Danmarkbesök

Imorgon anländer danskarna som våran klass ska ha ett sk "utbyte" med. Schemat  för denna vecka är verkligen fullspäckat, vi ska hinna med en hel del innan torsdag, då de åker hem.
I morgon ser iallafall dagen ut som så att vi börjar kl. 11.00, danskarna beräknas komma mellan 12-13 tiden, sedan bär det iväg på stadsvandring och efter det blir det lunch på biteline. Fritt fram till kl 19.00, då vi ska träffas på Norrlandskällaren och äta middag.
På Tisdagens schema står det heldag i Sidsjön. På kvällen ska vi festa loss, klassen har hyrt en lokal i bergsåker, undra hur det kommer att sluta!?;-)... Onsdagen bjuder på studiebesök i birsta följt av lite shopping, på kvällen ska vi förflytta oss ända ut till Timrå och Eon-Arena för att titta på timråmatchen. Sista dagen, Torsdag hinner vi nog inte med allt för mycket, ska tydligen påbörja ett projektarbete iallfall, sedan vid 16-tiden är det hemresa för danskarna.

Hoppas på en trevlig vecka!

Den är min

hieriess paris

Vill du dofta grymt gott bör du köpa Heiress by Paris Hilton. Har aldrig varit särskilt förtjust i Paris Hiltons dofter, men nu har hon lyckats skapa en doft i min smak. Doften har blandannat inslag av persika, mimosachampagne och kaprifol, och lukten håller verkligen hela dagen!


Inhandlade denna underbara parfym i fredags, är verkligen helt fast vid den, månadens köp helt klart :-)

Torsdag

Helgen närmar sig och det gör den med stormsteg, veckorna går verkligen fort nu, vilket är väldigt skönt :-)

Idag har jag tillbringat hela dagen på Nolia-mässan, var väl inte höjdar roligt där, men helt klart bättre än en dag i skolan. Kom dit strax efter elva, under dagen strosade vi mest runt och kikade i montrar! Sedan vid två tiden for jag och Sara in till "stora" staden och shoppade lite, Sara inhandlade en hel del medan jag bara köpte en tröja, känner mig less på att shoppa i Sundsvall, så det måste bli en liten sthlm weekend snart :-)

Ikväll blir det till att plugga matte,huh.. känner mig inte alls peppad för matteprovet imorgon, men det är bara att bita ihop! Kanske tjockar till mig med en semla ikväll om jag lyckas med pluggandet :-) Hihi


Why can't only things be like they were,
It’s not the same when I now look and speak to her,
I may be changed but so have she,
It’s like we're prisoners and we just can’t get free..


Fettisdagen

Sara har äntligen visat mig hur man designar bloggen själv, fast lätt är det verkligen inte! Huh.. Suttit i säkert en timme nu och inte kommit nån vart känns det som.. men men, det kommer väll!? :-)
Varit en ganska slö dag idag, hade hål från geografin så då passade större delar av klassen på att gå hem. Jag tycker att vi var värda det efter att ha pussats med en läskig docka utan ben halva förmiddagen (hade sk hjärt -och lungräddning) haha.

Nej nu ska jag gå och äta en god semla :-)

semla
god va? :-)

I hate mondays

kl: 13:49
Då var helgen förbi, den bara rann iväg..
I fredags blev det en kvällsfika på Waynes med Sandra och Frida, satt och pratatde och pratade i flera timmar, hade det jätte mysigt! Kändes som att det fanns miljoner saker att prata om och vi insåg att vi tyckte ganska lika angående i ett flertal olika ämnen. Trevligt hade vi det iallafall medan vi surplade färskpressad apelsinjuice och åt hallonmuffins :-)
Innan vi fick åka hem fick vi stå och frysa utanför 1891 ett bra tag, eftersom Frida promt skulle lämna en halsduk till en gammal vän, men hon hade såklart inte telefonnumret till denne, men som med allt annat så löste det sig till slut, och vi kunde slutligen åka hem! blev en tur till granloholm för att släppa av Sandra innan det slutligen bar av hemmåt, till den varma sängen :-)

Idag kände jag mig lite småkrasslig, så det fick bli a day off. Tänkte iallafall göra någon nytta idag och räkna lite matte, kan säga att det vore verkligen behövligt, då ett matteprov väntar på fredag. Men än har inte matteboken kommit fram..  Som alltid, så gör man allt i sista stund :-P Så har det alltid varit och så kommer det nog att förbli!

kl: 19:02
En riktigt slö dag har det varit idag, hade bestämt mig för att göra lite matte iallafall, men efter mindre än 20 minuter så fick det vara nog, I hate it. Provet är ju trots allt inte förens på fredag så jag har några dagar på mig, som tur är.
Nu tänkte jag parkera mig framför tv:n med mamma och äta semlor :-) lovelii!


Trillade dit tillslut

Då har jag tillslut också skaffat en blogg, trots att jag sagt så många gånger att jag inte tänker trilla dit! Men här hamnade jag tillslut ändå:) Får se hur länge det håller i sig!

Haft en tung vecka, inte alls känt mig motiverad att gå till skolan, men å andra sidan, är man någonsin motiverad för det? Jag tror faktiskt inte det.. Avklarade iallafall ett riktigt drygt prov idag, vilket kändes mycket skönt. Nu är det bara fredagen kvar innan det är dags för den efterlängtade helgen! Vad nu den har att bjuda på!? En sak är klar iallafall, finns nog inget skönare än att sega ner i soffan framför tv:n en fredagskväll, efter en hel veckas slit i skolan:) så det tänker jag nog ta och göra!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0