Snart så

Det närmar sig helg och för en gångs skull också lite ledighet. Men först har jag ett maratonsarbetspass att avklara i morgon. Först Skanska 06.00-10.30, därefter Åhléns 11.00-17.30.. Hua, men sen så har jag en helg ledigt tack och lov. Patrik kommer även hem i morgon, så blir en härlig helg tillsammans, finally. Tänkte till och med vara den perfekta flickvännen och hämta soldaten min på tågstationen;P

Hur som helst så har denna vecka bara svischat förbi, har haft fullt upp både på arbetstid och ledigtid. Men så mår jag som bäst när jag har schemat fullspäckat också, har insett att man blir väldigt effektiv då. Får se om det kanske blir en liten utgång i helgen också, dock en mycket lugn sådan. Är sjukligt less på värdelösa bakisdagar.


Ett smartare inlägg



Det här är bara början........

Underbart

Varit en riktig toppenhelg, Patrik kom hem på fredagskvällen, vilket även var det bästa med hela helgen, har saknat honom så mycket. Igår blev det utgång med tjejligan, förfestade hos Sara. Sjöng Singstar så att det dånande ur högtalarna, var grymt kul. Sedan blev det ett besök på Statshuset följt av en god friscoburgare på Max. Kom hem i hyffsad tid och i rätt bra skick, så Patrik var nöjd. Idag var jag även förvånansvärt pigg så blev lite pizza vid lunchtid och sedan wienerbröd, gott var det.

Ikväll åker P tillbaka till Karlskrona och jag blir kvar här hemma hårt arbetandes. Nästa helg har jag iallafall gjort mig förtjänt av en helt arbetsfri helg, ska bli så härligt. Men fram tills dess har jag fem långa dagar att ta mig igenom.

Nu ska jag greja lite och sedan invänta Linnéa som kommer vid 18-tiden.


Nails

Då var man hemma igen efter nån timmes nagelvård hos Carro. Alltid lika trevligt att gå dit, man blir verkligen glad, peppad och inspirerad av den männniskan. Sen har jag kanske gjort upp lite smått oväntade planer under morgonen också, oväntade iallafall för att vara mig. Efter fredag vet jag hur det bli angående dessa, tills dess tänker jag inte säga ett ljud! Det blir bäst så!

Nu ska jag äta lite frukost sedan påbörja lite städning. Ikväll har jag tvättid så då tänkte jag passa på att göra en riktig storstädning medan jag väntar på maskinerna.



Satc

Ligger just nu i soffan och kikar på Satc och drömmer mig in i deras härliga värld. Är verkligen världens bästa serie, alla problem tycks bli som bortblåsta och man bara njuter. Patrik ringde en sväng ikväll också, han hara bara varit borta lite drygt en vecka men det känns som flera månader. Trodde aldrig jag skulle vänja mig vid att sova ensam och komma hem till en tom lägenhet, men det är helt sjukt vad lätt man har att ställa om sig när man verkligen måste, vilket jag är mycket tacksam för. Börjar verkligen förstå vad folk menat då de säatt agt att alla borde bo själva en period i livet eftersom det får en att växa otroligt som person.. Och kan verkligen ärligt säga att det är skönt att komma hem och bara ha sig själv at bry sig om, nog för att det är tomt ibland, men ändå. Jag och Sara har ju iallafall varandra i alla väder, är skönt att veta att man har någon man kan ringa vid vilken tidpunkt som helst på dygnet och utan problem:)

Nä  nu ska jag spana vidare på Satc, sedan är det CSI som står på tv-tablån. I morgon har jag äntligen en efterlängtad day off. Får se om jag kanske åker och jobbar några timmar på skanska, skulle verkligen behövas men samtidigt är en ledig dag också väldigt efterlängtat, så det återstår att se hur det blir. Först och främst ska jag iallafall till Carro på morgonen och fixa naglarna:)

 

Anyhow

Nu börjar man äntligen må någorlunda bättre. Helt sjukt hur hårt det blev igår, men hade iallafall roligt. Tur det, annars hade dagen varit outhärdlig. Hunnit med en god middag hos Mamma och ett efterlängtat samtal med mina kära kusin under dagen, blir alltid på bättre humör när man pratar med henne.

Nu har jag precis klivit innanför dörren, var och hälsade på Bror och Therese en sväng för att fördriva lite tid. Blev sittandes och pratade massa gamla galna minnen och skrattade i massor. Nu funderar jag på om man ska dra sig mot sängen!? Men som alltid är tröttheten som bortblåst när det kommer till den biten.



I tried so hard to be attentive
to all you wanted
always supportive, always patient

So tell me now, tell me now
why you're so far away
when I'm still so close?

En mindre rolig dag

Om gårdagskvällen var rolig kan jag då säga att denna dag inte är fullt lika rolig. Sliten som bara den kan jag lova att jag är. Kvällen började iallafall med att jag och Sara satt hemma hos mig och surrade och drack vin, sedan bar det av mot stan, som vanligt hamnade vi först på Svenssons, därefter blev det Stats. Alkoholen flödade och som vanligt inträffar det alltid mer eller mindre otrevliga saker då, så även denna kväll. Där sätter vi punkt.

Nu ska jag göra mig i ordning lite och sedan åka hem till Mamma och äta en god middag. sedan har jag ett och annat att stöka med.

Pepp

Vilken dag det varit, är helt slut och orkar knappt hålla ögonen öppna. Ändå sitter man här och plågar sig, antar att man inte ska klaga då!? :P Shoppingen med Brinky efter jobbet gav mig iallafall nya krafter, men nu känner jag verkligen att även dessa börjar ta slut, sängen lockar. Men först ska jag smörja in mig med lite brun-utan-sol, minns inte när jag var så här blek senast och det känns hemskt. Solning blir det iallafall på söndag, dvs när jag kvicknat till efter morgondagens utgång. Känner mig för en gångs skull sjukt peppad att festa, så i morgon är det jag och Sara som gör stan, kan bli riktigt roligt;)

Dags att ta tag i saker och ting, så hej svejs för idag!


Miss you

Dagen har bestått av hårt arbete, sjukt mycket att göra på jobbet nu. Efter jobbet plingade jag till Sara och vi bestämde oss för att åka och handla tillsammans, faktiskt riktigt trevligt att handla när man har sällskap och inte behöver stressa. Vi tog god tid på oss och unnade oss en och annan onyttighet också, men det är vi lätt värda;)

Alldeles nyss fick jag det efterlängtade samtalet från Hun', bättre avslut på denna dag hade jag knappast kunnat få. Han kommer hem fortare än vad vi trodde, redan nästa torsdag, dessutom stannar han hela helgen. Synd bara att man jobbar, men får ta tillvara på kvällstimmarna. Han kommer sedan att få flyga hem varje helg så känns som att jag kommer att kunna härda ut dessa 11 månader ändå:)

Nu måste jag strax krypa till sängs eftersom jag börjar jobba ruskigt tidigt  i morgon, kör dubbelpass, först Skanska 7.00-10.30 därefter Åhléns 11.00-17.00. Efter det blir det shopping med Brinky följt av fredagsmys framför tv:n!

God natt!


Jobb och jobb

Idag är jag ledig från Åhléns, vilket betyder att jag jobbar på skanska istället. Känns som mitt liv enbart består av jobb just nu, man är helt tom i huvudet när man kommer hem på kvällarna.

Just nu är jag hemma en snabbis, har lunch, men ska snart ta mitt monster och styra mot skanska igen. Efterrmiddagen kommer bestå av tonvis med dator- och pappersjobb, ögonen kommer att blöda ikväll:P


Dags att bege sig nu!

Hejs


Söndagstankar

Igår var det dags att säga hejdå till min andra hälft. Att han ska rycka in i lumpen har hela tiden känts så långt bort, men nu är vi tyvärr där. Får roa mig här hemma med massa bus så att tiden går fort. Har ju Sara som står stadigt vid min sida, så vi ska nog kunna få tiden att gå;)

Ikväll har jag haft massa besök här, riktigt trevligt. Nu håller jag på och tvättar, har Sara här som hjälper mig. Klockan nio ska vi se på nått program där de avslöjar hur olika trolleritrick går till, blir spännande.

Dags att vara lite social med Brinky nu!

Flyttad

Nu har jag flyttat hemifrån och ni hittar mig därför nu mera på Bergsgatan 81A. Det är lite blandade känslor men de bra överväger och jag trivs riktigt bra. Var länge sedan jag uppdaterade bloggen och mycket har hunnit hända. Jag har iallafall haft en ovärderlig och underbar tid med min Patrik, som tråkigt nog tycker in i lumpen på söndag. Han hade mer än gärna fårr skippat den och varit kvar i Sundsvall med mig, samtidgt så tror jag att det är rejält nyttigt att göra den, det sägs ju bland annat att man inte är man nog för ens man gjort den, så vi får väl tro på det! Kommer bli tomt under veckorna, men det som inte dödar det härdar, så fan vad jag kommer att bli härdad;)

Nu ska jag fixa lite och sedan bege mig på en promenad bort till mina bästa vän Sara, på Jacobsdalsgatan, vi ska mysa till det med lite pizza idag. Sedan ska jag och och älsklingen hämta min bil i Njurunda, där den varit på lite makeover.

Tjing!


RSS 2.0