En lugn helg

Äntligen blev det en vit helg för min del. Var mycket välbehövligt. Ändå känner jag mig på något konstigt sätt bakis idag!?! Hah, kroppen är nog inställd på att vara bakfull på söndagar, eller nått?

Nu ska jag snart bege mig in till stan!


Vilka minnen! Aldrig varit så sliten som jag var efter denna kväll.. Sara kan nog intyga!
Men roligt hade vi, minnen för livet!

Huua

Gud vilken jobbig dag det har varit idag, det enda vettiga jag gjort på hela dagen är att duscha, sen har resterande timmar spenderats i sängen. Blev utgång igår, vilket resulterade i en lång bakis-söndag. Som vanligt var det trevligt att gå ut, men ett par glas mindre hade varit att föredra:P Hur som helst ramlade jag hem vid fyra-tiden, somnade sedan med kläder och smink på, kändes inte sådär jätte mysigt när man vaknade i morse. Men som alltid får man skylla sig själv!

Du får inte

Idag har jag varit uppe med tuppen. Klockan 06.30 ringde klockan och jag var inte allt för pigg kan jag lova. Men det var bara att piggna till och bege sig iväg mot sitt förhoppningsvis nya jobb, eller kanske ska säga andra jobb. Om allt går som det ska så kommer jag att ha två arbetsplatser framöver. Dels Åhléns och dels lite ekonomijobb på ett annat företag. Känns väldigt svårt, men som med allt annat så lär man sig med tiden, det blir lite av en utmaning.

Idag är jag ledig från Åhléns, så ska hinna med en dejt med Sara och efter det åka till Carro och fixa min trasiga nagel. Både jag och Sara lyckades bryta av varsin nagel i helgen, alkohol och långa naglar går inte ihop har vi kommit fram till, tur att de går snabbt att laga säger jag bara!


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål

Du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Du får inte ha mig som en dröm
Jag vill va din verklighet.

If I could turn back time

I would  have found a way..

Tung dag idag på jobbet, timmarna gick alldeles för sakta. Hur som helst är arbetsdagen iallafall avklarad vilket är mycket skönt. Nu ska jag slänga mig framför tv:n och bara slappa, har ett och annat att fundera över också. Ibland önskar man bara att man kunde vrida tillbaka tiden och göra vissa saker annorlunda. Men som alla vet så går ju inte det!

Today

Intresset för min lilla blogg har aldrig varit större. Undra vad det kan bero på?;) Iallafall så stiger besökarantalet för varje dag, vilket är roligt.

Idag har jag haft en välförtjänt ledig dag, jobbat som en tok hela helgen. Är även ledig i morgon, då ska jag sova ut ordentligt. Fick inte allt för mycket sömn i natt, anledningarna är många.. I varje fall så hade jag precis somnat in i en mycket djup sömn på morgonkivisten, då kommer självklart Mamma och väcker mig. Hon ville ha skjuts till jobbet, så det var bara att kliva upp och se glad ut, så många gånger som hon har ställt upp på mig. När jag sedan kom hem igen insåg jag att klockan hunnit bli rätt mycket och att det var lika bra att ta en snabbdusch och sedan bege sig mot stan för att få naglarna gjorda igen. Resultatet blev mycket bra, man känner sig alltid lika lycklig när man lämnar salongen, helt sjukt att en sådan liten grej kan göra sådan stor skillnad.

Och ikväll har jag varit på Knaust på hudvårdskurs, En specialist från Karolinska-sjukhusets hudavdelning höll själva kursen, länge sedan jag var på en så bra utbildning.

Nu bär det av mot sängen!

Have a heart



Would you stand back baby 'cause I want to get a better look,
Of the big man who couldn't handle the little bit of love he took.

RSS 2.0