Bilder

Då har man fått sig en hel natts sömn och börjar piggna till lite. Veckan har iallafall varit hur bra som hellst, vi har badat i meterhöga vågor, åkt båt, festat, nattbadat, ätit gott och mycket mera. Kändes både skönt och lite vemodigt att åka hem igår. Men visst, det är skönt att vara hemma dock kommer man att sakna vissa saker en hel del, som alltid.

Har iallafall lagt in lite bilder på datorn, så tänkte bjussa på några, komer fler senare!



Blandat

     
             


Saras födelsedag

   
    
    


Båttur
    
   


Mer bilder kommer som sagt..

I´m home

Underbar vecka på alla sätt, men nu är jag hemma. Återkommer när jag har lite mer ork!




You´re always on my mind

Idag har jag varit uppe med tuppen, då jag har haft en hel del att ordna med denna morgon. Börjar inte att jobba förens kl 11, men alltid skönt att vara ute i tid. Arbetsdagen slutar sedan kl 18.30 och då har jag lovat Pappsen att färga håret på honom, var typ en vecka sedan jag skulle ha gjort det och det har inte blivit av än, men ikväll så=) Sedan får vi se vad resterande kvällen har att bjuda på, planerna är att jag iallafall ska skjutsa hem A från stan sen.

Och i morgon är det fredag, dvs dagen före vi lämnar stan. Hade tänkt mig en lugn hemmakväll med lite packning och dylikt men istället blir det utgång med jobbet. Ska på kickoff på våningen med all IN-personal, kan bli trevligt. Är jag smart så avrundar jag dock tidigt, annars blir det en tung arbetsdag på lördagen och en mindre rolig flygresa på lördagskvällen.

Nu en gigantisk kopp kaffe så jag orkar hålla ögonen öppna!

Soon

Soon.. We´re leaving!


 

Till dig


I´ll miss you next week

En onsdag

Igårkväll hade jag en jätte trevlig kväll med min kusin Maria, verkligen roligt att vi börjat umgås på allvar igen. Var som syskon då vi var mindre, men sen har vi haft fullt upp på varsitt håll.. Men det ska vi ändra på nu. Vi var iväg upp på Vallen och kikade på lite fotboll, eller jag erkänner, kanske inte blev allt för mycket tittande utan desto mer surr. Kristoffers farfar sa iallafall till när de blev mål, så att vi liksom skulle hänga med i matchen:P Efter matchen åkte vi hem till mig där vi satt oss på altanen med en värmande kopp kaffe, mamma gjorde oss sällskap och det blev en hel del gamla minnen som drogs upp där i allt prat, mysigt.

Nu ska jag bege mig inöver stan för att lämna bilen på verkstaden, det sista av servicen ska göras. Sara ska plocka upp mig när jag har lämnat den och vi ska ta en liten shoppingrunda på stan, sedan ska jag luncha med Maria och har efter det lite ärenden att utföra, hoppas verkligen att bilen är klar efter det!

I morgon är det åter jobb igen efter 4 dagars ledighet, tungt. Men jobbar bara 3 dagar för sedan flyr vi stan och får därmed en hel veckas ledighet, som inkluderar sol, bad och fest!

Nu ska jag rulla in över stan!


A chance on something real

Blev en liten runda på stan och även en sväng till Birsta igår. Mycket trevlig dag dock innehållandes några dramatiska ögonblick, hua, dom tänker jag inte gå in på. Är iallafall ledig i morgon och sedan blev det jobb torsdag-lördag, jag som nästan hade ställt in mig på en ledig vecka. Karin blev som sagt sjukskriven, så är åtminstone glad för hennes skull, det var hon värd. Förmodligen har hon fått en liten sen när jag kommer hem från Turkiet också, spännande:)
Gårdagskvällen tillbringade jag sedan med A, hoppas det blir mer av den varan innan avgången på lördag..

Idag ska jag släpa mig ut på en powerwalk hade jag tänkt, efter det tänkte jag ta en sväng ner till Kvissle och sola. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.. Kom med förslag!



Rihanna - A girl like me

Resfeber

Snart drar vi! Var och handlade lite nödvändigheter inför resan idag! ..Den här resan blir gudomlig, en magkänsla bara:P



Jag och Sheriffen i regnet på Winnerbäck!

Me and the Sheriff

Idag är jag ledig, sjukligt skönt må jag säga. Ännu inte klart hur jag ska jobba i veckan, Karin skulle egentligen jobbat denna vecka som sin sista, men med tanke på hennes tillstånd så tvivlar jag på det. Hon skulle till läkaren idag, antagligen blir hon sjukskriven vilket betyder att jag hoppar in redan denna vecka. Nästa vecka börjar jag iallafall på mitt 1,5 års vikariat, men de som har hängt med i svängarna vet att jag befinner mig i Alanya då, smidigt planerat av mig, Hah. Men tack och lov så är det inga problem enligt min chef, vilket känns skönt, alla måste ju få ha lite semetser och detta är min enda ledighet på hela sommaren.

Idag skulle det ha blivit en heldag på stan med Sheriffen, men hon fick lov att jobba ett par timmar, så blir en halvdag istället. Ska göra  mig i ordning lite nu och sedan bege mig inöver.



Haha, satt precis och kikade lite på mina och Sheriffens gamla filmklipp, och jag har skrattat så jag har ont i magen. På detta klipp försöker vi framställa coca-cola och mentos "bomber", idéen fick vi från youtube, så bara att söka där för den som inte hört talas om detta förut. Hur som hellst så misslyckas vi totalt och vi ser rätt idiotiska ut där, osminkade i våra mjukisbyxor och med håret i en enda strul på huvudet, så ha överseende med det tack!

Ps. Lägg märkte till hur rädd Sara ser ut när hon försöker ta av korken första gången, förväntar hon sig en explosion eller? Haha:P Gullunge!

Man vet aldrig när det vänder

För bara någon vecka sedan kändes allt väldigt tungt, sommaren blev inte så som jag hade trott och allt kändes bortkastat.. Men så har allt helt plötsligt vänt, vilket det ofta gör när man minst anar det. Saras och min utlandsresa som för bara två veckor sedan kändes som  en nödvändig räddning för att orka med hösten och vintern känns fortfarande viktig, men inte lika. Såklart ska det bli underbart att få komma iväg, vi kommer ha sjukt roligt det vet jag, men samtidigt känns det lite konstigt att fly fältet när man har något som skulle kunna bli så bra här hemma.. Men vill allt sig väl finns det förmodligen kvar när jag kommer hem.. Jag hoppas att detta nyvunna flyt inte överger mig, som så många andra gånger.. Det här kanske är början på något nytt, något riktigt bra? :)

Gårdagens bilder

För en gångs skull hade jag faktiskt med mig kameran. Dock knäpptes väldigt få bilder, här är några iallafall!

  
Hemma hos Pappsen

    
Hos André
  
På väg ner till cafét

Slagna hjältar

Vilken kväll det blev igår, kände verkligen att man levde när Saras klocka ringde i morse, Sara skulle nämligen iväg och jobba, stackarn:P Gårdagskvällen blev iallafall rolig och händelserik. Tog oss först ett glas vin hemma hos mig, sen svängde vi förbi pappa där det också blev ett glas eller två. Vid halv nio bar det av mot Juniskär, blev ett stopp hos Andrey innan det vid elvatiden bar av mot cafét och pubaftonen. Där blev vi kvar till stängning och fick därefter skjuts av Linnéa och Rosen till stan, vilken bilresa säger jag bara.. (så har jag ingenting sagt). Blev dock inte långvariga i stan,utan strax efter två bar det av hemöver. Vi stupade i säng och Sheriffen somnade på typ fem minuter, rolig tjej;P Hur som hellst lång hon först och yrade på om massa osammanhängande saker, något som ofta inträffar precis innan hon somnar eller vaknar, stört roligt låter det iallafall och man fattar verkligen ingenting, fick mig ett gott skratt kan jag lova.

Nu blir det en timmes powerwalk följt av duschning och städning!

Credd till mig

Precis varit ute på en timmes powerwalk, sjukt skönt och nu kan jag sova med gott samvete!

Finally

Då var resan bokad! Lördagen den 23 Augusti bär det av till Alanya med Sara, eller Sheriffen som hon nu mera kallas;) Ska bli helt underbart att få komma iväg, bara slappna av, sola, bada, äta gott och såklart festa. Den här resan har vi planerat länge, så jag är glad att den slutligen blir av!

Kom precis hem från jobbet nu, varit en lång dag med mycket att göra. Har byggt kampanjer för fulla muggar hela dagen, för på fredag byts de gamla ut, hann till och med göra klart allt idag så jag känner mig nöjd. Just nu sitter jag och funderar på vad man ska göra av kvällen, kanske ska slå en pling till Sheriffen och höra vad hon har tänkt sig? Ja, det ska jag nog göra!




Work

Ska alldeles strax bege mig iväg mot jobbet. Börjar kl 9.50 och jobbar sedan till kl 17.30, riktigt skön dag. Efter jobbet ska jag och Sheriffen åka en sväng ut till Birsta och kika på lite resor, kanske blir det till och med så att vi bokar idag!? Vore verkligen inte helt fel. Estee Lauder kursen igår var iallafall jätte bra, fick lära oss välldigt mycket och fick lite produkter med oss hem.

Nä nu måste jag åka!

Lighthouse - High


Måndag

Då var det åter igen en ny vecka. Den ser mest ut att innehålla jobb, eftersom jag jobbar tisdag-lördag. Men hade även tänkt hinna med en fikadejt med Maria någon kväll. Ikväll ska jag dock på Estee Lauder kurs, ska bli roligt.

Nu ska jag dricka en gigantisk kopp kaffe så jag vaknar till, sedan blir det nog en timmes powerwalk.


Just thoughts

Vet inte vad som tagit åt mig, men varit trött som aldrig förr denna helg. Inte gjort annat än sovit känns det som. Hur som hellst har jag också jobbat hela helgen, kanske är det en bidragande orsak till min trötthet? Äh, vem, bryr sig.. Förmodligen kommer jag vara vaken hela natten nu eftersom jag sovit i omkring tre timmar sen jag kom hem från jobbet, jag är värre än ett litet barn..

I morgon har jag en dag ledigt, sen är det jobb från tisdag-lördag, veckan blir med andra ord lång, mycket lång. Tjejerna kommer tillbaka från semestrarna i morgon också, kommer kännas skönt att ha alla tillbaka igen, då är vardagen liksom tillbaka. Under veckans gång ska jag och Sara också se till att få vår resa bokad, ska bli underbart att få komma i väg! Bort från all skit och alla som säger en sak men gör en annan.. Är det så svårt att bara stå upp för sin sak? Ja, tydligen.. Jag fattar iallafall ingenting.



  

Vilken oerhört fin min jag gör på den översta bilden, Haha.
Funderar på att gå tillbala till denna hårfärg, som jag har på bilderna, framåt höstkanten, vad sägs?



Back to work

I morgon är det åter igen jobb, har varit skönt att vara ledig ett par dagar, men nu är det bara back to reality igen, lagomt till helgen och allt. Har åtminstone en hyffsad dag i morgon, slutar kl 17.30, vilket betyder att jag iallafall inte stänger. Efter jobbet kanske jag ska träffa min kära kusin Maria en sväng, men väder och vind har som sagt en avgörande roll där, så jag hoppas att vädergudarna inte sviker oss.


Lets get shapy

Då var man igång, precis avklarat en fem kilometers powerwalk. Första ansträngningen jag gör i träningsväg denna sommar.. Men frågan är om man kan kalla det ansträngning?!  Hur som hellst så måste man börja någonstans, vilket jag har gjort. Nu ska sommarkilona bort, det är då säkert. Får satsa på Beach 2009, eftersom förberedelserna inför detta år mer eller mindre floppade.

Helgen närmar sig med stormsteg, har inte gjort upp några speciella planer för den. Jobbar som sagt fredag till söndag, så har nog det jag gör ändå. Men en halvlugn utgång i morgon är inte helt omöjlig, får se vad dagsformen säger.

Gårdagskvällen tillbringade jag med Sara. Vi åkte in till stan en sväng. blev först en liten fika på Waynes och där träffade vi Maria och Linus, blev en hel del surr och när portarna på Waynes gick igen för dagen så gick vi ner till ån och kikade lite. Vid tolvtiden bar det mot Donken och sedan återvände vi till stan för en snabbdejt med "Mannen bakom Sheriffen", ni får själva lista ut vem det är! ;)

A day off

Genomlidit den värsta natten på länge. Kändes som någon hade skjutit mig i huvudet tio gånger om och minsta lilla ljus gjorde det hela bara värre. Därför har jag inte sovit många minuter denna natt och de få minuterna som jag fått lite sömn har jag drömt helt sjuka drömmar, huh..

Fanns inte så många alternativ än att ringa och sjukanmäla sig i morse. Nu ska jag gå och lägga mig och sova en liten stund till! Får se om jag är piggare framåt eftermiddagen, håller stenhårt tummarna för det!

You

I think you´re something special :)

Fotboll

Tro det eller ej, men det blev en tur till Ljustorp för lite fotbollstittande denna kväll. Lite kallt men faktiskt väldigt trevligt och intressant, ur alla synvinklar;)

I morgon är det åter jobb igen, ska vara på hem- och mediaavdelningen dagen till ära, inte favoritstället precis men vad gör man inte för sina kollegor!?:)

Nu ska jag kika lite SATC, inne på sista avsnittet nu, hur ska jag nu klara av kvällarna framöver? Får nog se om alla skivorna igen skulle jag tro!

God nat!!

Just take him

Blev en liten tur in till stan med Pappa idag. Men först bar det av ut till Alnön för att hämta upp mitt pass på Erics jobb, fråga mig inte varför han hade med sig det dit, men det hade han iallafall. Mycket skönt att jag hittade det till slut, eller snarare att jag kom på att det var kvar i lägenheten. Så nu är det bara för mig och Sara, så snart vi slutar att jobba, att boka resa och fara iväg.

Nu tänkte jag städa lite på rummet, så kanske man får tyst på mamma åtminstone för ett tag. Sedan tänkte jag nog umgås lite med Sara ikväll, får se vad vi hittar på!?


En tisdag

Vaknade i morse av att solens strålar hade letat sig in genom fönstret, äntligen lite sol tänkte jag och flög i princip upp ur sängen. Men så går man ut på bron och känner att det blåser isvindar och för övrigt inte är speciellt varmt, faan.

Men man måste ju försöka att göra något vettigt av dagen, så funderar på om man ska ta och bege sig in över staden? Ja, jag tror faktiskt att det får blir så.


Snart drar jag och Brink från stan, Can´t wait!

Tvivel

Inte fått mycket gjort alls idag. Dagens största ansträngning var att ta sig ner till Linnéa för lite klippning.. och det säger väl rätt mycket om hur slapp dagen varit!? Men dagar som denna behöver man ibland,  men väder som detta behöver man dock aldrig, veckans stora fråga är Vart i helvete tog sommaren vägen?




Efter allt som varit den senaste tiden bestämde jag mig för att ta livet som det kommer. Ja och det har jag försökt leva efter de senaste veckorna, utan större framgång tyvärr, hur kommer det sig att det som skulle kunna bli så bra, så lätt rinner ut i sanden? Ska försöka undvika detta denna gång, därför säger jag nu att livet får ta mig som jag kommer!
Vi får se vart det här bär!?

L.W & Miss Li - Om du lämnade mig nu

För dig!

Lasse

Lasse var sjukligt bra igår, tycker synd om dem som inte var där, eftersom de typ missade sommarens bästa konsert. Kvällen börjades hemma hos Niclas och Linnéa, kort där på åkte vi in över stan mot Ronjas place, Fru Brink anslöt då också till vårt lilla gäng. Hos Ronja blev vi kvar ett bra tag. Surplade vin, snackade skit och hade det allmänt trevligt. Strax före åtta bar det av mot Bergsåkers IP, väl där styrde vi stegen mot öltältet och intog ett par glas flytande vätska. Vid nio-toden var vi peppade till tusen och det var också då som Lasse éntrade scenen. Går inte att med ord beskriva hur bra han var!


Jag fattar ingenting

Inte en dag yngre
skriver jag en sång
jag har ältat alla ord
här över muggar och glas

Vi kom varandra närmre
du och jag i vår
och jag är tacksam för
att du orkade lyssna

Fan, det värker
det ilar då och då
det känns ibland som om alla har
förstått utom jag
att världen står och pekar
stackars hon som tror
att livet är en dröm
 
Jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft
två öl senare
var allt ändå lite lockande
och jag såg framtidens ljus

Jag fattar ingenting...

Ännu inte äldre

tar jag flyget härifrån
och tänker att jag blivit lite
starkare
tänker att jag bara måste
se mig om
och leva lite mer
du vet hur jag är
 
Men i lappsjukans klimax
klickar jag fram bilder
som jag har i telefon
han och jag i en taxi
på väg från bort därifrån
på ett sista försök
 
Nu minns jag det som varmt
det där som frös i TV-soffan
dagarna vi inte orkade prata med varann
jag tvivlar än en gång
och strör ut frågorna på bordet
nån säger nånting
nån annan nåt annat

Jag kunde säga att jag önskar
han förstod
men det är ju inte det
jag vill nog bara ändra sanningen

jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går

Hade jag väntat mig för mycket
blåste jag iväg
jag ser tillbaka på
en radda av affischer
jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer
skulle jag bli lycklig

Du kände mig när
åren var terminer
när sommaren var helig
och nätterna var allt
du har vart densamma
som en klippa genom tiden
med en hand som
verkat räcka åt oss alla

Minns du när vi satt
utanför Strandbaden 
och lyssnade på när
havet blåste in
det var längsen
det var långt före allt
men jag kan inte komma på
att jag saknade nått då

Jag fattar ingenting...


RSS 2.0