Sjukling

Halsen värker och jag fryser som bara den. ÄNDÅ känner jag mig mycket piggare nu än i morse. Har sovit i princip hela dagen, kikat lite tv emellanåt också. Tänkte prova mina krafter och städa klart det sista på rummet nu, orkar jag det så har jag bestämt mig för att jobba i morgon, annars blir jag hemma ännu en dag. Har bara ett 5.5 timmars pass i morgon, så tänkte försöka att orka. Sedan är jag ledig onsdag och torsdag för att sedan jobba hela helgen.

Sliten själ

Gårdagskvällen var riktigt roligt, blev dock aningen för mycket drickande, men det är ju så det ska vara. Kvällen började hemma hos Sara där vi åt en god middag, drack vin och surrade en massa. Vid elvatiden bar det av mot stan, blev Svenssons och Stats. Bortsett från lite mindre incidenter som hände så var kvällen i sin helhet väldigt lyckad. Den slutade dock med att jag fick släpa runt en viss person som var lite väl förfriskad, efter många om och men lyckades jag få in honom i bilen tillslut, men det var inte lätt ;).

För övrigt har jag fått en annan syn på vissa saker och vissa personer. Tråkigt på ett sätt men också en lättnad på ett annat.. Finns inte så mycket mer att säga..

En ledig dag

Nu bär det av mot stan :)



Taking chances

Har så mycket att göra på jobbet nu att man är alldeles slut när man väl kommer hem. Men ska inte klaga, ska äntligen få vara ledig en hel helg och dessutom fredagen också, tredagarsledighet är verkligen lyx.
Men innan min ledighet har jag en lång arbetsdag i morgon att kämpa mig igenom. Strax före åtta ska jag hämta mina kollegor i stan, ska ut till Birsta på en kurs på morgonen. Efter den är det bara att skynda tillbaka till stan för att avverka en rejäl arbetsdag.

På  fredag ser det sedan ut att bi en shoppingdag, vet inte när jag var ledig en fredag senast, så ska bli så underbart skönt. Sedan på lördag blir det middag och vinpimpling hos Sara med tjejerna. Roligt, roligt!


Helgen

Haft fullt upp ett par dagar nu, därför inte blivit att jag skrivit något här på ett tag. Helgen var mycket lyckad. Dock började den mindre bra.. Bilen la ner sin verksamhet på väg till jobbet i fredags. Självklart hade jag ett möte på morgonen och det var verkligen helt fel dag att komma för sent. Hur som hellst löste sig det hela efter många om och men, farfar fick bege sig iväg och skjutsa mig. Han fixade sedan iväg monstret mitt på verkstan, tack! Tursamt nog var det inget större fel på den och jag fick igen den idag!

Efter mycket krånglande slutade iallafall fredagskvällen väldigt bra. Detr bjöds nämligen på bio, Tropic Thunder tror jag att filmen hette, den var väl sisdär men helt okej. Efter det mötte vi upp Brinky nedanför Max, hon behövde få prata av sig lite, jag med för den delen. Sedan var det bara att bege sig hem till sängen för sedan orka med en lång arbetsdag på lördagen.

På lördagen blev det utgång, hade privatchaufför dagen till ära, så åkte runt på lite olika förfester innan vi slutligen hamnade på Svenssons. Mycket trevlig kväll kort och gott!

Utmaning

Utmanad!!

Utmanad blev man då av Brinky, bäst att anta utmaningen så att hon inte blir purken;P

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Visst, inga problem, så bio vid 21 är det en bra idé?
 
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Godmorgon, dom bor på sädra allén, finns en djurklinik efter vägen.

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Ja det tycker jag! Vart ska vi hyra?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Bra svarat. men tänk på att en stor del av det som får dig att tveka är ........... fel. Han fick dig att att tro att det inte kunde funka.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag kollar på en rulle med en stekhet brud på båge! (Haha, fan vilket svar det här blev)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Haha, va gott! Obegränsad tid ingen hemma hos mig så det är trevligare att vara inne i stan.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Men kom till mig då så kikar vi på en rulle, mysigare här så kan man prata lite också!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jodå, dock tråkigt nykter men men.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Bra drag på primero?

10. Din romantiska replik?

Hoppas att du sover och att det inte har hänt någonting.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hur går det för stackars lilla Robert?

Hahah vilka fula svar det blev på vissa, men inget man kan göra något åt! Jag utmanar nu alla er som läser detta!
Känn dig träffad!

Today

Varit en lång dag idag. Klockan ringde kl 04.50 i morse, alldeles för tidigt enligt mig. Men vara bara att kliva upp och göra sig i ordning för att sedan åka och plocka upp Sara. Inventering på Åhléns i Birsta stod på dagens schema. Dock avklarades den ruggigt fort så jag och Sara brassade in till stan för en kaffe på Charm, sedan var det dags för mig att bege mig mot nagelkliniken för att äntligen få naglarna gjorda. Sara bestämde sig för att följa med och också boka en tid. Hon blev även kvar medan Carro fixade mina naglar, tiden flög bara iväg och trevligt var det. Efteråt tog vi en runda på stan, jag passade på att inhandla en ny klocka och såklart blev det en liten fika, återigen på Charm. Vi mötte sedan upp Patrik en sväng, han var hungrig så vara bara att vända stegen mot Charm åter en gång, pinsamt att vara där tre gånger på en och samma dag, men vad gör man inte;)

 


  

Som jag hade dig förut



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

Stackars mig

Vaknade i natt med feber och frossa, ett förjävligt avslut på helgen rent ut sagt, men that's life I guess?. Blev däför hemma från jobbet idag. Sovit fram till tolv och sedan hällt i mig flera koppar te, så börjar känna mig lite piggare nu tack och lov. Min chef ringde alldeles nyss och var orolig för att jag inte skulle kunna komma i morgon, men det har jag lovat att jag ska.. Ska nämligen ut till Birsta och hjälpa dem att inventera där, så strax efter klockan fem kommer klockan att ringa i morgon, huh det  blir tufft.

Helgen var mycket trevlig, förutom att det blev lite väl mycket alkohol i lördags, kvällen slutade med att jag totalkraschade hemma på Sara säng. Hade innan det dampat lös ordentligt eftersom det inte tycktes gå att skicka sms från min telefon. Men det är såklart att det inte går att skicka om man anger enbart 2 som telefonnummer, hur tänkte jag där liksom? Sara har iallafall redan bloggat om den kvällen, så känns onödigt att dra upp det igen, därför länkar jagt istället till hennes blogg.

Nu ska jag fortsätta att kurera mig.

Vad ska man säga?

Vad är det med vissa personer? Du vet att jag vet så väl att det är du, men ändå vågar du inte stå upp för dig själv. Trodde jag kände dig bättre än så eller åtminstone att du var starkare än den person du visat dig vara.. men tydligen inte..

Ja som ni förstår har jag ägnat mig åt att vara lite arg ikväll, Sara har precis fått agera lyssnare till mitt utbrott. Vad vore jag utan dig gumman? Inte hel iallafall.

Hur som hellst så blev det en liten solning så här på kvällskvisten, riktigt skönt måste jag säga. Kanske hinner med ytterligare en i morgon efter jobbet. Hade iallafall tänkt bege mig ut till Birsta en sväng för att hämta den nya ringen i morgon, som jag har väntat, hoppas verkligen att det är rätt storlek nu.

Nä, nu ska jag styra stegen mot sängen, ska upp med tuppen i morgon!


Hektisk kväll

Inte förens nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit äta lite. Kvällarna försvinner verkligen när man jobbar sent, vilket jag gör hela denna vecka tyvärr. Dock har de två senaste dagarna varit mycket trevliga, Sara har nämligen jobbat med mig, riktigt roligt.

Sedan hade tänkt att det skulle få bli en lugn hemmakväll denna afton, men där trodde jag fel. Passade på att ringa Pappa på vägen hem från jobbet och han var tydligen på väg till Luleå med jobbet, smart som han är hade han släppt ut katten innan han for. Han hade tänkt att lill-stackarn skulle få vara ute i natt och "bli lite luftad", som han så fint uttryckte det hela. Så jag måste bege mig hem till honom och släppa in den stackars lilla katten, annars fryser hon väl fast någonstans. Sen kom jag även på att jag började storstäda mitt rum igår och jobbigt nog bara kom halvvägs, så det har jag också hängandes över mig. Hade även tänkt hinna med en solning ikväll, hur ska jag hinna allt?


Vår sista dans


Om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur?

Shopping

Blev en shoppingrunda på stan med Brinken idag. Till en början hade ingen av oss någon motivation till att gå i affärer så bestämde oss för att äta en god lunch på Charm, vilket helt och hållet gjorde susen och resulterade i nya krafter och en hel del inköp. Gick lös ordentligt inne på Make up store och fick med mig ett puder, en ögonskugga och en rouge hem. Inhandlade även en klänning och en kjol innan jag gav upp för dagen. Svängde förbi Jasmina och hämtade upp biljetterna på vägen hem också, känner mig riktigt peppad inför deras fest på lördag.



     

Söndag

Äntligen har jag jobbat klart helgen, så i morgon har jag en välförtjänt ledig dag. Gårdagskvällen tillbringade jag till en början med Sara, vi gled runt lite i stan och slog sedan samman med några trevliga filurer för att där efter bege oss till Bydalen och lite tv-tittande. Mycket trevlig kväll måste jag säga.

Nu ska jag äta en god middag med familjen och sedan återstår det att se vad det blir av kvällen!

We’ll make a better start

Blev en sväng till Birsta till slut. Men såklart så var det fel storlek på ringen som jag beställt, hyffsad oflyt. Bestämde mig därför för att pigga upp mig med lite andra inköp istället, så det blev tre tröjor som fick åka med hem.
I morgon är det åter jobb igen, hela helgen dessutom. Blir nog därför en ganska lugn helg för min del. Brinken har ju lyckats få halsfluss också, stackarn, så oddsen för att det blir en utgång är mycket små.
Nästa vecka är även den fullproppad med jobb, kanske lika bra med tanke på omständigheterna(?), blir hur som hellst en lång vecka. MEN Sara ska joina mig på jobbet, vilket är mycket roligt =)

Återstår att se vad det blir av denna kväll, har mina förhoppningar, men som sagt så får vi se..


Solad

Precis varit iväg och solat, huden bara rasar av mig nu så jag var så illa tvungen att steka på lite. Rören ska även bytas ut denna vecka, så känner på mig att det kommer att bli ett par till besök där inom kort. Nu ska jag ta och göra ett ryck med rummet, ligger kläder över hela golvet, sängen är obäddad och väskan är fortfarande inte uppackad, illa. Lika bra att få det gjort innan Mamma kommer hem, känner på mig att det kommer att bli livat annars.

Nä, nu ska jag sätta lite fart!

Den stora turen?

Jag och den stora turen? Hah, nästan skrattretande.. För så är det verkligen inte. Varför kan inte allt få vara bra någon gång? Alltid ska det finnas nån liten hake eller nån liten sak som kommer fram precis när man börjat tänka "fan, det här kan bli riktigt bra".  Denna sommar har det kretsat runt att alla drar från stan, när man minst anar det och sedan blir allt bara fucked up. Varför känner alla ett så stort behov att sticka? Är Sundsvall verkligen så dåligt? Svårt att tro, men det kanske är så..

Nu ska jag iallafall koka lite kaffe, sedan plocka ihop lite på rummet och hinna med en sväng ut till Birsta för att hämta ringen. Sutligen hade jag också tänkt hinna med en stekning i kärringgrillen innan kvällen.

If I could

Min födelsedag igår blev mycket lyckad, tack till er alla som gjorde den minnesvärd. Blev dock en rätt tidig kväll eftersom jag skulle upp tidigt. Lumene-kurs stod nämligen på dagens schema. Plockade upp Anna på skönsmon strax före åtta och sedan bar det av mot Knaust hotell, där kursen hölls. Kursen började med en gemensam frukost följt av tre timmars intensiv föreläsning, slutligen åt vi även en gemensam lunch och efter det rusade jag och mina kollegor ner på stan för att inhandla en present till Karins lilla Oskar.

Nu tänkte jag ta mig en dusch följt av lite kaffe för att sedan vara moraliskt stöd till min kära kusin hos frisören.




Friendship

Ikväll har jag och Sara varit ute och busat med bilen, åkte runt på massa konstiga vägar och skrämde upp varandra att det skulle hoppa fram spöken eller gubbar ur skogen, inte speciellt moget av oss.. Men ganska roligt;)




Sandy and the Sheriff på Robin Hood!

Confused

Då var man åter tillbaka till vardagen igen. Konstigt nog var det riktigt skönt att jobba idag, timmarna bara rullade iväg och helt plötsligt var det dags att gå hem, så borde alla arbetsdagar vara! Dock haft hundra tankar i huvudet idag, så varit helt yr.. En del kunder måste ha trott att jag var helt bakom flötet. Men det bjuder jag på.

I morgon blir man 19 år också, ganska onödig ålder enligt mig, varför kan man inte bara fylla 18 och sedan 20? Även pappa och farmor fyller år i morgon, hyffsad planering av dem:P

Nu ska jag hjälpa mamma att fixa lite mat och sedan hinna med en liten dejt med Sara!


RSS 2.0