Con grats España

Då var det klart, Spanien vann EM, helt rätt enligt mig. Dock är jag verkligen inte någon fotbollsfantast så är nog inte rätt person att kommentera vad som är rätt eller fel(?) Men what a fuck alla får ju ha en åsikt.

Tänkte snart ta och dyka ner i sängen så man orkar upp på jobbet i morgon, har en lång dag framför mig. men känner jag mig själv rätt kommer jag bli liggandes framför tv:n halva natten och sedan vara dödstrött imorgon när klockan ringer, but that´s just me.

Buenos Noche!



En söndag

Dagen har bestått av enbart arbete. Känt mig lite smått deprimerad när jag sett solen lysa utanför, hade gärna tagit del av den jag med. Men nu jobbar jag bara måndag och tisdag och sedan kan jag sola hela dagarna lång, om vädret tillåter förståss. På torsdag kommer Sis' upp, lagomt till gatufesten och allt, ska bli mycket roligt. Hon har med sig lite sthlm hunks' också, aldrig fel:P Hah.

Nu ska jag hjälpa mamma lite med maten och sedan bege mig mot Korsta!

Och så får jag ju inte glömma..
GRATTIS SEBBE! Nu får du haka på "stortjejerna" på krogen, inte illa, inte illa;D


What happens in Vegas

Gårdagskvällen bjöd på bio, såg What happens in Vegas, Sjukt bra och rolig film. Skrattade mig igenom hela filmen och att Ashton Kutcher hade huvudrollen och var galet snygg hela tiden gjorde inte filmen sämre. Efter det tog vi min monsterbil och gasade ut till Juniskär, där satte vi oss på bryggan nere vid cafét inkrupen i filtar och myste, fick dock ge upp ganska fort för det var sjukligt kallt..

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Skönt att det regnade ute så att man inte gick miste om någon höjdardag, lite egoistiskt tänkt av mig kanske, men men:P Fick en hel del gjort under dagen iallafall så då kan jag vara ledig fyra dagar nästa vecka med gott samvete. Jobbar fram till tisdag, sen ska jag bara släppa loss och ha roligt på gatufesten, Yeah!

Får se vad denna kväll har att bjuda på, än har jag inte gjort upp några större planer.. Så det återstår att se, jobbar som sagt i morn så det blir helt klart någon lugn aktivitet iallafall.



 
 

Sommar och sol

Idag blev det en heldag på sporthallsbadet. Vädret har varit strålande och jag har njutit till bristningsgränsen. Fick oss en riktig nostalgitripp medan solen brände, gamla minnen diskuterades och skratt blandades med hetsiga diskutioner om det förflutna, haha vilken dag.

Nu känner jag mig smått svettig och kladdig, sololjan åkte nämligen på idag, deni;P därför tänkte jag ta och besöka duschen nu!

Livet leker

Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt. Enligt SMHIs väderrapport så ska det även bli strålande sol dagen till ära, jag håller tummarna för att det stämmer. Ser fram emot en hel dags sol och bad, det behöver jag. Sedan ska jag jobba hela helgen och måndag och tisdag till veckan, efter det är jag ledig i fyra dagar, lagomt till gatufesten och allt. Snart ska jag slänga mig i sängen och se två avsnitt av Sex and the city som visas på trean, Just love it!

Jordgubbar och glass

Precis varit iväg och solat lite,  eftersom den svenska sommaren vägrar att bjuda på sol får man ta till metoder så som kärringgrillen. För övrigt så har jag jobbat hela dagen, så känner mig aningen trött. Hela tjejligan kom och hälsade på mig, Sandra, Frida, Alex och Ida. Jag och Sandra planerade in en dejt på fredag, vi håller tummarna för bra väder så vi kan sola och bada lite medan vi tar igen förlorad tid.

Nu ska jag äta lite glass och jordgubbar, onyttigt jag vet, men råkar vara just det jag behöver nu :)


Rest in peace E3E

Dessa bilder hittade jag alldeles nyss och kände att jag måste avsluta denna kväll med. Dessa lakan var bara nåra av alla som vi hängde upp under studentveckan. Synd att man inte uppskattade den veckan mer när man var mitt i den, det är nu efteråt man inser hur sjukligt roligt vi faktiskt hade!

Rest in peace SPEI 3E!
Haha, eller vad säger ni klassen?


Tears of the sun

Kvällen tillbringades i Korsta i Lizas lägenhet, som jag bossar över nu när hon och Papi roar sig i Turkiet. Jocke kom förbi och joinade och vi såg på Tears of the sun, rätt bra film men väldigt mycket krigande. Sen var det dags för honom att åka hem och sova några timmar innan jobbet, så jag begav mig hemöver jag med.

Imorgon är det jobb som gäller, börjar kl tio så ska försöka komma i säng nu snart, annars tar jag mig omöjligt upp i morgon. Jobbar onsdag och torsdag sedan är jag ledig fredag, därefter jobbar jag hela helgen. Så någon utgång skulle jag inte tro att det blir talat om, skulle vara en väldigt lugn sådan i såfall, men det återstår att se.



What do you feel..

Who do you pray for at night before you go to sleep,
What do you feel when you look in the mirror,
Are you proud..?
How do you sleep while the rest of us cry,
How do you walk with your head held high,
Can you even look me in the eye..?

Moln, kyla och blåst

Fan säger jag bara för vädret. Nu har jag varit ledig två dagar och vädret har varit skit, man blir ju inte lycklig direkt. Tur att jag är ledig på fredag med, då ser det ut att kunna bli en soldag. Nu ska jag kasta mig i duschen och sedan  åka till Birsta med broder, han ska inhandla lite möbler till sin nyinköpta lägenhet, ska bli roligt!

Nu skriker duschen på mig om jag ska hinna med dagens tidsschema!

What a feeling

Då tillhör jag äntligen de lyckliga som sett nya Sex and the city, den klart bästa filmen jag sett hittills. Under de två och en halv timme som filmen varade hann man uppleva allt från hysteriskt skratt till rinnande tårar. Sjukligt bra film kort sagt, mer tänker jag inte säga, då förstör jag för de stackare som ännu inte sett den.

Jag och Sara ska ha maratonkvällar här framöver då vi i timtal ska sitta parkerade framför tv:n och bara se Sex and the city avsnitt. Förövrigt borde alla killar också se den serien, som nån slags utbildning(?), då kan jag garantera att de i framtiden får lättare att förstå sig på tjejer, då den i det stora hela visar hur tjejer tänker, tycker och agerar.

Nu time for some sleep!


Sex och stan

Ikväll ska vi se på sex och stan, eller sex and the city som de flesta väljer att kalla filmen. Ser verkligen fram mot 2,5 timmar där i biomörkret. Dags att göra sig i ordning lite nu, känner mig aningen skabbig efter en eftermiddag på stan i spöregnet.

Midsummer

Midsommaraftonen började väldigt sansat, sen blev jag för full för att ta så många mer kort.. Men roligt hade vi!




    

Hårt liv

Hej jag heter Sandra och är Sundsvalls mest slitna själ idag.. Lite medlidande, tack!
På återseende när jag åter är i mitt normala skick.

It will all get better in time

Fotbollsmatchen gick sämst.. Att Sverige var värdelösa kunde till och med en oinsatt person som jag konstatera. Ja ja, bara att släppa det hela och gå vidare.. Något som jag är bra på(?) Eller hur var det nu igen Sara? Ne precis..

Har precis släppt av Pappa, Liza och Lina på tågstationen nu. Ska bli mycket skönt med huset för sig själv i två veckor nu, jag ska njuuta! Det hela börjar på midsommarafton, då ska vi ha kul som bara den.. Bring it on!

Nu ska jag slänga mig sängen och kolla lite tv!


Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals to
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
But it'll all get better in time

Brinky and me

Idag har jag spenderat dagen med Sara, vi tog oss en sväng till Birsta för lite shopping, men fick inte mycket inhandlat. Hade det trevligt ändå. Nu sitter jag och väntar på att Papi ska komma och plocka mig, det ska köpas chineeesefood och sedan bär det av mot stan för att kika på fotbollsmatchen.

So long suckers!

Work

Idag har jag jobbat hela långa dagen, men timmarna har gått fort och det har varit mycket att göra, så som man vill ha det. Sista timmarna fick jag jobba med Mary också, skönt att ha henne tillbaka igen. I morgon är jag ledig, vilket ska bli mycket skönt. Jag och Brinky ska hitta på något trevligt på dagen hade vi tänkt, antingen blir det stan, birsta eller bad, beroende på väder och vind. Sedan på kvällen blir det såklart fotboll och efter det ska jag skjutsa Pappa, Liza och Lina till tåget. De beger sig till Turkiet för två veckors semester med sol och bad. Själv ska jag njuta av att ha huset för mig själv, även hinna med en hel del arbete.

Tjoflöjt gott folk!

Just my luck

Faan.. Jag orkar inte.
Och du kan sluta att vara nöjd..

Thoughts

I morgon börjar jag att jobba, kl 10-17.30. Känns faktiskt skönt att komma igång, mycket beroende på att vädret inte är speciellt roligt, därmed känns det inte som någon större förlust att vara inomhus. Idag har har jag tagit det extremt lugnt, kroppen är rätt sliten efter flera dagars festande. Har även haft tid att tänka igenom allt som hänt den sista tiden, blandade känslor kring allt känns det som. Impulsmänniska som jag är lyckades jag ringa ett samtal mitt i min tänkarstund, kan fortfarande inte avgöra om det var bra eller dåligt. Allt känns förvirrande och konstigt just nu, hatar att leva i ovisshet.


Yesterday

Igår blev det utgång med Iita. Vi förade och kollade på fotbollen hemma, den slutade mindre bra, knäppte lite depressionsbilder (se bild 3 nedan:P) och begav oss sedan in över stan. Hamnade på  Svenssons och där blev vi kvar hela kvällen, gjorde ett break vid tolvtiden och intog lite mat på Subway, sedan körde vi på igen. Riktigt rolig kväll!

     

För jag har tagit studenten..

Igår gick studenten av stapeln. Den började kl 06.30 uppe i Busbacken, där det läskades en hel del. Vid 8-tiden vandrade vi mot skolan, det var dags för Guldtrofén. Min klass vann 3 av 4 matcher och var sjukt peppade när det var dags att framföra vår dans. Trots detta så gick det inte särskilt bra för oss och vi placerade oss inte bland de tre bästa , vilket betyder att vi fick gå ut efter bokstavsordning på trappen. Men vi var lika glada ändå och såg det istället som en möjlighet att få umgås lite längre med varandra. Efter trappen var det dags att åka lastbil, vi fick åka bra många varv runt stan och "vissa" lyckades till och med ramla på flaket, inga namn nämnda;) Efter åkandet var det dags att bege sig hem för att träffa släkten, aningen berusad stapplade jag in på gården, hade iallafall en riktigt trevlig eftermiddag med mycket skratt, mycket tack vare mina kära kusiner. Slutligen skjutsade Maria in mig till stan, klassen samlades upp för lite förfest och sedan bar det av mot Stadshuset. En härlig men mycket trött kväll blev det, tror aldrig jag någonsin varit lika trött som jag var då jag kom hem på natten. Men nu har jag sovit och är åter fit for fight igen!

Får se vad denna kväll har att erbjuda. Antingen blir det utgång med Sara och Sis' eller så blir det en lugn och sansad hemmakväll, lutar åt det sistnämnda!



   

Today

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan bege mig in över staden. Ska tränas lite dans med klassen + lärarna. Efter det blir det stan en sväng för att inhandla lite nödvändigheter inför veckans alla bravader.

Ikväll spelar Sverige, trots att jag inte är något direkt forbollsfans så är det klart att man måste ställa upp och titta :)

Jag spyr

Då var det bara att konstatera.. Det blir REGN på torsdag, mycket roligt att ta studenten blöt som en katt och kall som en isbit, fan. Ja, vad gör man? Alkoholen får värma..



Det närmar sig

Ja snart så tar man studenten och det känns ju inte helt fel. Bara inte vädret sviker så här i sista stund. Vad fan gör man liksom om det regnar på torsdag? Kan inte ens föreställa mig.. Därför måste det vara strålande sol, eller iallafall hyffsat varmt och uppehåll, då är jag nöjd. Idag har klassen varit uppe på Norra och tränat guldtrofédansen, ska bli intressant att se hur det går med den på torsdag, ser lite tungt ut tyvärr. I morgon ska den iallafall tränas med våra mentorer, känner jag Anneli rätt kommer hon att tvinga oss att träna heela dagen, en riktig vinnarskalle det där.

Och imorgonkväll anländer Big sis' från huvudstaden, länge sedan man träffade henne nu, så det ska bli roligt. Så onsdagen kommer till stor del att tillbringas med henne, skönt att ha en 20+ hemma nu i studenttider, antar att ni förstår varför!?!

Nu ska jag bege mig till fadersgestalten!


Bilder

Torsdag - Middag hos Bergstens

       

Fredag
Bilder är på ingång


Lördag  - Grillning och förfest hos Maria

      

Per Gessle - Om du kommer ihåg


At Brinks place

Nu befinner jag mig hemma hos fru Brink. Vi inväntar Marre marräng sen beger vi oss mot Norra. Måste berätta en sak, var nämligen med om en underlig och smått skrämmande upplevelse idag, en måsjävel daskade in sin fetvinge i mitt bakhuvud, var mindre trevligt kan jag lova. Sara la sig dock dubbelvikt och skrattade, alltid positivt om man kan roa någon! Haha!

Sommar

Ännu en underbar dag med strålande solsken. Så vad passade inte bättre än en heldag ute i det ljuvliga vädret? ..Och så blev det. Var nära en inringning från jobbet där mitt på dagen, men snirklade mig ur den lite snyggt. Istället blir det jobb fredag och lördag, men bara ett par timmar varje dag, skönt skönt! Blev som sagt en heldag på sporthallsbadet, med trevligt sällskap må jag säga, mer av det!

Ikväll bli det Norra igen, blir nog en lika rolig kväll som gårdagens! Så joina vettja!

Nu duschen!

Klasskväll + lite fler stjärnskott

Ikväll gick följande sms ut till truppen: "Halv nio på norra, aktivitet: brännboll, Be there!!" Och vi har haft en mycket angenäm kväll, Saras kubbspel gick hett och tennisbollar flög åt alla håll när brännbollen satt igång. Allt eftersom timmarna gick så ramlade fler och fler personer in. Reprisen går av stapeln imorgon om någon känner sig sugen.

Och följande sms ramlade in pres exakt nu: "Tjo brudar;) bad, grillning och party i min stuga lördag till söndag! Vi drar halv 11 på lördag! Peppa nu!" Låter mycket intressant måste jag säga!

Imorgon blir det schtek på Norra hela dagen, det ska först tränas guldtrofédans där på morgonen och sedan blir det bara till att njuta av den varma solen som förhoppningsvis infinner sig!

Tjoflöjt!

If I keep going on

Underbar dag. Fick även sluta tidigt idag, så vid tvåtiden bar det av mot sporthallsbadet för lite stekning med Sara och Maria. Vinden var vänlig och fläktade lite på oss, så kunde bara ligga ocyh pressa och åter pressa i det härliga solskenet. Något dopp blev det dock inte, ännu är det lite för kallt för det. Vi nöjde oss med att lägga oss på kanten i barnpoolen, för att vattnet skulle reflektera lite mer på oss, alla knep är tillåtna! Strax före fem kände vi oss ganska nöjda och begav oss därför hemöver.

Får se vad kvällen har att bjuda på, blir kanske lite mys i kvällssolen!? ..Vore inte helt fel!


But if I keep going on (?)
It will never be impossible
Cause I've got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I think I believe


Kurs

Gårdagens Niveakurs var mycket givande. Nu kan jag allt om deras solprodukter, olika hudlager och deras smink, Haha, nä men nästan så. Vi blev iallafall varmt mottagna och det bjöds på sallad, gott. Sen fick vi en stor goodiebag vid kursens slut bestånde av ett 15-tal olika produkter, så där tjänade man in kanske 2000kr, inte illa, inte illa.

Efter kursen blev det mys vid ån med större delen av klassen. Vi pratade gamla minnen, åt glass och njöt av den härliga sommarkvällen. Men efter ett par timmar kom kylan krypandes och jag och Sara bestämde oss då för att avvika och istället åka och hyra en film. Efter mycket om och men hyrde vi Desperat hours, den var riktigt bra rakt igenom, så den rekomenderar jag varmt. Vid tolvtiden började dock ögonlocken att kännas tunga, så jag tog min monsterbil och rullade hemöver.


Jobb och sol

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Blev kubbspel och lite filtmys uppe på södra. Uppskattad kväll av samtliga tror jag. Efter det så blev vi medlurade till en lägenhet inne i stan, det skulle kikas på filmen från dagens match. Jag och Sara fann den mindre underhållande och efter sådär femte tillbakaspolningen för att kolla på en "snygg tackling" så bestämde vi oss för att ge upp. Jag erkänner, Amerikansk fotboll är liksom inte riktigt min grej, förstår inte allt för mycket av det, But that´s just me. Istället begav vi oss till en mycket trevligare plats, nämligen Jockes place, för att se en "kultfilm", som han så fint kallar den, 40 year old virgin. ..Och den var riktigt rolig!

Idag var det meningen att det skulle tränas dans med klassen, men istället blev det jobb för min del. Var dagiset som kallade, så bara att sätta sig i monstret och åka iväg. Varit ute nästan hela dagen och vi har badat i vattenspridaren och läst böcker, dom är bara för goa. Kom hem för en liten stund sen och hann med ett kubbspel med Robert och Fredde innan det var dags för en liten update här.

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för Niveakursen ikväll, ska bli riktigt roligt. Klockan fem ska jag infinna mig på jobbet för att bli lite undervisad om Niveas produkter med mera, kan bli intressant.

Got to go!

Strålande sol

"31 grader i skuggan!!" ropade speakern på Kubenplan ut i högtalarna idag. Jag och Linnéa har nämligen tillbringat hela dagen där, tittandes hennes karl många andra då de spelade amerikansk fotboll. Eller sådär överdrivet mycket tittade blev det kanske inte, vi roade oss med att prata girltalk, äta och schteka ordentligt. Bikinin var det första som åkte på när vi intog våra platser där brevid planen, sen har den suttit som fastgjuten hela dagen. Vi kom även fram till att amerikansk forboll är en mycket trevlig sport att titta på, det är mycket som händer därute på planen kan man lugnt säga. Bikinisarna var även mycket uppskattade av spelarna.. Och där sätter vi punkt!

Som planerna ser ut nu så kommer kvällen med stor sannolikhet att tillbringas ute i den härliga kvällssolen.Det är inte omöjligt att det blir lite kubblir och andra trevligheter. Känner någon sigt sugen att joina så är det bara at höra av sig!

Nu ska jag fixa och trixa lite samt äta lite mat, sen bär det av mot lite kvällsaktiviteter!


RSS 2.0