så man kan få njuta lite av solen. Man har ju nästan bleknat bort helt  och hållet nu i regnet. Blir det inte bättre väder snart så finns inga andra alternativ än kärringgrillen, vägrar att gå runt blek som ett lakan den här årstiden.

För övrigt hann jag med en lunch-dejt med Farmor idag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, allt från utlandsresor till hur likt hennes liv var mitt när hon var i min ålder. Jag har kanske världens bästa Farmor som jag kan diskutera allt med. Min lunchtimme gick så fort där i allt vårt surr, så vi beslutade att det enda rätta var att ta en sväng ut till Birsta efter mitt jobb, vilket vi gjorde. Ska avsluta inlägget med hennes ord "Lite shopping ska nog få dig på bättre tankar och humör" och hur rätt hade hon inte!

Mer pics

Så, lyckades hitta lite mer bilder från gatufesten. Dessa kommer från Lördagen då samtliga själar var mycket slitna!


    
    

That´s how it´s always ends up like

Igår blev det till slut utgång. Julia och jag pimplade lite vin hemma hos mig och hade tjejsnack så det hette duga. Vid halvtolv-tiden bar det av mot stora staden. Svenssons blev första stoppet. Väl där gick Julia till sitt födelsedagsbarn och försåg honom med alkohol medan jag anslöt mig till pojktruppen, vilket visade sig vara typ det bästa jag gjort den kvällen. Att man inte insett tidigare att det är mycket enklare och så mycket roligare att festa med enbart killar, allt är okomplicerat och enkelt utan skitsnack, I like. Efter Svenssons stängt fortsatte vi vidare mot O´learys och där blev vi kvar till strax efter tre. Sedan var det bortamatch för några av boysen medan jag delade bil med en annan hem, trevlig kväll må jag säga! ..Förutom att jag borde skaffa alkohollås eller dylikt på min telefon, sms flyger åt alla håll och är inte sådår vidare intelligent skrivna efter ett par glas. Men what a fuck! People change , things gå wrong, shit happens and still life goes on!

Om gårdagen var trevlig var denna dag desto mindre trevlig. Vaknade runt elva och kände mig inte utvilad för fem öre. Hade ett snabbt överläggande med mig själv och bestämde mig för att mer eller mindre stanna i sängen hela dagen. Sex and the city boxen har rullat för fullt och efter omkring två skivor och sisådär 10 avsnitt senare så kände jag mig rätt utvilad. Då blev det en snabb dusch för att sedan parkera sig här vid datorn.. Och då fick man nästa chock, nästan en skrattretande men samtidigt ångestladdad sådan, fan, att man alltid ska lyckas säger jag bara!

Reegn

Var helt slut igår, somnade redan före tolv. De tappra själarna som försökte få liv i mig i natt insåg nog ganska fort att det var meningslöst, förlåt men jag var trött:P Har sovit som en stock hela natten och vaknade inte förens halv tolv i morse. Regnet smattrade mot fönstren så kände inte för att kliva upp precis, men man kan ju inte sova bort hela dagen. Nu sitter och funderar på vad man ska hitta på idag, kanske bara ska vara hemma och ta det lugnt. Julia var sugen på utgång ikväll och jag joinar nog, bara det där helvetes regnet kan hålla sig borta. För övrigt så är det riktigt shoppingväder idag, så lite shopping känns som ett trevligt alternativ till att bara vara hemma och slöa hela dagen! Måste bara hitta lite trevligt sällskap!

Framåt kvällskvisten

Sådär, då befinner man sig hemma hos sin fadersgestalt. Dock lämnade han mig alldeles nyss i min ensamhet, motorcykeln hägrade tydligen mer. Just nu ligger jag med bärbara på magen och kollar lite tv, helt sjukt vad dåliga program och filmer som visas nuförtiden, skärpning där tycker jag. För övrigt fick jag tillbaka min telefon från lagningen idag, lyckades ju krascha skärmen för någon vecka sedan, jag och telefoner går verkligen inte ihop. Lyckas jag inte skicka sms till fel person så lyckas jag pajja telefonen eller dylikt, I guess that´s just my luck. Haft gott om oflyt nu på sistone, men det är ju som man så fint brukar säga "oturen vänder", i mitt fall borde det bli snart(?). Det är sjukt när man känner sig säker på något till 99% och så visar det sig att man känt helt fel, hur kan de där fjuttiga 1% allt för ofta göra sig påminda? Men optimist som jag försöker att vara, så håller jag fast vid att det som inte dödar det härdar!


Tiden läker alla sår?

Break up rule nr 4:
Never stop thinking about him even for a moment,
because that´s the moment he´ll appear
Ganska sant va?


En ledig dag

Dagens väder artade sig riktigt bra, har därför tillbringat större delaen av dagen ute i solen, riktigt härligt. Dock så återgår jag till jobbet imorgon, men sedan är jag ledig hela helgen. Vädret ser tråkigt nog inte så lovande ut för den kommande helgen, men man kan ju göra annat än att sola!

Nu ska jag gå ut och joina mamma i solstolen de sista solminutrarna, sedan blir det duschen och efter det, ja, då kan det bli vad som hellst..!

Shine on!


Maratonkväll

Dagen har varit fylld av arbete. Haft så mycket att göra att timmarna bara rusat iväg och helt plötsligt var det dags att stänga och gå hem, klockan hade hunnit bli sju. I morgon är jag ledig, därför hade jag tänkt ha en sex and the city kväll, massor av avsnitt ska ses. Denna serie måste vara en av de bästa genom tiderna, just för att den är så lik verkligheten, gång på gång sitter man där under avsnitten och bara tänker "Ja, det är fan så sant".

Nu ska jag koka lite kaffe och parkera i soffan!

No one

People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright
..!

I love shopping

Dagen har gått i shoppingens tecken. Förmiddagen och halva eftermiddagen har jag spenderat med Linnéa, vi har shoppat och sedan haft lite picnic nere vid ån, mys. Efter det åkte jag hem en sväng för att sedan åka till Birsta med mamma framåt eftermiddagen och kvällen. Har varit en mycket trevlig dag!

Läste precis mitt horoskop också. Töntigt kanske men ibland får man faktiskt för sig att det stämmer in.. Och så var fallet även idag. Har länge  funderat på att skippa vissa "saker" som jag kämpat för, men kanske bara ska hålla ut och fighta vidare? Jao.. Så här ljöd iallafall dagens horoskop:

"Before you start a new task or goal, make sure you've fully completed the last one. Focus! "

Nä känner att jag håller på att bli lite för djup nu! ..Kaffe nästa!


Pics

TORSDAG!

         
   

FREDAG!

   
  


LÖRDAG
Inga bilder togs..:P

Streetparty

Då var det lördag och sista dagen på årets gatufest. Måste säga att dessa dagar varit både roliga och omtumlande, mycket eftersom alkoholen har flödat mycket och lite till. Gårdagen var riktigt rolig. Härjade i tälten och hann även med ett karusellåk, haha de ni, det snurrade på bra och jag och Brinky skrek värst av alla.

Idag har jag varit på stan en sväng med min käre far och Liza. De är precis hemkomna från två veckor i Turkiet. Kände mig lite som ett lakan där brevid dem.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen! Bilder från dagarna kommer senare!

En dag på stranden

Idag packade jag och Sara våra väskor och begav oss till Bergafjärden för en dag fylld med sol och bad. Väl där provade vi min nya tanning lotion, den fick mycket bra betyg. Sedan glassade vi hela dagen och hade det riktigt varmt och skönt. Ikväll blir det lugnt och sansat för min del, orkar inte åka in på gatufesten, mestadels barnfamiljer och pensionärer ikväll ändå. Men imorgon blir det desto hårdare. jag och Systeryster har blivit bjuden på Oscar, skulle visst vara någon lansering av någon ny spritsort eller något. Dresscoden är svart och silver, så får se vad jag kan rota fram ur garderoben.

Nu ska jag slänga mig framför tv:n en stund! Imorgon blir det ännu en dag fylld med sol och bad!

Beroende

Jag har fått ett nytt beroende, nämligen x-treme low GI bars. Så sjukt goda. Var Karin på jobbet som introducerade mig för dem och nu är jag helt fast. Att de är hyffsat nyttiga också gör ju inte det hela sämre.


RSS 2.0