Om jag kunde drömma

Kvällen har tillbringats at Saras place. Vi åt först räkor och en god sallad därefter blev det chips och såklart Ben&Jerry -glass och sedan hann vi även se en sjukligt bra film, nämligen Twilight. Länge sedan jag tyckte att en film var SÅ bra. Kan tillägga att en av huvudrollsinnehavarna är dödligt het också, vilket bara det gör filmen värd att se;)

Jag och Sara fick  så klartabstinens när filmen var slut och var tvungen att beställa hem böckerna:P Typiskt oss!
Kort och gott kan jag säga att jag har haft en väldigt trevlig kväll:)

I morgon är jag äntligen ledig! Hoppas på lite bra väder så att man kan ta del av solen. Sedan har jag även en hel del att greja med här i lägenheten.. Och sist men inte minst har jag ett hemligt uppdrag på eftermiddagskvisten!

Goodbye my almost lover


Update

Känns som att det verkligen behövs en rejäl uppdatering här. År och dar sedan jag skrev sist känns det som. Men varken tid eller motivation har funnits och då är det bättre att låta bli, man får desto mer att skriva sedan istället!

Alldeles nyss åkte P hem till sig för att sova några timmar innan han sticker tillbaka till Skredsvik, har som vanligt varit skönt att ha honom hemma, denna gång extra länge! Framöver kommer han att vara borta 10 dagar och sedan hemma 4 heldagar, känns riktigt bra.

Jag har tyvärr jobbat hela helgen, men ändå hunnit med en hel del på kvällskvistarna. Igår, lördag, var vi hem till Mamma och grillade och därefter åkte vi en sväng till Pappa och surrade lite. Efter det bar det av in mot stan för att hämta upp Sara och sedan raka vägen tillbaka Njurunda för att kika på cruisingen som gick av stapeln där. Riktigt mycket bilar och grymt mycket folk så det var rätt trevligt.
Idag var det jobb igen för min del och därefter åkte P och jag hem till hans mamma och pappa och grillade med dem, mycket gott och mysigt. Vi hann även planera semestern lite där vid middagsbordet!

Och nu höll jag nästan på att glömma Valborg. Jag, Patrik och Therese samt två vovsingar grillade lite hemma hos mig, efter det bar det av mot Ellens place och vilt festande.. Blev alldeles på tok för vilt för min del, vilket jag också fick sota för på fredagen, Huh, nä nog pratat om det!

Nu är det dags att bege sig ner mot tvättstugan för att hämta upp den sista tvätten!

RSS 2.0