Hundra år sedan

Här var det år och dagar sedan man skrev känns det som..
Därför tänkte jag göra en liten sammanfattning om vad jag har haft för mig!

I början på Juni tog jag en veckas semester och åkte iväg till Turkiet med Pappa, Thomas, Farmor m.fl. Hade en underbar vecka med god mat, massa sol och drinkar! Var välbehövligt..
Sedan kom midsommar och den firades ute i Juniskär i Saras stuga med Patrik, Sara, Lina, Alexander, Robin och Kajsa. Grillade först, vilket drog ut på tiden rejält, sedan blev det kortspel och drinkpimpling, "vissa" passade även på att nattbada:P Hur som helst så var det en tiopoängare till midsommarafton, tack till er alla som var med!

Sedan har jag även hunnit haft tre veckors semester, eller rättare sagt så är jag inne på min tredje vecka nu. Semestern inleddes med att jag följde med Patriks familj ner till Skredsvik/Göteborg för att kika på Patriks röjdykarexamen. Avresan mot Gbg började en onsdagsförmiddag och vi var framme i Trollhättan sent på kvällen, där vi övernattade. Fick prakiskt  taget slå Mattias upp ur sängen på Torsdagsmorgonen, har inte varit med om något värre tror jag:P Vi var tvungna att åka mot marinbasen strax efter sju på morgonen för att hinna i tid. Examen var riktigt rolig att se och jag tror att ingen av oss hade insett hur pass duktiga killarna egentligen är, man stod mest och gapade när de berättade och visade vad de gjorde på dagarna..:P Efter examineringen bar det av mot Lysekil där vi gick och kikade i hamnen och åt en god middag på en båt. Sedan bar det av mot Smögen, det var ett bland defi finaste ställena jag sett, helt otroligt.
Torsdagsnatten tillbringade vi strax utanför Göteborg. Sedan på fredagen åkte vi in till själva Göteborg och shoppade en hel dag för att sedan gå på Liseberg på kvällen.. På Lördagen åkte vi sedan hem mot Sundsvall igen! Jätte härlig semstertripp.

Semestern har som sagt bara sprungit iväg, nu är det bara denna vecka kvar och sedan är det jobb som gäller igen, känns lite vemodigt. Tack och lov har jag hösten att se fram emot, då flyttar jag från Bergsgatan till Storgatan, längtar verkligen!

Har hänt en massa annat sedan det senaste inlägget men orkar inte skriva mer nu, frågan är om någon orkar läsa mer
 heller? Näe, jag tror inte det:P


 





RSS 2.0