Det går undan

Helgerna går som vanligt oförskämt fort.. Och när man är ledig verkar dem gå ännu fortare, det har jag verkligen fått bevis på denna helg..

Hämtade Patrik på flygplatsen i fredags, offrade slutet på Let's dance för hans skull och allt, men det var han lätt värd;P När vi kom hem blev det mys i soffan och sedan en natts välbehövd sömn utan en klocka som ringde och tvingade upp oss på lördafsmorgonen:P
Lördagen bestod av en tur till Birsta följt av en sväng ut till Alnön så Patrik fick kramas med mamma och pappa lite;P Efter det hämtad vi upp gosen Xantos(Patriks kusins hund) och åkte hem till Mamma och åt en god middag. Slutligen blev det en sväng förbi Ellen och hennes 20-års fest... Sedan var den lördagen över!

I morse blev vi väckt av Xantos som ville pussas, när han märkte att jag var långt ifrån pigg och att Patrik sov så tog han till grövre knep och började slå oss med lilltassen, Haha, han är så söt!
Till frukost blev det Amerikanska pannkakor med sirap, bär och glass, gott var det men inget som kommer att bli en vana, då lär man snart rulla fram.

Nu har Patrik åkt hem till mor och far och jag funderar på vad man ska hitta på resten av denna dag. Eventuellt blir det en surr-kväll  med Sara framför tv:n lite senare iallafalll, vi har en hel del att ta igen;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0