Slut på det roliga

Då väntar jobbet i morgon igen.. Semestern har bara flygit iväg! Måste dock säga att den har varit hur härlig som hellst, bortsett från det helt värdelösa vädret, blek som ett lakan är man.. How ever så har jag fått varit med Patrik i två hela veckor, så att vädret inte varit på topp har egentligen inte spelat så stor roll!

Trots  underbara semesterveckor så sitter man nu här med ångest, som alltid när man varit långledig.. Men antar att det hör till!?:P Så fort man kommer in i vardagenn igen så brukar allt kännas helt okej och som vanligt igen.

Kan inte fatta att det redan är Augusti, sommaren går alltid på tok för fort.. Fast egentligen har hela våren gått riktigt fort, känns som att det var igår Patrik ryckte in och nu har han varit borta i snart  7 månader. Tack och lov för att tiden gått fort, annars hade jag nog aldrig orkat stå ut. Nu är det bara ett par månader kvar tills han muckar och det ska jag nog klara av;) Ett distansförhållande tar rejält  på krafterna kan jag lova, men klarar man av att härda ut så känns det nästan som att man kan klara av vad som hellst sedan:)

Nu ska jag snart krypa till sängs så att man åtminstone är lite pigg i morgon!

Ha en trevlig kväll!



RSS 2.0