Hejdå

Har bestämt mig för att lämna blogg.se och istället övergå till tjejsajtens.se och blogga där.
Är så grymt less på alla störningar av olika slag här på blogg.se, som gör att man allt för ofta inte kan logga in.
Så hädanefter så finns jag HÄR

Hej då!


en dans på rosor

..Såg det knappast ut som då vi dansade idag på idrotten...Men roligt hade vi! Dansade blandannat vals och foxtrott, på sluten blev vi indelade i grupper där vi själva skulle sätta ihop en dans. Brinkys grupp kunde verkligen shaka rumpa och tuttar dom, haha!
Sedan på matten fick vi igen proven, ännu ett mvg och nästintill fullpott, är det verkligen jag som skrivit de senaste proven? Ja, man kan ju undra! Känns i vilket fall hur bra som hellst!
Köpte också klänningen idag, som jag la undan igår, jag är helt kär i den. Tyvärr finns den inte med på hms hemsida, så jag kan inte lägga in en bild på den :-(

Ser fram emot morgondagen, då får jag se Saras nya frilla :-)

Cruising, Skola och Stan

Då var det dags att återvända till vardagen, alltså dagar fyllda av slit i skolan. Känns jobbigt och sjukt omotiverande. Hade ju börjat vant mig vid att vara hemma och slöa på dagarna :-P
Hur som hellst, helgen var verkligen super på alla sätt och vis. Men vädret var nog bäst av allt. Låg ute och stekte både lördag och söndag, blev faktiskt lite brun också!
Lördagskvällen tillbringade jag i sällskap av Sara, Lukas, Eric, Rosen och Linnéa, vilket var mycket trevligt.
Åkte först och hämtade upp Sara och Lukas, blev en hel del skitsnack där i bilen kan jag lova, haha, eler hur Sara? ;-P men trevligt hade vi där i bilen med lite "bus" :-)
Sebare på kvällen hämtade vi upp Rosen och Linnéa. Cruisade sedan runt ett par timmar och hade det almänt trevligt :-) Mycket bra avslut på lovet!

Idag shoppade jag lite innan jag åkte hem. Blev ett vitt ribbat linne, ett par nya tajts och en sjal. Finns nog inget bättre än att shoppa. La även undan en klänning på hm som jag ska köpa imorgon, den var så fin :-)

Soligt värre

Igår lagade jag en trerätters middag, som förövrigt blev välldigt uppskattad :-)
Förrätten bestod av fylldaavokadohalvor, varmrätten av lövbiff  fylld med philadelphiaost och soltorkade tomater, men vitlökspotatis, vitlökssås och sallad i mängder till, efterrätten blev en jordgubbspaj!

Och över till idag..

Vilket kanonväder det blev sådär huxflux, hur underbart som helst! Övningskörde från stan i morse, det går jätte bra nu och min fobi för andra bilar är helt borta nu, I´ve made it!!!
Nu har jag legat ute i solen och stekt ett par timmar i min nya bikini med mamsen, vi provade min nyinhandlade sololja också, den var riktigt bra, men vad är det för fel på min hud? jag har verkligen stektsönder den och jag är inte ens liite röd!? crazy.. men man ska nog inte klaga? :-) ..Vi passade även  på att läsa lite skvallertidningar medan vi njöt av solensstrålar och mamma överaskade mig med en stor tallrik mangosallad, supergott!
Ikväll blir det åter en storslagen middag, oxfilé, bakad potatis och gorgonzolasås :-) kan inte bli bättre!
 bikini ny
Min bikini från hm

Torsdag

Precis hemkommen från en liten övningskörningsrunda. Blev en tur i stora staden, läskigt men roligt :-)
Känner verkligen att körkortet inte är så långt bort iallafall. Jag och Sara ska snart skriva in oss på körskolan, känner jag oss två rätt så kommer vi att ha körkorten i våra händer bara ett par dagar efter vi fyllt 18, ambitiösa som vi är!? haha ;-)
Känns drygt att lovet snart är slut, det har verlligen gått fort. Alltid lika jobbigt att börja skolan igen efter man haft lov. Men nu är det inte alltför långt kvar tills sommarlovet och utlandsresan, så antar att det bara är att härda :-)

Påsklov

Idag har jag åter igen jobbat. Passade sedan på att handla lite smått och gått innan jag åkte hem. Däribland fanns en sololja från nivea, som tydligen ska vara kanonbra och två st bodylotions från Ldb. Passade också på att ta hem min  Dior mascaran som jag fått från jobbet :-)

Idag har vi grillat också, för första gången i år, var ruskigt gott! Finns nog inget godare!?
Nu ska jag äta lite glass och sedan bänka mig framför tv:n, det är Cityakuten följt av Prison break :-)
Sedan ska jag sova och ladda inför morgondagensom åter blir en dag fylld av jobb, känns som att jag inte gör något annat än jobbar nuförtiden! :-)



Nivea sololja


En söndag

Efter jobbet så bar det av till mormor och morfar för att äta middag, blev inte där så länge.Övningskörde iallafall sedan från granloholm och hem, kände mig jätte duktig, fick till och med beröm av brorsan, vilket inte händer så ofta :-)
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, troligen ganska lugnt eftersom jag ska upp och jobba i morgon. Om det visar sig att det inte blir så mycket jobb resten av veckan så funderar jag på att åka upp till åre, till pappa, liza och lina. Skulle vara skönt att komma iväg från sundsvall ett tag. Mern får se hur det blir.


9 dagar kvar

Ja om 9 dagar är vi vid denna tid på väg till Danmark!!
Kommer bli grymt roligt!

det sk?lades

briinky
Repris brinky?


Övningskörning

Idag blev det en tur ut till birsta på förmiddagen, shoppade ytterligare lite smått och gott på kicksrean, fast denna gång ute i birsta då. Känns som att mitt skåp är fyllt till bristningsgränsen med krämer av  olika slag :-) Fast det klagar jag förståss inte på! Favorit dagkrämen är iallafall utan tvekan Hydra Action från Dior. Finns verkligen ingen bättre.!

Efter birsta blev det lite övningskörning, det gick jätte bra. Vågade till och med köra lite inne i stan, vilket jag i vanliga fall brukar tycka är jätte läskigt, men det tyckte jag konstigt nog inte idag, även fast det var bilar överallt. Kanske har jag kommit över min stadsrädsla!? ;-P


image40

Nostalgitripp

Satt och tittade på gamla bilder.. och det gjorde jag med ett stort léende på läpparna!
Vilka minnen man har från den tiden.. Därför kunde jag inte låta bli att lägga upp några bilder!





Skärtorsdag

Ska snart iväg och klippa mig, blir nog dock inga jätte förändringar, lite kortare och fräschare bara. Håller tummarna för att det blir bra iallafall. Tänker bleka lite slingor sedan då jag kommer hem, gjorde det senast före jul så det är på tiden att det görs igen nu.
Ikväll ska jag hem till pappsen en sväng, tänkte hinna träffa honom innan han åker iväg till åre. Var meningen att jag skulle med också, men bestämde mig i stista stund för att vara hemma och jobba istället.
Är dock ledig från allt som har med arbete att göra fram tills på lördag, då jag både ska öppna och stänga, blir verkligen en lång dag, huh. Sedan lär det nog rulla på med arbete större delar av kommande veckan skulle jag tro :-)


Hektisk vecka

Har det verkligen varit, men så var den kort också. Var sista skoldagen idag, så ny har jag påsklov :-) ÄNTLIGEN!
Hade matteprov igår som för övrigt gick över förväntan bra, så jag blev verkligen jätte nöjd. Sedan så var det ekonomiprov idag, även det gick jätte bra! så jag känner mig mycket duktig ;-)

Måste bara passa på att berätta att jag och Sara shoppade loss rejält igår på Kicks, de hade ngn sk "flyttrea", sådanna tycker vi om, haha.
Inhandlade blandannat lite grejer inför utlandsresan, där i bland en solkräm och en aftersun, men också en rengöringsgel, rakblad till pappsen och en hårborttagningskräm.  Efter att ha fått lite personalrabatt, så  betalde jag endast 80kr för alltihop, skulle egentligen ha gått på 665kr, vilken känsla!!
Sara plockade på sig en hel del hon med, så vi fyndade rejält båda två med andra ord! :-)
Efter denna dröm shopping så var vi nästintill i extas, så i extasruset passade jag på att köpa ett par shorts också, bara för att fira ;-P haha.



Idag var dagen kort, ekonomiprov somsagt, sedan bara en engelska lektion och sedan fick vi sluta.
Tog även idag en runda på stan, köpte lite smågrejor bara, alltid roligt :-)
Sedan blev det en riktig låång fika, med betoning på å. Vi var så himla trötta så vi nästan somnade där vid bordet!

NU ÄR DET LOV!

helgens bravader

Efter en dag fylld av arbete bar det på lördagskvällen av ut till Bergsåker, där Lukas hade fest.
Kom i gång tidigt så redan vid 21-tiden var vi rätt dragna. "Vissa shottade ur decilitermått medan andra byggde altare av flaskor" haha :-)  fick sedan ta hand om en "viss" person so m fått i sig lite fööör mycket, ett minne som bitit sig fast på näthinnan ;-P .
Helt galen kväll med en hel del folk, riktigt trevligt.
Framåt småtimmarna blev det tjockismat på Max, grymt gott, innan det slutligenbar av till "the final destination", nämligen sängen!


RSS 2.0