Yesterday

Gårdagskvällen blev ganska intressant, trots att jag inte drack(kanske ska säga köpte:P) så mycket så hade jag väldigt roligt. Det hela började som sagt på Våningen, där åt vi middag och surplade lite vin i trevligt sällskap, efter det var det dags för modevisning följt av lite uppträdande. Vid tio tiden började det dock klia lite i fingrarna på mig och Sara, så vi begav oss vidare. Hamnade på Svenssons där vi hann se sista minutrarna på timråmatchen, slutsignalen ljöd med timrå som segrare, hyffsat jubel var det där kan jag säga!

Vandrade därefter vidare mot Irish, där vi tro det eller ej beställde inte varsin te, vi förklarar det hela med att vi är udda och unika och inga andra jävlar lika, eller!? Iallafall så blev vi inte långvariga, utan bestämde oss för att återvända till vårt kära Svenssons och där blev vi kvar hela kvällen och hade mycket trevligt! Blandannat så träffade jag min farbror som var rejält dragen, men alltid lika trevlig!

OCH jag kan berätta att de vuxna stod för pinsamheterna denna kväll, de var dessa som skämde ut sig och blev utkastade och vi satt  totalt mållösa med gapane munnar och bara facinerades!




Fixad

Då sitter man här i skyhöga pumps och väntar på att broder ska komma och hämta upp mig. Han ska få den stora äran att sljutsa mig till Brinken, hinner kanske landa där några minuter innan det är dags att bege sig mot staden och våningen. Tror detta blir en intressant kväll!

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
Och läpparna du kallar dina
Det gör ont att veta men lika ont att undra


Japp den där lilla trudelutten får avsluta detta inlägg!

Ses ute i vimlet gott folk!!

Those days, take me back!

Tänkte bjussa på lite bilder ur det förflutna dagen till ära!
Med respekt för mig själv och vissa andra så har jag bara lagt ut hyffsat "seriösa" bilder, humm..
Så ni kan ju själva fundera på vad som mer finns..;)


    
      
  
    
   

Jsus

Det är helt sjukt vilken förkylning jag har åkt på.. Försökt vara optimist genom att säga "Näe, det är inte så farligt, känns mycket bättre nu" när någon frågar hur det står till. Men efter nattens sjukt sjuka hostande erkänner jag att det fan inte är så bra!

MEN man kan ju inte bara sitta här och klaga utan att göra något åt saken, så därför jag ska bege mig neröver byn och investera i lite preparat mot detta. Ikväll är det ju utgång med IN-gallerian och då är det ju pinsamt om jag ska sitta hostandes och snorandes som en 45 årig A-lagare.

Ja då har jag fått klaga av mig lite!

Nu ska jag sätta min plan i verket och bege mig neröver. Efter det ska naglar målas och kläder provas inför The night! Förhoppningsvis får jag även ordning på hostandet till kvällen. Om inte, så bli inte rädd och ni här någon hostande och rosslande själ ute i vimlet, It´s just me ;)


Tyck synd om mig .nu


I can´t say I´m sorry

Hey baby tell me how do you do
It's been a while since I saw you
Strange to be talking to you this way
After everything that we've been through
It makes me sad to make you see
That not a single tear could find me

Cause even when I'm looking back into your eyes
I can't say I'm sorry
When I think about the best days of my life
I can't say I'm sorry
Cause I can never tell myself I didn't try
I can't say I'm sorry now
I won't turn around
I can't say I'm sorry

Sjuklingar

Igår blev det en kvällsfika på Waynes med Sara, min virus kompis. Blev sittandes där ett bra tag, surplade i oss två stora koppar te med honung vardera, åt chokladbollar samt snorade i kapp:P Vi körde även på med våra berömda analyser, som bara ger oss mer ångest.. men vi kan bara inte sluta med dem..!? Haha!

Men på fredag måste vi vara friska och krya igen, då ska vi nämligen på modevisning, all personal i IN-gallerian är bjuden, så kan nog bli riktigt trevligt. Ska dit kl 19.00 och äta och mingla lite, sedan kl 21.00 börjar modevisningen!

Sedan på lördag ska vi nog ta en mysutgång, tänkte gå ner på Svenssons och sätta oss med ett glas vin och bara prata massa skit och umgås med folk!

Nix, nu ska jag duscha, sedan städa lite!


Besök

Sara is at my blogg place och fixar och trixar nu, trevligt trevligt!
Själv har jag nyss varit ner till katterna och kollat läget, där var allt bara bra. Funderar på om jag ska ta en sväng till statoil och tanka upp bilen lite!? Ska iväg tidigt till jobbet imorn och lär inte orka stanna på någon mack då!

För övrigt är mitt huvud tungt som bly nu, känner mig även lite småförkyld. Sara den jäfeln har nog smittat ner mig, fick veta idag att hon inte hade halsfluss iallafall, så känner mig rejält lättad:)


image62
På lördag blir det nog en mysutgång,
då ska jag se gladare ut än såhär;)

Sara is in tha house

Yo! Sara här! Om Sandras blogg ser störd ut just nu ska ni inte bli rädda, det är bara jag som är inne och leker lite med designen. ;)

Puss på er

image59

Phone call

Ja då har jag suttit i telefon med Sara ett bra tag! Tur att det inte är någon som hör vad vi diskuterar! Haha! Vi säger så mycket skit samt kör våra små analyser:P
Har fortfarande inte kommit så långt att jag klätt på mig ännu, utan siter här i min sköna morgonrock med håret i ett enda strul, bra där! Men tänkte snart ta tag i mig sjäv och sedan bege mig neröver och kolla till katterna, är ju katt- och lägenhetsvakt denna vecka, åt Rosen och Linnéa då de roar sig till fjälls!


image57
så här snygga och osminkade kan vi vara då det vill sig väl!

Jao!

I wasn't looking for nobody when you looked my way
Possible candidate, yeah
Who knew, that you'd be up in here lookin' like you do
You're making staying over here impossible
Baby I must say, your aura is incredible
If you don't have to go

Ett nytt försök

Har som sagt inte funnits allt för mycket tid eller ork till att blogga på sistone..
Men nu tror jag gnistan infinnit sig igen, hade iallafall tänkt göra ett nytt försök!

Mycket har hunnit hända på dessa månader, blandannat så bor jag numera hemma igen. Faktiskt inte så tokigt! Sedan har det hänt en hel del annat också, som endast mina närmaste känner till, tror det får stanna där faktiskt! Men en annan nyhet är att jag införskaffat mig en bil, kan vara en fördel när jag bor ute i Njurunda igen, man vill ju ha kontakt med omvärlden liksom:P

Nepp nu ska jag ta mig en kopp kaffe och gå ut i solen, riktigt vårväder idag :)


RSS 2.0